lauantai 12. marraskuuta 2016

Ostan vain tarpeeseen

Bloggaamisen hienous vs. vloggaaminen: klo on 1.40, olen vähän väsähtänyt ja meikki on kulahtanut, mutta silti voin kirjoittaa tekstin, eikä ketään häiritse pikkuisen väsynyt olemukseni. Paitsi ehkä nyt, kun kerroin siitä. Jos en olisi kertonut, niin ette olisi edes tienneet.

Olen nyt työtön. Lisäksi minulle tullee 3 kuukauden karenssi sen vuoksi, että irtisanoin itseni. Raha tulee siis olemaan tiukalla. Tämän vuoksi kaikenlainen huvishoppailu on tietysti pannassa. Sallin itselleni kahvit ja päivälliset ulkona ystävien kanssa, sillä sen koen edistävän mielenterveyttäni ja pitävän sitä yllä. Lisäksi mä nautin sellaisia ehkä keskimäärin kerran viikossa, enkä päivittäin, jolloin se olisi toki jo huomattavasti suurempi menoerä.
Kosmetiikkaobsessivistina meikkien ostaminenkin tuo mulle varmasti keskivertotallaajaa suurempaa mielihyvää ja siten varmaan edistää mielenterveyttä myös, mutta sitä on tällä hetkellä sen verran paljon kokeilematontakin, että kosmetiikkaturhuuksien ostaminen on kyllä ehdottomasti kielletty uuden työpaikan saamiseen asti.
Turhuuksien, tarpeet on eri juttu.

Meikkihuoneessani kävely on purkkien ja purnukoiden keskellä joskus verrattavissa kosmetiikkapallomeressä sukelteluun, mutta silti ilmaantui kaksi tarvetavaraa. Ostin ne tänään Emotionista, jossa oli jippikaijee -20% kaikesta s-etukortilla.

_DSC0134

Silmämeikinpoistoainetta ja syväpuhdistavaa shampoota. Niitä ei ollut ollenkaan. Silmämeikinpoistoaine loppui juuri, ja olin tullut toimeen aika pitkään ilman syväpuhdistavaa shampoota. 

Hiuspohjani rasvoittuu tällä hetkellä tuplavauhtia varmaankin pipojen käytön vuoksi, joten kuivashampootakin kuluu enemmän ja välillä tuntuu, että normishampooni ei vaan saa hajoitettua kaikkea sitä sakkaa päänahastani irti. Muotoilutuotteitakin käytän nyt taas enemmän, kun tukka on hieman lyhyempi ja kerrostetumpi, ja oikeilla aineilla siihen saa jopa ilmavuutta ja kuohkeutta.
Tämä Four  27 Reasonsin Deep Cleanse Shampoo on uusi tuttavuus. Se oli jossain kampanja-alennuksessa, joten hinnaksi jäi 5,95€ (norm. 9,90€). Pari-kolme kk sitten loppunut edeltäjänsä, Wella SP:n Shampeeling taisi maksaa noin 25 euroa. Mä halusinkin jo kokeilla jotain muuta... Shampeeling ei jäänyt mun mieleen minkäänlaisena tähtituotteena, mutta se oli silti kiva olla valikoimassa niitä hetkiä varten, kun tuntui, että päänahka ei enää näe päivänvaloa.

Nivean vedenkestävän silmämeikin putsari on toisto-ostos. Nivean vanha WP (waterproof) versio oli mielestäni karmea ja toimimaton ja livahti suljettujenkin luomien läpi silmiin (siinä oli sellainen emulsiomainen koostumus). Nivea on kuitenkin mukava ja edullinen merkki ja kun huomasin tämän uuden version, jossa oli siirrytty WP putsareille tutumpaan kahden nesteen taktiikkaan, ja väri oli vielä ihana raikas sininen, niin yes please. Käytin sen pullon tyytyväisenä loppuun, enkä edes harkinnut muita merkkejä. Tämän hinta on normaalisti 5,95€, mutta siitä sai sen ässäalennuksen 20%.

Bloggaamisen hienous vs. vloggaaminen kohta 2: postauksen kirjoittamiseen meni puoli tuntia. Videota tehdessä puoli tuntia menee siihen, että saa kameran, valot, taustan, tuolin ja tuotteet filmausvalmiuteen.

2 kommenttia:

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...