torstai 6. tammikuuta 2011

Voi hurja! -meikki joululahjapaletilla

Joululahjani!

Iii kun on ihana ;)
Aloin joulukuun alussa tavata poikaystävälleni vihjeenomaisesti, että Lauren Luke, My Vintage Glams, ja kappas mitä pukinkontista vierähti.

Tein tällä sitten muutamia perusmeikkejä joulun vierailuihin, mutta tässä astetta gootimpi looki, jonka kanssa harppaan ensimmäistä kertaa valokuvatutoriaalien ihmeelliseen maailmaan. Teen paletista myös arvostelun, mutta käyttelen sitä ensin jonkin aikaa, niin ei tule äkkinäisiä mielipiteitä. (Mut pakko sanoo, primerit ei oikein toimi, rajausväri on ihqu, luomivärit on vähän kiikunkaakun ja poskipuna on loisto, huulipunat - juu, joo, ihan jees. Tjaah, no, siinähän se arvostelu taisi pähkinänkuoressa ollakin jo :D)


Voi hurja! ja "leikattu" luomivako (Äitini nimesi meikin x))
Jos vielä pikaisesti ennen kuin mennään asiaan: leikattu luomivako tarkoittaa siis... ei sitä, et otetaan sakset ja annetaan palaa ja hävitetään lurppaluomet... vaan että luomen ja luomivaon väriä ei häivytetä ollenkaan toisiinsa, vaan päinvastoin tehdään se raja niin, että sen huomaa.

Ensimmäinen askel: pohjustin luomen UDPPlla (eli Urban Decay Primer Potionilla, mutta tästä eteenpäin voinkin sitten fiinistellä ja käyttää aina tuota lyhennettä...) ja sitten vielä liikkuvalle luomelle valkaisevaksi pohjaksi paletista Nude Slip Lightia, niin päälle laitettava luomiväri saa enemmän potkua.

Askel 2: Liikkuvalle luomelle lisäsin Silver Slippers luomiväriä. Sitten hahmottelin kapealla vinoon leikatulla siveltimellä ja paletin rajausvärillä Raven Black kohdan, josta haluan leikata luomivakoni. Ja minähän haluan leikata sen siitä kohtaa, mikä jää silmän aukiollessa käytännössä näkymättömiin, kuten tuosta pikkupikku nurkkakuvasta näkyy. Lisäksi tein siiven.

Kapealla siveltimellä vain hahmottelin ja sillä myös varmistan, että luomen leikkauskohta (kauhee kun nyt mulle tulee koko ajan sakset ja veitset mieleen) jää teräväksi. Sitten vähän pulleammalla siveltimellä otan lisää rajausväriä ja alan häivyttää mustaa kohti kulmaluuta ja myös kissamaisesti ulospäin.

(Pikainen lisävinkki kulmakarvojen nyppimiseen, jos haluat tietää, saitko varmasti kaikki karvat, ota valokuva. Siinä näemmä näkyy sitten ne jäljelle jääneet karvat oikein hyvin... :P)
 Tässä vaiheessa lisäsin kulmaluulle Petticoat Pinkiä, jotta häivyttäminen olisi helpompaa ja violetti ei tarttuisi liian ylös.Nyt sitten sitä Red Wine nimistä violettia luomiväriä. Jälleen samat siveltimet kuin mustan rajausvärin kanssa ja ihan samat askeleetkin. Ensin pikkusiveltimellä tarkka raja. Sillä voi vähän tuoda ylöspäinkin sitä luomiväriä, niin ei tarvi huolehtia että isolla siveltimellä mitätöi veitsenterävän leikkauksen. Kuvien keskellä olevaa puuteria käytin häivyttämään luomivärin ulkoreunaa.

 Sitten rajaus. Jatkoin sitä sisänurkasta pidemmäksi. Käytin samaa ainetta myös silmän sisärajaan.Valmis! Valokuvatutoriaali on siitä kiva, ettei tarvitse tehdä kasvomeikkiä, kun voi leikata naamansa pois kuvista. *virn* Koitin piirtää kulmakarvoistani normaalia ohuemmat ja käyttää mustaa kynää, mutta mun kulmat on niin tummat, että eihän se näytä oikein miltään, tai vain aika hassulta.


3 kommenttia:

 1. Moikka! Onkos sulla mitään ylimääräisiä meikki paletteja joita et oikeastaan käytä? Haluaisin sellaisen coastalin mutta äiti ei anna tilata netistä että...jos vaikka myisit tai jotain?? Jos olisi niin laitappa viestiä tai kommaa ja jos kommaa nii mieluiten mun blogiini:D Kiitos jo.
  PS:Sulla on tosi hyviä ne videot:DD

  VastaaPoista
 2. Ihan kivaa vaihtelua tehdä toi raja noin näkyvästi. :-)

  VastaaPoista
 3. jep,täytyypä varovaisesti esiellä eBayta..löysin myyjänkin, voisi näyttää sen sun nettishoppailu jutun:) Muuten voisitko joskus tehdä 80 luvun meikin?

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...