tiistai 15. helmikuuta 2011

Enemmän kuin halusit tietää minusta

Mun pitäisi tehdä parhaillaan kotitehtäviä, tai edes lukea gradukirjaani, joten luonnollisesti heti kun löysin tämän kyselyn Karkkipäivä-blogista, niin mun oli pakko vastailla näihin. En pahastu jos et jaksa lukea; näitä kysmiä oli hirmu monta :)
Luen silti mielenkiinnolla muiden vastauksia, joten jos itse päätät vastata näihin, niin kommaa tai pistä linkki blogiisi. Eli mä niiku täggään teitä vissiin ny.
Onko sulla joku kysymys, jonka haluaisit esittää mulle? Voisin tehdä semmosenkin postauksen.

1. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?
Välillä olen, välillä en. Olen ”pluskokoinen” (big is beautiful, xllent, generous jne). Joinakin päivinä se ei häiritse mua ollenkaan, mutta huonoina päivinä olen ihan varma, että viereisessä pöydässä osoitellaan mua salaa ja nauretaan. Erityisesti luulen tätä kuntosalilla, kun mulla on koko ajan napit korvissa, enkä näin ollen kuule mistä ympärillä keskustellaan. Haluan siis huomauttaa, että vaikka olenkin pluskokoinen, niin mulla on kuntosalijäsenyys ja käytän sitä. Mitä useammin käytän sitä, sitä vähemmän olen vainoharhainen. :) Koko pysyy salilla ravaamisen tiheydestä riippumatta samana.

2. Mitä muuttaisit ulkonäössäsi?
Voisin mä joskus haluta kokeilla olla ihan normaali(painoinen siis). Mutta sitten oisin ihan tavallinen. En oikeastaan halua olla tavallinen. Haluaisin valkoiset hampaat.

3. Mitä muut ovat kehuneet ulkonäössäsi?
Silmiä, ripsiä, huulia, kynsieni muotoa.

4. Meikkaatko päivittäin?
Käytännössä joo, mutta viikonloppuisin pidän kyllä välipäiviä ja annan ihon hengittää, joten oikeastaan en.

5. Perusmeikkisi?
Tällä hetkellä Max Factorin FLE-ripsaria, Maybellinen nestemäistä peitevoidetta, UDPP:a, Lumenen nro 2 kulmakynää, H&M Dazzling Peach poskipunaa, Nivean Pyrenees luomiväriä varjostuksiin, Lancomen mustaa rajauskynää, vaseliinia huuliin ja koska TATATADAA P10P luomivärini loppui vihdoin, niin luomilla vaihtelen kaikkea mahdollista.

6. Hiustesi väri & pituus?
Oma väri + vaaleita raitoja, yltävät tisseille asti.

7. Kuinka usein…
…värjäät hiuksiasi?
Jos voisin, niin värjäisin varmaan parin kuukauden välein, mutta käytännössä silloin kun on varaa.

…peset hiuksesi?
Joka toinen tai kolmas päivä.

…käytät kasvonaamiota?
noin kerran viikossa tai hieman harvemmin

…kuorit ihoasi?
kerran viikossa

…käyt kosmetologilla tai solariumissa?
En käy. Ihmiset ihmettelee, kun sanon, etten ole kertaakaan käynyt kosmetologilla tai kauneushoidossa, koska ne katsoo mun naamaa ja kuvittelee, että olen kauneudenhoitoalan suurkuluttaja, mutta oikeasti olen tee-se-itse kauneushoitojen kuluttaja.

…poistat ihokarvojasi?
En osaa sanoa. Hmm. Vaihtelee. Kesällä vähän väliä, mutta talvella laiskottelen ja sanon syyksi, että odottelen että säärikarvat kasvaa vahauspituuteen. Thih.

8. Miten pidät hiuksiasi?
Pysyvät pitämättäkin. Ehe. Ehe. Ehe. Enimmäkseen ponnarilla, koska se pitää ne pois häirimästä. Käytän paljon sellaista ponnaria, johon kieputtelen hiukseni nutturanomaisesti

9. Miten tukkasi on nyt?
Roikkuu märkänä päästä.

10. Rasvaatko ihoasi?
Kyllä. Paljon. Olen kuiva tyyppi.

11. Tyypillisimmät vaatteesi?
Farkut + joku college tai huppari tai vastaava. Tyylini on muuttunut aika dramaattisesti saatuani töitä postilta, koska joudun aamulla mallaamaan, miltä leimatahrat näyttäisivät sen päivän garderoobissa, ennen kuin pistän päälle.

12. Mitä sinulla nyt on ylläsi?
Kylpytakki.

13. Kuinka monet farkut omistat?
En tiedä, ehkä kymmenet, joista aktiivisessa käytössä on yhdet. Mulla on joku krooninen farkkuvika, että ostan vuorotellen liian suuret tai liian pienet, joista molemmat on sitten ärsyttäviä käyttää. Nämä yhdet ovat yllätyksekseni oikean kokoiset.

14. Millaisia kenkiä käytit viimeksi?
Mustat maiharit. (mummonpotkintakengät, kuten kaverini sellaiset nimesi)

15. Millaista takkia pidit viimeksi?
Mustaa toppatakkia, joka on tämän talven pelastaja. Voisin pistää sen alle t-paidan tuonne pakkaseen (-18 tänään) ja olisi ihan lämmin.

16. Millaisia kenkiä käytät kesällä/talvella?
Kesällä diggailen ballerinoja ja läpyttimiä. Talvella pidän maihareita ja tennareita. Kaikkina vuodenaikoina on käytössä Adidaksen Superstarit.

17. Lempikorusi?
Auts. Vaikea valita. Ehkä voisi sanoa, että näitä muotikoruja tulee ja menee… tosin ne suuret-isot riippukorvikset taitaa olla tosi out, mutta rakastan niitä silti… mutta vuosien läpi on sormissa kulkeneet luokkasormus kasiluokalta sekä blingblingsormus, joka oli lahja exältä.

18. Käytätkö kynsilakkaa?
Tottahan toki. Tosin ihan viime aikoina en juurikaan, sillä kynteni ovat niin pahasti liuskottuneet, että niissä ei pysyisi mikään lakka edes päivää hyvänä, enkä jaksa ihan joka päivä laittaa kynsiä, joten on siistimmän näköistä olla ilman.

19. Lempihajuvetesi?
Ralph Lauren: Romance

20. Shampoo- ja hoitoainemerkkisi?
Shampoona tällä hetkellä Tigin Dumb Blonde (en suosittele) ja hoitoaineena Joicon thickening (loistava!)

21. Tarkkailetko painoasi?
Joo, kun muistan.

22. Viimeisin ulkonäköösi liittyvä kehu?
Tänään juuri kysyttiin, että onko mun ripset mun. On ne.

23. Menisitkö kauneusleikkaukseen?
Voi olla, että jonakin päivänä, kun olen vanhempi, haluan eroon rypyistäni. En tiedä.

24. Minkälainen on meikkipussisi?
Päivittäispussi on Seppälästä ostettu musta pussukka, jossa on pieniä vaaleanpunaisia pääkalloja. Matkapussi on iso ja pinkki H&M:n pussi. Jos tarvitsen lisää matkapussitilaa, niin otan käyttöön MakeUpStoren beigen värisen pehmopussin. Jos haluan siveltimet eri pussiin, otan Maybellinen pienen sivellinrullan. Jos haluan kaikki siveltimet mukaan, mulla on Sigman vaaleanpunainen sivellinrulla. Jos näihin ei mahtunut kaikki tarpeellinen, niin mulla on keskikokoinen Sigman musta pussi. :)

25. Minkä värinen on hiusharjasi?
Öö. Musta.

26. Käytätkö ryppyvoiteita?
En.

27. Montako käsilaukkua omistat?
Liian monta, mutta en tarpeeksi. Näen koko ajan kaupoissa laukkuja, joita haluaisin ostaa. Harmittaa vaan, kun niitä ei ehdi kaikkia käyttää. Etenkään siksi, että on kämästä pyöräillä sellaisen laukun kanssa, jota ei voi heittää roikkumaan vartalon yli tai selkään.

28. Onko sinulla lävistyksiä tai tatuointeja?
Vain lävistyksiä korvalehdissä. Jonakin päivänä luulen ottavani tatuoinnin. Pelkään, että kyllästyisin siihen, jos en keksi juuri oikeata kuvaa.

4 kommenttia:

  1. 21. Tarkkailetko painoasi?
    Joo, kun muistan.

    XD Tää oli ihana vastaus, kuulostaa just multa. :D

    VastaaPoista
  2. Annie kiltti, lisäisitkö blogisi blogilistalle (www.blogilista.fi)? Itse luen blogeja mieluiten sitä kautta, ja mua harmittaa kun en voi sieltä seurata mahtavaa blogiasi. Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
  3. Jee, kiitos kun lisäsit blogilistalle, itsekin kaipailin blogiasi sinne :)

    VastaaPoista
  4. Enhän mä ollut tällaisesta blogilistasta kuullutkaan... :) (terve, ajassa mukana...)

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...