tiistai 2. elokuuta 2011

Silmä-bling = GlittermeikkiKäytetyt tuotteet (ja mistä):
elf eyelid primer (eyeslipsface.co.uk)
88 helmiäispaletti, kuparinruskea (esim. ebay)
Viva La Diva Absolutely Fabulous Eyes -paletti, hempeä vaaleanpunainen (Kicks)
Wet n Wild Vanity-paletti, mattapuoli (Seppälä)
L'Oreal, Golden Beige (esim. Citymarket)
H&M Glitter Liner (H&M)
Makeup Store Spock-glitter (Kicks)
MSCHIC, musta geelirajausväri (Seppälä)
musta rajauskynä
tekoripset (eBay)
Lumene Natural Code -aurinkopuuteri (esim. Sokos)
Poskipunapaletti, persikkainen helmiäisposkipuna (esim. eBay)
Dior, Amber Diamond -korostuspuuteri (esim. Kicks)
Be Yu-huultenrajauskynä 517 (Kicks)
Rimmel, Nude Delight 700 (esim. Anttila)
Gosh, Darling (esim. Sokos)
Urban Decay, Max (esim. beautybay.com)
Sephora helmiäiskynä (Sephora)

8 kommenttia:

 1. Mmmitä! Katoin joskus pitkä aika sitten jonkun siun meikkivideon youtubesta enkä löytäny niitä enempää ja harmittelin vielä ku näyit meikkaavan kivasti ja sulla on suht samanmuotoiset silmät kun mulla. Ja nyt löyty tää blogi, kivaa :)Mutta minkä merkkiset nuo siun siveltimet on? :)

  VastaaPoista
 2. Ai :) Se on varmaan ollut sitten noin vuosi sitten, koska sillon aloittelin tekemään näitä (suomeksi), minkä jälkeen videoiden virta on ollut tasaisen epätasainen.
  Siveltimistä on yleensä käytössä useampia merkkejä, mutta pääasiallisesti vois kai sanoa, että käytän Sigman siveltimiä.

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi! Löysin tieni tänne erään lukijani suosituksesta :) sulla on hyviä tutorial-videoita, niitä on ilo katsoa, puhut selkeästi ja selität asiat rauhallisesti :)

  Aloin lukijaksesi :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Uh ihana meikki. Kivoja ideoita ja hieno blogi myös!

  VastaaPoista
 5. Onko kokemuksia Fyrinnaen Pixie Epoxysta? Tällä hetkellä näyttää olevan Fyrinnaen sivut taas alhaalla, liekkö niillä ruuhkaa taas tilauksien kanssa... Itse olen tuota Pixie Epoxya tässä mietiskellyt, että pitäisikö se sitten kuitenkin hankkia vaikkakin olen hieman enemmän näitä matta/satiini- ihmisiä.

  Ps. Hieno blogi ja ihania videoita! :)

  VastaaPoista
 6. Nonnu: kiitos kovasti :) Hyvä jos vaikutelma on selkeä ja rauhallinen. Joskus tuntuu siltä että on glitterit ja kiillot sekaisin suussa x)

  Rosi: kiitokset!

  Milla: En ole sitä käyttänyt. Katselin pikaisesti jonkun youtube-arvostelun, jossa oltiin siihen kovin mieltyneitä. Kuulostaa kyllä loistotuotteelta, joka voi helpottaa glittereihin mieltyneen elämää (kuten minä :)), mutta sain sen käsityksen, että foilaamalla kuitenkin pääsee ihan samaan tulokseen, joskin vaivalloisemmin.

  VastaaPoista
 7. Mui. Erittäin kauniisti teet meikkejä. Voisit joskus kokeilla tehdä muillekin meikkejä,niin tulis esille muutkin erilaiset silmät,kulmat,huulet ja päänmallit.
  Mut mun pääkysymys on,er ku itse innostuin myös tekeen samankaltaisen meininki, et miten sit saat putsattua glitterit huolellisesti niin silmiltä kuin siveltimestä???!! Ja mie ainakin kokeilin hennesin huulikiillolla glittereitä kiinnittää,mut ei ne siinä kauaa kauniina pysyneet (liukuivat vakoon).
  Entä jos teet tällaisen glittermeikin esim. Baariin, annatko silmien vaan olla vai kovemmat glittereitä vai vai vai että meikki pysyy kauniina koko illan? Kiitos inspiroivasta ja ihanasta blogista! Teresa

  VastaaPoista
 8. Heippa. Mulla on ollut suunnitelmissa käyttää muitakin kuin itseäni ja jonakin päivänä niin teenkin.
  Glitter kannattaa poistaa ensin luomelta käyttämällä teippiä samalla tavoin kuin poskia siistiessä. Normaali pesu poistaa glitterit siveltimestä.
  Mulla on aina huulikiillon alla kunnon silmämeikin pohjustusaine sekä luomiväriä, mikä varmaan auttaa osittain. Kiiltoa voi myös mennä helposti liikaa, minkä vuoksi se lähtee vääriin paikkoihin. Veikkaisin liukumisen syyksi jälkimmäistä. En tiedä onko kiillon merkillä väliä, mutta voihan olla, että H&M:n kiilto on "liukkaampaa" laatua kuin ne mitä olen itse käyttänyt.
  Koskaan en ole illan aikana glittermeikkiä korjaillut, vaan se on pysynyt ihan hyvin pitämättäkin :) Pienen pieni raja on voinut tulla luomivaon syvimpään kohtaan, mutta ei mitään häiritsevää.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...