torstai 26. tammikuuta 2012

Joulu meni jo...?

10 kommenttia:

 1. Mulla oli toi sama joulukalenteri viimevuonna ja oli samat tuotteet , tietenki vähän eri värisenä.

  VastaaPoista
 2. Mistäs tollaisia joulukalentereita voi ostaa? En oo koskaan nähnytkään. Ja siis mikä toi pakettikorttijuttu on? :D Näyttää ihan sellaisilta hiustimanteilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anttilasta se löytyi. Pakettikortti oli kadoksissa ja nuo oli vaan omituisia tarroja. Siis tosi omituisia. Ei ees lähde siitä taustapahvista irti. :DDD

   Poista
 3. Anttilasta mun kaveri ainakin tollasen osti :)Kun se ei oo mikään himomeikkaaja, niin se anto mulle joitain noita tuotteita ja niistä parhain oli ehdottomasti toi punanen huultenrajaus-kynä. Sain siltä myös noin "puuterit" ja ainakin tähänastisen kokemuksen perusteella mulla vaaleeihosena ne toimii paremmin luomivärinä, mutta ei kyllä kestä pitkään... Olisko sulla muuten suositella jotain silmämeikin pohjustusainetta, kun sellasta tarvisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomesta löytyvistä tällä hetkellä diggailen Goshin vedenkestävistä luomiväripuikoista.
   Jos netistä jaksaa tilata, niin ehdottomasti Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion on maineensa ansainnut. Edullisemman löytää sitten eyeslipsface:n nettisivuilta. Ei yhtä hyvä, mutta hölmön halpa ja kuitenkin toimii ainakin mulla.

   Poista
 4. heippa! kerro mulle, miten saan mun GOSH merkkisen semisti glitterin, semmosen pölyluomivärin pysymään siinä luomella 5 minuuttia kauemmin :D ainakin iltaan asti ois hyvä kestää! Kiitos paljon, jos tiedät ratkaisun :P ettei mee luomiväri ihan hukkaan...

  VastaaPoista
 5. Tarviit siis pohjustusaineen. Peitevoiteen kokeilemisesta voi lähteä liikkeelle, mutta se ei välttämättä tee kovin kestävää pohjaa. Tossa yllä juuri vinkkasin edelliselle kysyjälle pari silmämeikinpohjustusainetta, joista pidän.
  Kun pohja on paikallaan, niin taputellaan siveltimellä se irtoväri siihen pohjaan kiinni.
  Irtoluomivärejä kannattaa myös testata veden kanssa. Vähän jauhetta purkin kanteen, tippa vettä siveltimeen (tai suihkaus) ja sitten tehdään taikinaa. :D Tämä taputellaan luomelle.
  (Jottei tarvi käydä kaupan kautta ni voi testata pysyykö jos laittaa sitä peiteväriä luomelle, siihen kosteeta luomiväriä kerros ja vielä kerros kuivaa päälle.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa toi taikina on hyvä kikka! Mulla on Lorealin semmonen "pinkki" joku pohjustusaine kyllä, en oo kauheesti käyttänyt? Se varmaan ajaa asiaa? Se pieni pyöreä purnukka, tiedät varmasti :)

   Poista
 6. Saattaa olla että sen aineen ja luomivärin väliin on hyvä laittaa tippa meikkivoidetta tms., itse koin sen nimittäin tosi liukkaaksi ja luomivärit ei meinannut tarttua. Se kyllä toimii sit varmasti tavallaan pitämään sitä meikkivoidetta siellä paikallaan, joka puolestaan yksinään voisi liukua luomivakoon. Kummallisia liukastelijoita :D

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...