perjantai 8. kesäkuuta 2012

200s video
Pelko pois. Video on pitkä, mutta näistä pääset sen eri osioihin ja voit vaikkapa katsoa pätkissä tai skippailla.
00:33 Klipit
07:20 Höpötän
10:25 Kauneusgurutarina Tag / Beauty Guru Journey Tag
24:57 Kuvaus Setup
29:15 It's My (Boring) Life
43:11 Kootut blooperit
48:49 Hani

(YouTuben puolella nää toimii ihan linkkeinä, mutta tätä kautta katsottaessa pitää etsiä videosta se ajankohta.)

19 kommenttia:

 1. En. Eikä polta poikaystäväkään. Tuhkis on vieraita varten.

  VastaaPoista
 2. Ah.. Ihana perjantai. Chillailen yksin kotona. Juon lonkeroo, ja kattelen sun videoita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nice! Mun perjantai kului suunnilleen samalla lailla. Paitsi että en katsellut omia videoitani. :D

   Poista
 3. Onnea huikeasta videomäärästä!

  Mää tiedän hyvin tuon tunteen, että miettii vähän viitsiikö kavereille alkaa höpöttään meikeistä..onneksi blogissa voi "höpistä" niin paljon kun haluaa :)

  Hani on kyllä ihana, rapsuta sitä mun puolesta <3

  VastaaPoista
 4. heippa! voisitko tehdä skinssistä sen effy stonemin meikin? ei väliä mistä kohtia, koska se nyt on aika samanlainen joka jaksossa. kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itseasiassa ole koskaan katsonut enempää kuin 5 min sitä sarjaa, joten ohjaanpa siut katsomaan semmoista kanavaa YouTUbella kuin MaanoMeikkaa. Maano on nimittäin tehnyt Effy-meikin: http://www.youtube.com/watch?v=TQvKe1sd3Yk

   Poista
 5. wow! kiitos paljon!!!! oon nähny aina vaan enkun kielisiä tutoja tosta ja nyt vihdoin sain suomeks :3 oon kyl aikasemmin kattonu maanon videoita mut en oo huomannu tota? voi kauhee D: mut anyway kiitos vielä :]

  VastaaPoista
 6. aivan mahtavia! Olet aivan mahtava meikkaaja! mutta miten silmämeikistä saa täydellisen!? olen harjoitellut ja harjoitellut jo monta kuukautta mutta silmämeikki ei koskaan näytä kummassaikin silmässä samanlaiselta ja aina sitä on vähän yli mennyt (siis luomiväriä)esim. kun tekee ulkonurkan veetä, niin miten saan sen kummallekkin puolelle samanlaisiksi ja rajauksetkin menee toisessa hyvin ja toisessa se näyttää aivan eriltä! AUTA MUA! :D tottakai semmoinen perusmeikki onnistuu vaaleilla väreillä pelkästään liikkuvalla luomella mutta mikään muu ei onnistu :( mikä avuksi tähän ongelmaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä, onko tähän olemassa mitään erityisiä vippaskonsteja. Rajaus voi olla tosi pitkään vaikea saada molemmissa silmissä samanlaisiksi, ja sitä hankalampaa se on mitä pidempää siiveä yrittää. Itsekin joudun silloin tällöin edelleen pyyhkimään toisen pois ja suuntaamaan uudelleen.
   Ulkonurkan v:n pitäisi tulla "luonnollisesti" siihen kohtaan, kun seuraa alaripsirajaa ylös ja luomivaosta sivulle, kunnes ne kohtaavat. Jos sun silmät on epäsymmetriset, niin se voi vaikuttaa lopputuloksen erilaisuuteen. Silloin pitää peilin avulla, siihen suoraan katsomalla, yrittää hahmotella ne v:t ja rajaukset kulkemaan suunnilleen symmetrisesti.
   Ehkä voisit harjoitella varjostusta jonkin aikaa ilman, että yritätkään tehdä veetä. Pistät vaan vaaleaa siihen luomelle ja tumma luomivakoon. (Vai näinkö sie jo teetkin?)

   Poista
  2. juup:) kiitos kuiteskin! pitää jatkaa harjoittelua!

   Poista
 7. heeei :) olen katsonut joka ikisen videosi! ..okei no ainakin melkein kaikki, joka tapauksessa, hienoa työtä! ;) mutta ajattelin että voisitko tehdä tallaisen meikin, mikä on alexandralla tässä musiikkivideossa -> http://www.youtube.com/watch?v=BnDVtF0gKqg&feature=fvwrel ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks. :) Katselin videon ja meikki on ihan sen näköinen, että tässä kesän aikana voisin sellaisen tehdä. :)

   Poista
 8. Upeeta, mahtavaa! Hillittömästi olet jaksanut filmailla, toivottavasti pätkiäsi saa katsella vielä ainakin 200 lisää. :) Tai 2000. Olet ihana! Koska nähdään taas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. Joo, ainakin 200 lisää. Ideatkin taitaa olla jo valmiina. :D
   Kiitos! :) Joku kesäinen viikonloppu olisi kiva visiteerata Helsingin suunnalla.

   Poista
 9. Katoin koko videon kerralla! Ihanat blooperit ja ihana Hani :D<3

  VastaaPoista
 10. Moro! Olen ollut tosiaan kesän vietävissä ja nyt vasta katsoin tämän sun "juhlavideosi". Olipas sitä mukava katsella, kiitos! Näitä videoita katselee oikein ilokseen ja minäkin toivon, että saamme nauttia niistä runsaslukuisesti myös tulevaisuudessa.

  Hani on melkoisen hauska kisuli, kiva kun välillä aina kuvailet senkin metkuja meille ihailtavaksi. ;-)

  Näissä blogitauoissa on ainakin yksi hyvä puoli; kun taas kerkiää koneen äärelle niin parhaassa tapauksessa on monta kivaa ja ihanaa postausta odotettavissa kerralla. ;-) Minä tosin taidan jatkaa katselua vasta huomenna, joskus on pakko vähän nukkuakin. :D

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...