torstai 25. lokakuuta 2012

Koko illan kokoelmaelokuva

Meikkikokoelma vol. 3


Pituuden puoleen tää on lähempänä meikkikokoelma-kokoillanelokuvaa, mutta kyselin muutama kuukausi sitten, että teenkö yksityiskohtaisen ja pitkän vai ylimalkaisen ja lyhyen, ja vastanneet olivat sitä mieltä, että pitkä. Nyt se on sitten pitkä.

Kokoelma 1
Kokoelma 2
thebos.fi (Sanokaa jos unohin linkata jotain mitä lupasin. En vaan jaksanut enää katsoa tuota monsteria uudelleen läpi. :D)

18 kommenttia:

  1. Moii!
    Jee! vihdoin se video tuli!
    Ihanaa! Ihana Video oli :)

    T.MizzAnnie-fani

    Ps. Mulle on suuri kunnia että sain olla eka joka kommentoi :)

    VastaaPoista
  2. Pitiks sun linkata tää? http://kosmetiikkaobsessio.blogspot.fi/2011/11/kuinka-paljon-niita-oikein-on.html

    VastaaPoista
  3. Oot niin superihana taas jälleen kerran! :) Jaksoin katsoa loppuun asti, ja kuolimme kaverini kanssa nauruun ekan parin minuutin aikana. :D Olit taas järjettömän hauska (varmaan aika tahattomasti) ja niiiin kaunis. Sitä mä vaan mietin, että miten sä ehdit käyttää kaikkea noita ihania juttusia kun niitä on niiiiin paljon ? :o Ihmettelen vaan, en tuomitse, sillä oma kokoelmani on noin 1/10 osa tosta ja mullakin on hankaluuksia tuotteiden loppuunkuluttamisessa. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Hyvä et teil oli hauskaa :D
      Enpä mä varmaan ihan pohjaan pääse kovin monissakaan omistamissani tuotteissa, mutta käytän kuitenkin vaihtelevasti kaikkea silloin tällöin. Nyt kun noita on noin paljon, ni on vihdoin alkanut erottua ne, mitkä todella vaan istuu laatikon pohjalla. Olen aikonut pistää blogiin kosmekirppistä, mutta ihan vielä en taida olla henkisesti valmis luopumaan oikein mistään. :D
      Minä valitettavasti kiinnyn tavaroihin. :D

      Poista
  4. Mieletön ja kadehdittava kokoelma meikkejä! :D Ja sun videot on aina niin ihania!

    Hei, pieni idea; voisitko tehdä arvostelun tai videopostauksen Miss Cop-meikeistä, joita huomasin nyt myytävän Prismassa tosi edullisesti? Siellä oli ainakin isoja paletteja alkaen tyyliin 9-12 e (ja niissä oli siis paljon kaikkea! Tuli vähäsen Viva La Diva mieleen)... luomivärit vaikuttivat aika shimmerisiltä ja pigmenttisiltä. Ostin itselleni yhden kyseisistä paleteista ja olisi hauskaa nähdä, mitä sinä pidät niistä meikeistä. En löytänyt niistä tietoa ja arvosteluja netistä kuin ranskan kielellä, jota en osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos!

      Pistän tämän korvan taakse, jos satun käymään joskus Prismassa. Jos jotain tarpeeksi mielenkiintoista löytyy niin harkitsen ostamista.

      Poista
  5. Hei olisi yks pikainen kysymys.. :) Sä joskus mainostit jotain tekoripsien liimaa? Jotain joka oikein hyvin piti ripset paikoillaan. Mikäköhän sen nimi oli, en yhtään meinaan pysty muistamaan ja tarvitsisin sellaista!

    Kiitos jos viitsit vastata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän Ardell Lash Grip Adhesiveä, jota tilaan Beautybay.comista. Duo-ripsiliima lienee myös tosi hyvä, koska sitä kehutaan youtubella jatkuvasti. :)

      Poista
  6. Voitko linkata sen huulipunani videon, ku en millään onnistunu löytämään sitä youtubesta :( löysin vaan huulikiilto videon

    VastaaPoista
  7. Haha, ihana kokelma! Itse en oo ihan varma jos oon valmis julkaisemaan oman kokoelmani vielä :D haha xx Carolin, Min Boudoir

    VastaaPoista
  8. Btw sinut on tag: attu :) http://minboudoir.blogspot.fi/2012/10/this-or-that-make-up-tag.html

    VastaaPoista
  9. Iihana video!!:)♥
    P.S.Sait juuri uuden lukijan;)

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...