tiistai 18. kesäkuuta 2013

Huhti- ja toukokuun obsessiot 2013



Mä joudun lähteen taas töihin, enkä ehdi päiwittään tähän tuotelistaa. Yritän muistaa illalla laittaa.

14 kommenttia:

  1. Rakastan sun blogia kun oot aina niin hauska ja pirtee ja ilonen että tulee itekkin hyvälle tuulelle:)

    VastaaPoista
  2. Itekkin tykkään käyttää IsaDoran kulmakynää, mutta toinen yhtä hyvä kulmakynä on mielestä myös GOSH:illa :) Kantsii kokeilla sitäkin, jos et oo jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä kokeillut. Viimeeks ku olin kulmakynää ostamassa, niin swatchailin kyllä Goshitkin, mutta päädyin IsaDoraan koska olin sitä mieltä, että sävy sopi mulle paremmin. :)

      Poista
  3. Tweezermanin muita tuotteita bongasin jokin aika sitten Sokoksesta. Kyselin sitten näiden kuuluisien pinsettien perään, ja myyjä siihen, että kuuluvatkohan ne edes valikoimaan, että tässä olisi näitä halpispinsettejä. (Nimikään ei sitten antanut mitään vihjettä ilmeisesti, huoh...) Vuosi sitten tosin näin kissantassukuviolliset Tweezermanin pinsetit, joita en raskinut tilata, joten nyt joudun ainakin odottelemaan vähintään yhtä söpöä kuviota.

    No7 on muuten siitä jännä, että he ovat jättäneet kasvovedet kokonaan pois sarjastaan. Tekisi mieli kokeilla, mutta pitäisi ekana käyttää muut pois. En oikein usko, että sopisi iholleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Aina ei myyjätkään oo ihan kartalla kosmetiikkamaailmassa.

      Oho. En ookaan tajunnut tuommosta puutetta. Aattelin ehkä etsiskellä no 7:lta kasvoputsarin seuraavaksi kun edellinen loppuu. Mun ihon kannalta tämä kokeilu oli niin positiivinen. :)

      Poista
    2. Itselläni on normaalin/kuivan ihon Melting Gel Cleanser, ja se on minusta ollut varsin miellyttävä tuttavuus. Käytän sitä enimmäkseen ekan vaiheen putsarina, jossa toimii hyvin, mutta joskus myös yksinään. Näin rasvaiselle iholle ei ehkä tosiaan olisi sopiva ainakaan ilman kasvovettä pitemmän päälle, jättää vähän ehkä öljyisen tunteen, mutta muuten voin suositella.

      Poista
  4. Mikä puhelin sulla on? Onko sulla instagram? (: voiko wetnwild luomiväriä käyttää luomella tai siis onko siinä hyvin pigmenttiä et sitä voisi käyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samsung Galaxy S Plus. Instagramissa oon mizzannieluv.
      Soveltuu mainiosti myös luomella käyettäväksi. Loistava pigmenti!!!

      Poista
    2. Ok, kiva ! (:
      Pitää lisätä ostoslistalle !

      Poista
  5. Tuli mieleen, että kun laitat itseruskettavaa niin laitatko kasvoihin sekä itseruskettavaa että kosteusvoidetta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin kosteuvoiteen, itseruskettavaa päälle kun se on imeytynyt. :)

      Poista
  6. Asustelen itsekin Joensuussa, joten tiedätkö minkä nimisestä apteekista saa niitä ELFin tuotteita ja missä se sijaitsee? Esim Kävelykadulla yms? Toivon että vastaisit, tai mikä sen aptekin nimi ainakin on? :) Kiitos jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joensuun Uusi Apteekki se muistaakseni oli. Siltakadulla ja Muru siinä taisi olla vieressä. Ison Myyn rakennuksessa, mut vaan ulkopuolelta pääsee sisään.

      Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...