tiistai 30. heinäkuuta 2013

Turun MAC-haalinta


Tuotelista:

Maybelline The Colossal Volume turkoosi ripsiväri 11,90€

MAC (sijaitsee siis Stockmannilla)
Luomivärit:
Phloof!
Sketch
Parfait Amour
Mineraaliluomiväri: Young Punk
Mineraaliposkipuna: Dainty
Huulikiilto: Pink Lemonade
Näyte oli Pro Longwear peitevoidetta.

MAC -luomivärin hinta 18,50€
MAC -mineraaliluomivärin hinta 24€
MAC -huulikiillon hinta 18,50€
MAC -mineraaliposkipunan hinta 24,50€

13 kommenttia:

  1. tiedätkö hyvää peittävää meikkivoidetta rasvoittuvalle iholle? (: ja jonka löytäisi myös sokos emotionista.
    onko sulla kokemuksia/tietoa onko cliniquen stay matte meikkivoide peittävä ja hyvä rasvoittuvalle iholle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cliniquen meikkivoiteista minulla ei ole mitään kokemusta. Muutenkin olen huono neuvomaan rasvoittuvalle iholle meikkivoidetta, koska tietopohjani ei sen ihotyypin osalta ole kovin laaja. Maybellinen 24 hour super staytä ainakin kehuttiin paljon, kun se julkaistiin, ja sitä olen itsekin käyttänyt ja peittävä se ehdottomasti oli.

      Poista
  2. Milloin teet sen "studio"kierroksen?;)
    Ja kivoja ostoksia oot tehny

    VastaaPoista
  3. Voih gorgeous! <3 Taas niin upeana :)

    Oli tosi kiva kuulla vähän etukäteen, millaisia hintoja saa odottaa MACin pisteeltä. Me ollaan menossa äidin kanssa perjantaina viettämään Helsinki-päivää ja varottelin äitiä jo etukäteen, että mulla menee aikaa MAC-pisteellä ja samoin rahaa :D Mä meen menettämään MAC neitsyyteni ja olenkin pähkäillyt, että mitä kaikkea sitä sit ostaisikaan. Varmaan suurimmaks osaks mennää vaan fiiliksellä, mikä iskee tajuntaan, mut sit mietin meikkivoidetta ja puuteria ainakin. Äh, pelkään vaan, että valinnanvaikeus iskee ja lähden vielä tyhjin käsin kotiin, mikä EI ole suotavaa. Olisiko sulla jotain ultimaattista suositusta, mikä ensikokeilijan kannattee ostaa?

    p.s. Saisiko videota tuosta sun uudesta järjestyksestä? Näyttää hirmuisen kivalle!
    p.p.s. Jaa vähänkö oot ihana, kun repeilet itseksesi! Tai sanoisinko, että onneksi en ole ainut ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instagramin perusteella löysit mukavasti MAC-juttuja. :) Fiilikselläpä sitä löytääkin varmaan parhaat ja mieluisimmat jutut. Mä teen aina ihan liikaa taustatyötä, enkä sit oikein edes päädy katselemaan ympärilleni, ku latelen vaan myyjälle kieli solmussa, että mitä tällä kertaa tultiin hakemaan. :D Sit mä unohdan jotain, koska luen listaani ja yritän valikoida sieltä tärkeimmät ja sillä hetkellä halutuimmat ja sit ostokset tehtyäni ja hetken hengitettyäni tajuan, että se Blacktrack jäi vielä ja menen sit vartin päästä uudelleen jatkaman ostoksia...

      Poista
  4. teetkö tänä vuonna back to school meikin? (:

    VastaaPoista
  5. Oot aivan ihana! Sun hymy tekee muutkin hymyilemään :) Laulusi ja soittosi on tosi ihanaa, blondinelle blogi on myös kiva :3 Aina kun katon videoitas alkaa tekeen mieli rynnätä kauppaan ja ostaa se tyhjäksi meikeistä ja meikkaamaan. Olen siis 13 vuotias, eikä meikki sovi silmilleni :( Voisitko suositella jotain kevyttä meikkivoidetta rasvoittuvahkolle iholle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onko sulla siis arat silmät, alkaako ne vuotaa? Tiedän, että on olemassa tuotteita herkille silmille, mutta en valitettavasti osaa neuvoa minkälaisia. Kannattaa alkaa Googlailla.
      Ehkäpä joku näistä uusista rasvoittuvammalle iholle sopivista BB-voiteista voisi olla hyvä. Esim. Maybellinen Dream Pure BB-voide. En valitettavasti ole kovin hyvä neuvomaan öljyttyvämmän ihon tuotteita, sillä en ole kokeillut niitä juurikaan.

      Poista
  6. Milloin teet studio kuerroksen ootan innolla:-D kivoi ostoksia,harmi et mac on niin kallis merkki,muuten ostaisin niitä itekki:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parin viikon päästä, kun ehdin taas paneutua tämän studion järjestelemiseen. :)

      Poista
  7. Itse olen menossa käymään ensi viikolla ensimmäistä kertaa mac-pisteellä. Olen googlaillut paljon vinkkejä mitä sieltä kannattaa ostaa, mutta löytyisikö sinulta vielä jotain vinkkejä? :)
    tarvetta ei ole meikkivoiteille tai puutereille, mutta kaikki muu kiinnostaa. Olen esim. miettinyt paint potteja, että onko niissä suurta eroa maybellinen color tattoo tuotteisiin. Tai siis jos sama sävy löytyy kummastakin, niin pärjäänkö edullisemmalla :)

    VastaaPoista
  8. Pärjäät edullisemmalla. Paint poteista Soft Ocre tai Painterly on kylläkin katsastamisen arvoisia, jos tarvitset silmämeikin pohjustusainetta, koska ne ovat neutraaleja värejä, eikä niissä ole helmiäistä, joten siihen on helppo rakennella minkälainen vaan meikki päälle. Odotan, että milloin Maybelline keksii laittaa markkinoille "värittömän" color tattoon...

    Mulla on Macilta jo monta lempparituotetta sekä luomiväreissä että huulipunissa, mutta ne on lemppareita erityisesti siksi, että ne vastaa mun mieltymyksiä. Oman maun mukaan kandee mennä. :) Mutta siis...: luomivärit: Wedge, All That Glitters ja Satin Taupe - meikki niiden yhdistelmällä on mun yks kaikkien aikojen lemppareista. Huulipunista Angel on aivan looooistava vaaleanpunainen.

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...