tiistai 25. helmikuuta 2014

Treenivlog + Mitä mun salikassissa on?

Salitreeni ei ole viime aikoina maistunut, joten ajattelin ottaa viikon mittaisen starttispurtin takaisin hikoilun makuun. Eka päivä.

Aamupalani on kopioitu Makeup Geekin Marlenalta. :)

2 kommenttia:

 1. Oivoi, miten kiva treenivihkonen. Jos sanoit videolla, että mistä se on niin nyt tältä lahopäältä meni se kyllä ihan ohi. Olisi kyllä kiva itsekin pitää tuollaista. Valmiit ruudukot ja kaikki :)
  Vau! Muutosta kuitenkin näkyy jo! Mitä siis sinun siihen vaate-esittelyvideoon vertaa. Olis ollut kiva kuulla myös vähän sun suunnitelmista, mikä on tavoite ja silleen :)
  Saatoin taas naurahtaa muutaman kerran. Ihania juttuja sulta löytyi kassista ;D
  Arvaa, mä teen jo ihan kuolemaa sen AB challengen kanssa. :D Mulla losahti vaan leuat auki, ku blogin osoite tösähti ruudulle. Kiitos ihanuus <3<3 Olet paras :*

  VastaaPoista
 2. Enpä tainnut sanoa. Se on tuon mun oman salin painattama. Muistelisin että se oli 15 euron paikkeilla hinnaltaan, joten jos haluat, niin kyllähän tuommonen postissa kulkee. Laita vaan sähköpostia.
  Kiva, jos muutoksen huomaa. Se on nimittäin niin saamarin hidasta, että itseltäni se menee kokonaan ohi. :(
  Kyllä, siis kielen värjäävä purkka esim. on ihan salitamineiden perusjuttuja. :D
  Tsemppiä challengeen. Mä olen vasta päivässä viisi, joten vielä menee aika lunkisti.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...