tiistai 7. lokakuuta 2014

Obsessiot syyskuu 2014

14 kommenttia:

  1. Hei vinkki! Tuo Lorkun Absolut Repair-sarja on ihan hiljattain uusiutunut, siitä tuli Absolut Repair Lipidium. "Vanhoja" Repaireja voi siis alkaa löytymään alekoreista :) Meillä töissä ainakin on tota shampoota isossa pumppupullossa (500ml?) jollain 15 eurolla ja noita naamioita ehkä kympillä..?

    Siinä uudessa Lipidiumissa on ihana sellainen kaksiosainen jätettävä hoito, Sealing Repair Double Serum. Ah! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, pitää scouttailla niitä vanhoja pulloja siis. Otan myös tuon mainitsemasi hoidon ostoslistalle! :)

      Poista
  2. Ehdotus maailman parhaaki kosteusvoiteeksi: Ole Henriksenin Nurture Me. Jos saat sitä joskus käsiisi, älä päästä irti. Mikään, siis MIKÄÄN kokeilemani ei ole ollut yhtä hyvä. Taivaallinen! Ja tuoksuu hedelmäpurkalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmmmmm, hedelmäpurkalta. Oioi. Kuulostaa ihan mun jutulta, kiitos vinkistä!:)

      Poista
  3. Moi!Olisin ostamassa itselleni ekaa kertaa peitevoidetta tummille silmänalusille minkä sävyisen kannattaisi ostaa niinku saman kuin ihoni vai vaaleampi? ja tiedätkö mitä MAC aurinkopuuterit maksaa? Kuinka paljon se Simpson kokoelmasta oleva huulikiilto makso? (:

    Kiitos jos autat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MACin aurinokopuuterit on varmaan 25 euron paikkeilla. Simpson huulikiilto ehkä 20 euroa. En enää muista tarkkaan, pahoittelen.
      Minä itse tykkään laittaa silmänaluselle hieman muun ihon sävyä vaaleampaa peitevoidetta, koska se kirkastaa sitä aluetta samalla, mutta ihan hyvin se voi olla saman sävyinen kuin muu iho. Kun kerran minun mielipidettäni kysyit, niin vastaan hieman vaaleampi. :) Ei kuitenkaan enemmän kuin asteen tai pari, jotta se ei näytä hupsulta.

      Poista
  4. Hei!

    Kumpaa saippuaa sinun mielestä olisi parempi käyttää MAC ja Real Techniquesin siveltimille Make up store brush cleaning soap vai Marseilles Saippuaa?Mitä saippuaa itse suosittelet siveltimien pesuun? Kuinka usein silmämeikki siveltimiä pitäisi pestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pesen Marseille-saippualla, koska se on edullisempaa. MACin luonnonkarvasiveltimille voi silloin tällöin käyttää vähän jotain hiustenhoitoainetta, niin karvat pysyy kunnossa.
      Jos käytän tismalleen samaa sävyä samalla siveltimellä päivittäin, niin käytän sitä viikon - puolitoista. Olen itse jäänyt kyllä vähän "koukkuun" siveltimien pesuun, koska tykkään puhtaan siveltimen tunnusta niin kovasti, joten pesen varmaan kolmen käyttökerran välein...

      Poista
  5. Aaaaaaaaaaaargh miksi kaikkien beauty-tubettajien on pitänyt alkaa matkimaan Jaclyn Hilliä ja nytkyä/availla suutaan musiikin tahdissa yrittäen näyttää hulvattoman hassun seksikkäältä. Se näyttää kaikilla muilla kuin alkuperäisellä neitosella ihan hirveältä. Lähes jokainen tyyppi, jota seuraan, on sortunut tähän! Voitko valottaa minulle miksi? Yököttövää :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska Jaclyn Hill oli varmasti ensimmäinen, joka intoutui kameran edessä ilmalaulamaan... ?? Really? Get over it.
      No minäpä yritän valottaa.. Minulla pyörii kamera, mutta oikeastaan olen yksin huoneessa. Musiikki soi, mutta tiedän, etten osaa laulaa niin hyvin kuin alkuperäinen laulaja. Silti tekee mieli osallistua siihen musiikkiin, ja ei, pelkkä mukana tanssiminen ei riitä, kun tekee mieli "laulaa". Kamera vangitsee tämän minun yksinäisen pelleilyni, joka päätyy sitten videolle.

      Sitä paitsi mähän näytän ihan hulvattoman hassun seksikkäältä. *myhäilee*

      Poista
  6. Kun macilla on se back 2 mac juttu, niin pitääkö tuotteiden purkit ja pullot viedä sinne vai se musta pahvipaketti? :) ja oliko se 5 tuotetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkit ja pullot, ei pahvipakkaukset. Ja 6 tuotetta. :)

      Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...