perjantai 10. helmikuuta 2012

Annie Cam: CribsJaaha. Siitä vaan tuli näin pitkä ja en vaan enää jaksanut miettiä, että mitä kohtia leikkaisin pois. Se on jo lyhennetty puoleen.
Pahoittelen sanoja "sitten", "hauska", "hassu" ja "juttu", sekä niiden taivutusmuotoja. En kai oikein tiennyt, että mitä olisi hyvä sanoa, joten sanoin että "sitten tässä on tämmöinen hassu juttu", ja muunnelmia... :)
Joo, olen hamstraaja. Joo, en ole sisustanut - olen ostanut meikkejä.

Mul on ehkä joku kämppäalemmuuskompleksi.

6 kommenttia:

 1. Tekisitkö esittelyn noista sun laukuista ja uuden videon sun meikki pöydän sisällöstä ?:)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa en tiennykkää et sulla on blogiki :) Hyvä et löysin tieni tännekkin! (tai siis että olit kirjoittanu youtubeen blogisi nimen) :)

  VastaaPoista
 3. Eiiih, ihanaa että mainitsit just Buffyn ja Gilmoren tytöt <3 Arvaa mitkä kaks sarjaa täällä on hyllyssä ykköspaikalla ja oikeastaan jatkuvasti jompi kumpi on kierroksessa? :D Tää oli jännä video, jee!
  -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Arvaan että Buffy ja Gilmoren tytöt. Molemmat on mulle semmosia sarjoja, joihin ei voi kyllästyä tai katsoa liikaa. Kiva että on kohtalotovereita. :)

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...