tiistai 7. helmikuuta 2012

Arvosteluja ja hyvästit: Lush American Cream & BonaCure Hairtherapy Sensitive Soothe Treatment

Eilen illalla seurastamme poistui BC hairtherapy SENSITIVE SOOTHE treatment, ja tänään sitä seurasi Lushin American Cream.
Kaipaamaan jäivät murheen murtama pääkäyttäjä / käyttäjän pää, sekä suihkuhyllykaverit, joitka kaikki tietävät, että parhaat menivät ensin.

Ai että suhtaudun hieman ylidramaattisesti parin hiustuotteen poistumiseen taivaallisiin suihkukoppeihin?
No kieltämättä juu, mutta American Cream vei minut aina mukanaan sateen raikkaaseen vehreään metsään, jossa oli keskellä lampi, jossa oli kirkasta ja kylmää vettä, mutta se ei tuntunut uidessa kylmältä. + oli vaniljaa. (Mielikuvat on aina niin hienoja. Tänään intoilin uudesta t-paidastani, joka oli mielestäni niin ihanan värinen, että mun teki mieli nuolasta sitä. Pojat töissä vähän pyöritteli silmiään, kun silmät loistaen kuvailin, että se on hedelmäinen ja meloninen ja kuin mehujää, vaikka en ole sen väristä mehujäätä, melonia tai hedelmää koskaan nähnyt.)

AMERICAN CREAM
Tuoksu oli tosiaan ihastuttava: vanilja + koivu tai vanilja + sateen raikas metsä. Lisäksi se jäi hiuksiin pesun jälkeenkin ihanaisesti. Ei kuitenkaan koskaan liian vahvasti.
Yleensä puristelin hiuksista huolella vedet pois ihan nyrkeillä tai sitten kuivasin pikaisesti vähän pyyhkeellä ennen kuin laitoin hoitoaineen. Sen jälkeen nautiskelin rauhassa pari minuuttia tuoksusta, tai useamman minuutin ja ajoin samalla säärikarvoja summuuta.
Alunperin tämän hoitoaineen saadessani totesin, että ei se nyt ihan hintansa väärti ollut (5,35€/100g lush.co.uk). Ihanan pehmeäksi ja sileäksi jäi tukka, mutta ei niin hoidetun tuntuiseksi kuin silloin käytössä olleella (ja edelleen hoitoaine top-listan kärkisijaa pitävällä) Joicon Volumizing (nykyään nimi on käsittääkseni Thickening) Conditioner (13,71€/300ml @ beautybay.com). Joicon tuote kuitenkin loppui jo aikoja sitten, joten nykyisessä valikoimassani kärkisijaa piti American Cream. (Ärsyttävän monet sulut piti laittaa.)
Koska se siis kuitenkin toimii ihan hyvin ja koska tuoksu on kuin jumalten eliksiiriä - minun mielestäni - niin ostan tätä kyllä uudelleen kun seuraavan kerran tilailen jotain Lushilta. Ja isomman pullon. Tämä 100 g:n pullo oli kyllä suihkussa todella pitkään, koska säästelin sitä. Hölmö kun olen. Parasta ennen päivä nimittäin livahti käsistä, mutta onneksi aine siellä pullossa ei ollut tajunnut, mitä pulloon oli ulkopuolelle kirjoitettu, eikä huomannut vanheta. Sekin oli hölmö. Hihi.

SENSITIVE SOOTHE TREATMENT
BonaCuren hiusnaamio on ollut omistamistani paras. Niitä mulla ei kyllä ole tainnut ollakaan muuta kuin nuo kolme, jotka kuvista löytyy. Tämän ohjeissa lukee, että sitä saisi lillutella päässä 10 minuuttia. Senkin kanssa ajelin säärikarvoja monet kerrat, lisäksi kuorin koko kroppaa ja varmaan myös vaan testailin et osaisinko arvioida, kuinka pitkä aika kymmenen sekuntia on. Kerran tulin pois suihkusta ja jätin sen päähän ehkä tunniksi. Sillä ei ollut mitään huomattavaa merkitystä tulokseen.
Tämänkin tuoksu oli raikas. Tällä sain blondattuihin hiuksiini aina terveen oloisen tunteen: sileä, elinvoimainen, kosteutettu; ja sormia pystyi vetämään hiusten läpi ilman että ne jäi kiinni solmuihin. (Mun hiukset on niin pitkät ja blondatut, että latvat on aika runnellussa kunnossa ja tapaavat mennä herkästi takkuun.)
Lisäksi käyttelin tätä normihoitoaineen kanssa pelkästään latvoihin, mikä tuntui auttavan siihen kuivuuteen.
Ihmeaineeksi en olisi valmis tätä naamiota ristimään, mutta ikävä tulee, koska jäljelle ei jäänyt kovin kummoisia purnukoita.
Ajattelin, että jos olen oikein hyvä tyttö ja kulutan kiltisti pois Oriflamen ja Furctiksen naamiot, niin sitten saan tilata Macadamia-merkkisen naamion beautybaystä. Hinta vaan sattuu olemaan pyörryttävät 30 euroa, mutta mikään muu hiusnaamio ei ole saanut samalla tavalla suitsutusta YouTube-videoissa.


Ihkuttelu t-paita oli H&M:ltä 9,90€. Kangaslaatu aika kehno ja ohut, mutta se väri! Aion ostaa toisenkin, joten älkää viekö kaikkia te Joensuun H&M:llä asioivat. :D

1 kommentti:

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...