sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tukkapölyä

Kuivashampoo: näin käytän ja pikavertailu


Videolla heiluneet sumutepullot:
Got2be, Anttilasta joku kuutisen euroa - plääh
TreSemme, Anttilasta, aika lailla sama hintaluokka kuin edellisellä - lemppari
Tony & Guy, Kicksistä, noin 15 euroa - ei volymisoi tukkaa, mutta on oikeasti kuin vastapestyn tuntuinen

13 kommenttia:

 1. itse olen kuullut paljon huonoa tresemmeen kuivashampoosta :O Tämä video oli tosi hyvä! Nyt tietää mitä ei kannata kokeilla ja mitä kannattais!
  Itse käytän tällä hetkellä Biozellin kuivashampoota, ihan kiva tuote :) Käytössä on myös Lushin kuivashampoo, mutta sitä en ole vielä kovin montaa kertaa kokeillut joten en oikein voi sanoa onko hyvä vai huono :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin Biozell. Sitäkään en ole vielä kokeillut. :)

   Poista
 2. Kicksissä pitäis olla myynnissä sellaisen merkin kun Batiste kuivashampoo, josta ainakin itse tykkäsin. Ei maksa kauheasti, muistaakseni 6-7e. Sitä saa eri tuoksuissa, siinä kookossysteemissä (oisko tropical nimeltään) on tosi voimakas tuoksu, mutta pitäs olla miedompiakin hajuvaihtoehtoja. Mää inhosin Klippoteketin kuivashampoon hajua, siitä tuli paha olo ja ei se itse tuotekaan mulle toiminut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin kuullut ihan hyviä juttuja Batistesta. Pitää sitäkin testata.

   Poista
 3. Miulle taas Klippoteket toimii hyvin, ja tykkään tuoksusta, miusta se on omenainen. :D Onneksi noita kuivashampoita on nyt paljon markkinoilla, niin jokaiselle löytyy mieleisensä. Klippoteketissä on vielä erityisesti se muotoiluominaisuus, on kyl varmaan joissain muissakin. Miulle se sopii, sillä en muuten oikein käytä muotoilutuotteita (karmea kutina päässä), mutta Klipppteket ei ärsytä, ja tosi pitkiin hiuksiinkin saa kunnon volyymit.

  -Maija P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen vahvasti, että mulla on ollut joku vahinkoversio Klippoteketistä, koska YouTubellakin kommentoitiin sen hyvää tuoksua. Jossain blogissa puolestaan kuvailtiin sitä vanhan hillon hajuiseksi. :D

   Poista
 4. Olen kokeillut Batistea, Klippotekettiä ja muistaakseni jotain muutakin mutta inhoan sitä tunnetta minkä "jauho" jättää hiuksiin ja sitä että se aina näkyy tukassa. Itselläni on tummat hiukset ja parhaaksi olen todennut Lernberger Starsinin Dryclean Volumizing and refreshing kuivashampoon joka mielestäni poikkeaa näistä kaikista, tuoksuu ihan kuin jollekin parfyymille (hyvällä tavalla mielestäni) ja todella jättää tunteen niinkuin olisi puhdistanut hiukset. Saa ostettua Kicksistä ja maksaa noin 16 euroa. -Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeksi korjaan vielä merkki oli Lernberger Stafsing.

   Poista
  2. Onpahan kyllä kielenvenyttelyharjoitus tuo nimi. :D
   Jos mulla jonakin päivänä sattuu olemaan ylimääräisiä senttejä pussissa, niin sitten kokeilen tätäkin. Kuulostaa jossain määrin verrannolliselta tohon Tony & Guy -pulloon.
   Hyvä vinkki muille tummatukkaisille! Mullahan on nää vaaleat kutrit niin käytännössä mikään tuote ei näy hiuksissa.

   Poista
 5. Moi! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Herbinan tuuheuttavaa kuivashampoota. Oon kahlannut kuivashampoita läpi yhtä sun toista ja Herbinan on ollu kyllä ehdottomasti paras!!! T:Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kommentin "rohkaisemana" nappasin viime ostoskerralla Herbinan mukaan. Vielä en oo ehtinyt kokeilla. Odotukset on tällä hetkellä kovat. :)

   Poista
 6. Itse tykkään myös Herbinan kuivasuihkeesta. Mieto, omenainen tuoksu ja suihke tulee sopivalla voimakkuudella. Paras kokeilemani :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...