sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Synde-COUNTDOWN 10 pv: Inglot Color Play -huulipunat

Synttäri-COUNTDOWNINI alkaa: 10 päivää jäljellä. Postailen syyskuun 11. päivään asti joka päivä jotain enemmän tai vähemmän aiheeseen liittyvää tässä blogissa tai Blondinellessa. Jos sattuu force majeure, niin sitten homma kuitataan Instagram-kuvalla tai vastaavaa.
Tänään esittelen, mitä hommasin itselleni lahjaksi. En malttanut odottaa kyseiseen päivään asti, kun olin kuitenkin himoinnut tätä palettia siitä lähtien kun se jenkeissä/maailmalla julkaistiin.Tilaaminen: inglot.fi
Valitse ostoskoriin tyhjä paletti ja täytä se sattumanvaraisilla luomiväreillä. Kirjoita lisätiedot/viesti -osioon, mitkä huulipunasävyt haluat.Swatchit ovat kädellä numerojärjestyksessä, mutta palettini järjestin mieleni mukaan.


7 kommenttia:

 1. Tuo on niin siisti etten kestä!!

  VastaaPoista
 2. Haluaisin tilata tuollaisen itselleni melkein täsmälleen samoilla sävyillä, mutta pelottaa hieman! Voisitko neuvoa hieman tarkemmin kuinka tuollaisen voisi tilata ja paljon se kokonaisuudessaan tulisi maksamaan? :)

  VastaaPoista
 3. Mitä sivellintä suosittelisit aurinko puuterille?ihanan näköusiä nuo sun huulipunat!!<3

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana paletti! :) Sillä saa kyllä tehtyä niin mageita väriyhdistelmiä, että oksat pois :D
  Mut nainen, sun huulet on niin ihanat! ♥ Tosi nätin malliset :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...