tiistai 31. joulukuuta 2013

Kiitos ja Uuden Vuoden meikki & hiukset

14 kommenttia:

  1. Ihana lookki! tosi erilainen kun yleensä mut silti ihan mahtava:) ja tykkään sun videoiden pituudesta näin (Y)

    VastaaPoista
  2. En oo pariin kk kattonu sun videoita ja nyt katsottuani muistan taas miten ihana olet! Upea meikki, tosi fressi ja sopivan näyttävä. Hyvä kun näytät ja selität kaikki yksityiskohtaisesti. Sun videoita on rentouttava katsoa :D Olet ihana, kaunis, hauska ja inspiroiva! :)

    VastaaPoista
  3. Millon meikkikokoelmaa? T. Uskollinen fanisi

    VastaaPoista
  4. Mä oon ollu ihan koukussa sun videoihin jo varmaan 2 vuotta kohta :D oot vaan aina niin ihanan positiivinen ja Hani-pätkät on ihania kevennyksiä sun videoissa! :) itse en ole tilaaja youtubessa kun ei ole youtube tiliä, mikä käsittääkseni pitää olla jos haluaa jotain kanavaa tilata..? mutta blogisi suuri fani olen ja musta on ihana kun teet videoita erilaisista tuotteista ja kerrot millasia ne on jne. :) Kiitos itsellesi kuluneesta vuodesta ja monen monista hyvistä meikki- sekä tuotevinkeistä!! :)

    VastaaPoista
  5. Sun videot on ihania!!
    Nyt tarttisin kuitenkin kipeesti apua. Tarvitsisin uv-geelilakan (sen base-geelin) enkä millään haluaisi tilata netistä, joten osaatko sanoa myydäänkö esim. stockmannilla/sokoksella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en valitettavasti tiedä. Niitä geelisettejä olen nähnyt ainakin meidän Sokoksella, mutta en ole varma, onko yksittäiset pullot valikoimassa. Fiksuahan tosin olisi niitäkin olla.

      Poista
  6. Teetkö tässä kuussa kuukauden suosikkeja?sun videoita on ilo katsella,kun olet aina niin pirteä.sun videoista tulee paljo paremmalle tuulelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :) kiitos!
      Joulukuun obsessioita ei ole tulossa, mutta editoin parhaillaan vuoden 2013 ultimatesuosikkeja. Tammikuun lopussa sitten taas tammikuun obsessiot tulee varmaankin ihan normitapaan. :)

      Poista
  7. Unohdin kysyä että saako marketti merkeiltä varjostus värejä,kun olenko ymmärtänyt oikein että aurinko puuteri ei siihen käy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella monet käyttää aurinkopuuteria, mutta mä olen sen verran nirso, että mulle se ei kelpaa. :} Käytän siis luomiväriä, enkä nyt just saa päähäni markettimerkeiltä mitään, mitä osaisin suositella. Kevyesti varjostamiseen voi kyllä käyttää aurinkopuuteriakin.

      Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...