tiistai 14. tammikuuta 2014

Arvostelun kohteena: ShiseidoOstopaikkoja: Sokos, Emotion, Stockmann(iltakin varmaan saa, vaikka en itse tätä pystykään tarkistamaan)

Tuotteet:
The Skincare Hydro-Nourishing Softener (n. 40 euroa)
The Skincare Purifying Cleansing Foam (42,50)
The Skincare Day Moisture Protection (n. 40 euroa)
Cleansing Massage Brush (31,00 hinta Sokoksen nettikaupassa)
Perfect Mascara Full Definition ripsiväri (32,50 hinta Sokoksen nettikaupassa)
Eyelash Curler ripsentaivutin (25,00 hinta Sokoksen nettikaupassa)

Shiseido Sokoksen nettikaupassa


5 kommenttia:

 1. Shiseido on kyllä ihana sarja! Kannattaa muuten testata sitä Ibuki sarjan kosteusvoidetta. Löytyy paksumpaa kuivaihoiselle ja kesäksi ohuempaa. Mulla on siitä se kevyempi (vaikka oon tosi kuivaihoinen) ja päivävoiteena se on just passeli! Yöksi kaipaisin jotain paksumpaa kyllä :)

  VastaaPoista
 2. http://fi.strawberrynet.com/makeup/mac/?trackid=1037101788&gclid=CJHyy9-E_rsCFUiN3godwV8ABA#16402

  oletko tilannut koskaan tuolta MAC tuotteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole. Strawberrynetistä löytyy googlaamalla aika äkkiä sekä hyviä että huonoja kokemuksia. En sitten ole lopulta uskaltanut sieltä tilata.

   Poista
 3. Mua on kovasti kiinnostanut nuo Shiseidon ihotuotteet, pakkaukset erityisesti kasvovoiteissa kun ovat tosi reilun kokoisia niin litrahinta ei ole mikään ihan mahdoton. Mulla on ollut männävuosina pari Shiseidon huulikiiltoa, joista toinen oli ihanan tahmean pysyvä ja pigmenttinen, ja toinen sitten taas tosi vesimäinen ja haalea. Ja olivat samaa "sarjaa". Jännä. Tällä hetkellä käytössäni on tuo taivutin (jonka mukana ei muuten tullut vaihtokumia, buu!) ja ihana meikkivoide, josta kirjotin hehkutuspostauksen blogiinkin http://siameselipstick.blogspot.fi/2014/01/rakkausmeikkivoiteeni-shiseidolta.html :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...