torstai 30. tammikuuta 2014

Joulualehaalinta: Kicks, Viva La Diva, Lancome...

5 kommenttia:

 1. Hei :) Voisitko tehdä siitä maybellinen uudesta superstay betterskin meikkivoiteesta arvostelua jossain vaiheessa? :) Se siis lupaa peittää näpyt, harmauden, punoituksen ja stressin :)

  VastaaPoista
 2. Oi, nuo Kicks-huulikiillot näyttää kyllä upeilta. :) Tuota Viva La Diva-settiä itsekin katselin täällä alessa, mutta en sitten sortunut. ;) Upea tuo Lancome-paletti myös magneettiapplikaattoreineen kaikkineen :D

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä älyttömän taitava meikkaaja, olet todella positiivinen ja se tekeekin mielenkiintoisampaa katsoa videoita. Juuri tuollaisia videoita youtube todellakin kaipaa, plussaa siitä. Voisin myöntää olevani kateellinen, mutta se olisi kai liian lievä sana kuvaamaan sitä.. Hehhe. Okei, ehkä nyt kiertelemättä ja kaartelematta, voisi videoita editoida enemmän. Siis pituuden suhteen, ei muuten. Toki, se sisältö on tärkeää ja itsekin opin aina lisää niitä katsellessa. Jatka tätä tahtia, tykkään niin paljon. Olet kaunis ja omalainen persoona, tykkään! :-)

  VastaaPoista
 4. Kiva haalinta sulta jälleen :)
  Ajattelin kysyä sulta kun olen etsinyt pitkään hyvää kajaalikynää silmien vesirajaan, joka oikeasti kestäisi, niin olisiko sulla mitään hyvää tuotetta siihen tarkoitukseen, mitä suosittelisit? :)

  VastaaPoista
 5. Saako makeup storea muualta kuin kikcseistä?

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...