maanantai 27. joulukuuta 2010

Herbinat jää hyllylle

Törmäsin juuri jännään juttuun: blogini mainitsemiseen/mainostukseen, jota en ole itse tehnyt. x)  Joku oikeasti pitää blogiani niin kivana, että mainitsee siitä kavereillekin. Oho! Hih! Huh, nyt on kauheita suorituspaineita... :D

Olen ostanut tänne kotikotiin eli lapsuuden kotiini ylimääräisen kasvoveden ja -voiteen, jottei tarvitsisi kanniskella niitä eestaas. Kyseessä on Herbinan putelit - merkki, jota muistan käyttääneeni joskus teininä, koska se oli edullinen.

Aina silloin tällöin kenkutteleva ihoni ei tykkää näistä. Olen kuivaihoinen ja näin talvella erityisesti posket ja kulmakarvojen väli kuivuu ja yleensä hilseileekin, mutta olen tainnut onnistua kehittämään cocktailin, joka ainakin toistaiseksi on estänyt hilseilyn tämän talven osalta. (Jee! Teenpä muuten tästä postauksen huomenna.) Tässä siis taustatiedot - lähtökohdat, joiden pohjalta aion nyt mollata näitä tuotteita. Yritän siis nyt painottaa sitä, että joillekin nämä voi toimia ihan hyvin, mutta oma kokemukseni on huono.
Kasvovesi kirvelee. Luonnollisesti erityisesti kuivissa kohdissa, mutta muutenkin. Voidekin kirvelee. Voide on hajultaan mansikoiden ja kermavaahdon sekoitus, ei raikas, makea. Lisäksi tämä 24 h voide on hankala meikin alle, koska se ei imeydy tarpeeksi nopeasti.
Plussaa voiteen pumppumekanismista, koska silloin käyttäjä ei sormeile bakteereita purkkiin.

Tuomio: En osta toiste.Kuva on muuten vanhempieni kylppärikaapin hyllyltä, jossa siis komeilee kymmenisen vuotta vanha Rexona ja melkein yhtä vanha Muumi hiustenselvitysneste. Totesin myös äidille eilen illalla saunassa, että "jos oisin tiennyt, ettei meillä ole suihkusaippuaa, niin olisin varmistanut, että pukki tuo. Ja tuota ei lasketa, joka on muuttunut kokkareiseksi." Tämän kasvatuksen saaneena on oikeastaan ihme, että heitän koskaan mitään kosmetiikkaani pois, koska se on käynyt vanhaksi. Ou, erään joulusiivouksen yhteydessä kaapin hyllyltä löytyi teejauhetta 70-luvulta. hihehihi. Onko kenenkään muun kotona samantyyppistä toimintaa? Vai heitättekö putelit pois ohjeenmukaisesti? (Eli kun purnukan kyljessä on se avatun purkin kuva, jonka sisällä on numero, mikä kertoo, kuinka monta kuukautta aine säilyy hyvänä avamisen jälkeen.)

2 kommenttia:

  1. Ite pidän tuoteet niin kauan kun haisee pahalta/ripsarit kuivuu tai muuten näyttää huonoilta. Mitä sitä hyvää pois heittämään jos tuote on täysin toiminta kykyinen.

    VastaaPoista
  2. Aivan! Ihan pöhköä heittää toimivaa tuotetta roskiin.

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...