tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kotiutin lisää meikkilöitäMainitut tuotteet:
By Lauren Luke: My Vintage Glams
eBay Purple Brush Set
Milani Liquif'Eye pencils: black, brown, aqua, silver
NYX glosses: Peach, Mauve
E.l.f.: Daily Brush Cleaner, Studio Makeup Mist & Set, Eyelid Primer, Beauty Encyclopedia Everyday Eyes, Powder Brush, Studio Stipple Brush, Natural Lash Kit, Dramatic Lash Kit, Blush and Bronzer Compact

5 kommenttia:

 1. Moi! Tuli mieleen semmoinen ehdotus, että olisiko mahdollista kirjoittaa videossa mainitut tuotteet vaikka tuohon videon alle. On mukavampi katsoa videota, kun tietää mistä tuotteista puhutaan eikä mene tuotteiden nimet täysin ohi :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Mulla ois vappu naamiaiset koulussa ens viikon perjantaina ja oon ite jo vähän kaavaillu yhtä meikkiä mutta ois kiva jos tekisit jonkun meikin ja pukeudun herttakunningattareksi:) Mekko on sellanen puolipitkä missä on valkosta, mustaa ja punasta. Et kiitti jo etukäteeen jos kerkiät tekee sen:)

  VastaaPoista
 3. Mulla ois kyllä idea tähän, ja saattaisin ehtiä filmaamaankin, mutta YouTube on viime aikoina toiminut tosi nihkeästi, että toivotaan, että pystyn lataamaan.

  VastaaPoista
 4. Hi, this weekend is good in support of me, as this point in time i am reading this great informative
  post here at my house.
  My weblog - kohls coupons printable in store

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...