tiistai 26. heinäkuuta 2011

Natural Swedish Cosmetics

4 kommenttia:

 1. Mä haksahdin samaan tarjoukseen, ja tuo ripsari on ollut tosi positiivinen yllätys, itse haen sellasta erottelevaa ja pidentävää jälkeä, ja sen se tekee. Nyt se on ollut mulla noin 4 kk käytössä ja alkaa olla hieman paksumpaa, mutta edelleen ihan kelvollinen. Harjan säilytän ehdottomasti, superkätevä :). Rajaus on myös kelvollinen, mutta mäkään en mustaa usein käytä, enkä arkiaamuisin ehdi keskittyä tarkkoihin rajauksiin. Huultenrajaus on aika pehmeä, mutta menettelee. Huulikiiltoa ja puuteria en ole vielä pahemmin kokeillut, kiilto tuoksui ihan irtokarkeille!

  VastaaPoista
 2. Mä kokeilin vasta tänään ekaa kertaa sitä ripsaria, ja en kyllä muista milloin ois viimeeks ripset ollu näin siististi rivissä.

  VastaaPoista
 3. Toi ripsiväri on pasras mitä oon ikinä kokeillu :D

  VastaaPoista
 4. Ite oon tuon eyelinerin päivittäinen käyttäjä ja rakastan sitä yli kaiken, en vois elää ilman sitä. :) Mutta jokaisella voi olla erikokemus, mut minä ainakin tykkään siittä. BTW, kiva blogi ja kivoja videoita. =)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...