perjantai 24. helmikuuta 2012

Arvostelu: Sensai Mascara 38°C (Volumising)

9 kommenttia:

 1. Olisko sana mitä hait liuskoina? Minulle tätä ripsaria on kuvailtu niin, että se lähtee pois liuskoina, itse en ole koskaan kokeillut :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla tästä ripsarista kerrankin tälläisiäkin kokemuksia koska: Ite ostin joskus huumassa Kanebon 38:n ja niinkun sanoit se kuivui alta aika yksikön. En pumpannut sitä tai kohdellut sitä muutenkaan huonosti, se vaan kuivui. Toiseksi se rapisi myös kosteassa ilmanalassa poskille eikä tuntunut tuuheuttavan, pidentävän tai mitään muutakaan erityisesti.


  En ymmärrän tän tuotteen kulttisuosiota mutta kyllä minä ainakin haluan että jos käytän ripsiväriä niin se saa myös näkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mä vitsailin joskus, että onhan se kiva jos sen saa helposti irti, mutta en mä laita ripsiväriä, jotta pääsen ottamaan sen pois... :)

   Poista
 3. Käytin useamman vuoden sitä perusversiota arkiripsarina ja tykkäsin kovasti. Minulla se ei edes kuivunut mitenkään erityisen nopsaan ja tunnustan käyttäväni vieläkin ainakin vuoden vanhaa perusversiota silloin tällöin ja se ihan toimii edelleen.

  Ostin jokn aika sitten laivalta tämän arvostelemasi version 38:sta ja ikäväkseni petyin. Ei ollut kummoinenkaan ja en tykännyt tuosta harjaosasta, se on mielestäni hyvin hankala käyttää mun töpöripsiini. Mitään pidentävää efektiä en huomannut myöskään ja taivutukset tämä suorensi melkein jo siinä vaiheessa kun sillä lähestyi ripsiä. Annoin sen sitten teinilleni jolla on jo luonnostaankin kauniit ripset. On ilmeisesti ihan tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen parhaista ystävistäni on perusversion vankka fani, eikä osta koskaan mitään muuta. Hänellä se on kestänyt myös käytössä vaikka kuinka pitkään. Ehkä mun ripsarini ei vaan pitänyt lentokonematkustamisesta.

   Oon muiltakin kuullut, että volumising ei pidä taivutuksia. Se kaareva harjaosa myös aiheuttaa koko ajan lisää sotkuisia paakkuja sinne tänne.

   Poista
 4. Pakko tulla kertomaan; teinilläni oli tätä ripsissään ja siskoni tuli multa tarkistamaan, että mitä ripsaria se neiti oikeen käyttää, kun näyttää niin järkyttävän hyvältä. Eli ainakin siis minun tyttärelläni jolla on jo valmiiksi luonnostaan kauniit ripset tällä saa aikaan suorastaan upeaa jälkeä. Hmmm....onko oikein kadehtia lapsensa ripsiä... ;)

  VastaaPoista
 5. :D Välillä sitä miettii, että kannattaako ripsareita edes yrittää arvostella, kun ne kumminki toimii niin erilailla riippuen siitä kenen ripsiin niitä harjaa. :)
  Lopeta kadehtiminen ja hommaa pidennykset niin kääntyy tilanne ihan toisinpäin. ;D Vitsi.

  VastaaPoista
 6. Pidennykset? Parilla ystävälläni oli melkein pari vuotta ja omat ripset häipyivät. Nyt on kasvatellut omia ripsiä hiljakseen. MIKSI pilata omat ripset, kun ripsarillakin saa hyvää jälkeä pilaamatta omia ripsiään.... Lyhytnäköistä sanoisin...

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...