lauantai 3. maaliskuuta 2012

Loveit.fi ja 88 neutraalipalettiKauppa: loveit.fi
Tämä paletti: 88 Color Neutral Palette
Paletin maksoin omilla rahoillani, jos jotakuta kiinnostaa.

4 kommenttia:

 1. Hehheh, haaveilen Naked Kakkosesta mutta toi neutraali 88 menis aika monestakin Nakesta. =) Jään mielenkiinnolla odottelemaan sitä isompaa arviota.

  Muutens, tuli tässä mieleen, että mitä olet mieltä, voiko noita 88-paletteja verrata Make Up Geekin luomiväreihin ja jos voi niin kumpia suosittelisit mieluummin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naked 2 on erilainen kuin tää 88, koska tästä löytyy tosi vähän helmiäissävyjä, ja oikeastaan nekin on lähinnä satin-sävyjä. Molemmat ovat kyllä omalla sarallaan hyviä. Parasta ehkä tilata molemmat. ;D

   Piti ihan pohdiskella, että mitä vastaan tähän seuraavaan. :) Vakiovastaus: riippuu siitä, mitä käyttäjä luomiväreiltään haluaa.
   88-paleteissa saa kertapamauksella paljon erilaisia värejä ja valinnanvaraa todella huokeaan hintaan. Niillä saa upeita meikkejä aikaiseksi (pigmenttiä on useimmissa sävyissä mukavasti, vaaleammat on vähän hailakampia), mutta jos mieltyy johonkin sävyyn, ni se 88-paletin pannu osoittautuu tosi pieneksi.
   MUG-sävyt on sitten pehmeämpiä, pigmenttisempiä sekä pitkäkestoisempiakin (joskin mulla 88:t kestää luomella ihan niin pitkään niin hyvänä kuin on tarvis, mutta kummiskii), mutta niiden kerääminen on huomattavasti kalliimpi urakka. Sitten kun löytää lempisävynsä, niin pannu kestää pidempään ja sitä voi tilata helposti lisää. Vaativammalle käyttäjälle suosittelen MUGeja.
   Kokeilunhaluiselle ja helposti yhteen sävyyn kyllästyvälle suosittelen 88-paletteja.

   Poista
 2. En nyt tiedä pitäiskö kiittää tästä postauksesta vai ei..en ollut koko kaupasta kuullut mitään aiemmin ja nyt piti mennä heti tutkimaan ja tilaamaan yksi 88 paletti. Lompakko ainakin kiittää kevenemisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin purskahdin nauruun, kun luin tämän. Itselläni on usein sama fiilis blogeja lukiessa. :D

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...