torstai 12. huhtikuuta 2012

Päivän lätty 10.4.2012 (FOTD)

Näettekö nuo oikeastaan jäänsiniset silmät? Vihdoinkin. Tämä minulla oli mielessä, kun alunperin hankin noin vuosi sitten MAC:in Mulch-nimisen luomivärin. Seurailen YouTubella TheBombshellSuite-nimistä kanavaa, eli Vanessaa, jolla on iiihanat jäänsiniset silmät. Ajattelin, että Mulch korostaisi kivasti sinistä munkin silmissä, mutta enimmäkseen se vain näytti kovalta ja liian tummalta joka kerta kun sitä käytin. Nyt!

Liikkuvalla luomella mulla on Wet n Wildin Comfort Zone -paletista oikean yläkulman sävy. Iiiiiihana! Hanki Comfort Zone, jos sinulla ei sitä vielä ole. Et tule katumaan. Ellei suurin luomiväri ärsytyksesti ole pehmeät ja varisemaan taipuvat värit. Niistä nimittäin irtoaa aika paljon jauhetta, mutta pigmenttisyys ja sävyt ovat aivan jotain superhyperloistavaa. Seuraava lause sisältää juonipaljastuksen: Filmasin tässä Top 10 tuotetta Suomesta -videota, jossa totesin, että itseasiassahan Wet n Wild voittaa luomivärien suhteen. Sille hinta-laatu -suhteelle ei oikein ole päihittäjää. Tykkään kyllä vaikka mistä luomiväreistä, mutta se edullisuus ja laatu yhdessä saa mun hempeät tunteet Wet n Wildia kohtaan vuotamaan yli. ;)

Luomivaossa käytin Mulchin lisäksi satunnaisia sävyjä 88 neutraalipaletistani. Nyt muuten tekisi mieli vähän vinkua tuskasta ääneen. Kun se Project 10 Pan. Loveit.fi:ssä on nimittäin 15% alennus, jos tilaussumma ylittää 15 euroa. Lisäksi koodilla LOVE0412 postikulut on ilmaset. Mullahan ei nimittäin ole vielä yhtään kaksikerroksista palettia. Lisäksi tajusin, että myös BH Cosmeticsillä on geelilinereita, ja edellisten lineripettymysten jälkeen siinähän olisi hyvä merkki kokeiltavaksi. Ja niitä on värikkäinäkin. Esim. Sand-sävyä minua kiinnostaisi kovasti kokeilla silmän alasisärajalle. Toisinaan pistän siihen jotain shimmerluomiväriä, mutta ne aina tuntuu vähän hassuilta siinä. Geelilinerit pysyykin yleensä sisärajassa noin tuhat kertaa silmänrajauskyniä paremmin.
Oho, hymy! :)






Hani varo, tässähän melkein näkee sun hameen alle...










Pahoittelen, että varsinaiset kuvat käytetyistä luomiväreistä swatcheineen puuttuu, mutta päivän lätyn postaaminen viikon verran myöhässä olisi vähän pöhköä, ja nyt en ehdi ottaa kuvia, sillä pitää juosta kaupungille etsimään jotain matkalaukkua tai reppua, jossa saan kannettua kamani Helsinkiin. Seitsemän vuoden jälkeen viidellä eurolla ostamani CatManDoo-reppu, johon mahtui koko yhden naisen maailma, luovutti. Isä korjasi siitä vetoketjun jo kerran, mutta se hajosi uudelleen. Minulla on muuten ihmemies-isä. Se pystyy korjaamaan aika lailla mitä vaan mm. sormuksia, käsilaukkuja ja meikkipöytiä. Vain Karoliina-nukke ei ehjäytynyt, kun siltä irtosi käsi. Siksi isäni on vaan ihmemies, eikä jumala. ;)

12 kommenttia:

  1. Todella todella kaunis meikki :) Pitäisi itsekin kokeilla joskus Wet n Wildin luomivärejä. Ootko muuten kokeillut Rimmelin geelirajausta? Bongasin sen Anttilan juhlakuvastosta ja mietin, että mahtaakohan olla hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti kaivella tuo kuvasto käsille ja ihmetellä sieltä sitä geelilineria. En siis ole Rimmeliä kokeillut. :) Onpa hyvä, että yhä useammilta merkeiltä löytyy näitä geelejä nykyään. Muistan kun aikoinaan itkin sitä, että Suomesta saa lähinnä pelkästään Lancomelta, ja se pieni purkki maksoi nelisenkymmentä euroa. xP
      Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan wettiksiä. Aina niitä käyttäessäni en meinaa pysyä pöksyissäni, kun mietin, kuinka edullisesti niitä loistavia luomivärejä saa. Vaikkakin kuten kaikilla merkeillä, joihinkin paletteihin mahtuu myös vähemmän loistavia nappeja.

      Poista
  2. Hei munkin isä on ihmemies!


    Öhh tää bloggerin kommenttilaatikko häviää aina kun alkaa kirjottaa, tai ei näy ollenkaan ennen refreshiä. Pitää päivittää että saa sen näkyviin (tyhjänä, ilman sitä yhtä kirjainta minkä kerkiää kirjoittaa ennen kun loota häviää) uudelleen. Ei siis ole pelkästään sun blogissa, vaan ihan yleisesti kaikilla niillä jotka tätä samaa kommenttilootaa käyttää, tää joku embedded tai jotain. No joo, mulla on itelläkin tää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai. Ärsyä. Voikohan tuommoinen johtua selaimesta...

      Poista
  3. Heh, minäpäs jo hyödynnin loveit.fi tarjoukset, mutta ihan vaan 88 paletin tilasin. Kiitos muuten kun jossain postauksessa mainitsit sen koodin!
    Tosi kaunis meikki ja tosiaan korostaa sun silmiä. Ja ihana Hani :)

    VastaaPoista
  4. Oot kyllä todella nätti. Kauniit silmät:)

    VastaaPoista
  5. moi annie
    mitä kuuluu sinulle olet kaunis

    VastaaPoista
  6. Moikka!

    Mulla on tällainen pieni ongelma, jossa tarvisin apuasi. Muistaakseni olet tilannut joskus nonpareil boutiquesta meikkejä. Itse tilasin maanantaina iltamyöhällä. Tilausvahvistus tuli heti, mutta sähköpostia ei ole vielä sieltä tullut, että paketti olisi lähtenyt postiin. Kuinka kauan niillä menee yleensä lähettää tilaus?

    Alkaa jo kovin huolestuttaa, kun tässä on jo 4 arkipäivää välissä ollut. Ja etenkin kun englanninkielen taitoni on todella heikko. Tässä tarvisin siis apuasi. Mitä voisin kirjoittaa heille sähköpostiin, kun kyselisin paketistani?

    Kiitokset etukäteen, jos voit auttaa :)

    -Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Sori, että vastaamisessa on kestänyt. Olin poissa kaupungista. :(
      Toisinaan siinä menee yli viikkokin, ennen kuin lähetysilmoitus tulee. Onko sieltä tullut jo sellainen?

      Poista
  7. Moikka! :)

    Ei ole vielä tullut lähetysilmoitusta, mutta laitoin heille eilen sähköpostia ja kyselin paketista. Toivottavasti vastailevat pian niin saa lopettaa tämän huolehtimisen :D

    -Sofia

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...