keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Männäkuun obsessiot + Coastal Scents Beijing-tuto

Mun postausten otsikot on aina niin täyttä asiaa. Ei mitään yritystä nokkeluuksien suhteen. Varmaan vaan hyvä näin, koska oikeastaan pidän itseäni aika nokkelana ja toisinaan muut ei. Olen aina nauranut, että omia blogitekstejä on niin kiva lukea, kun huumorintaju on ihan samanlainen kirjoittajan kanssa. Saa taatusti hyvät naurut.

Kesäkuun 2012 obsessiot
Tämän videon piti ilmestyä blogissa(kin) jo vähän aiemmin, mutta koska klikkasin jotain ja kaikki hävisi, niin hermostuin ja päätin yrittää joku toinen päivä uudelleen. Tämä on se päivä.


Mainitut (ja mistä saa):
Maybelline Color Tattoo 24 h: Eternal Gold (suosikkini), On and on Bronze (tosi hyvä myös), Infinite White (kiva, mutta hihkun vähän hillitymmin kuin kahdesta edellisestä) (esim. Anttila tai Sokos)
Maybelline huulipuna, Iridescent Rose Diamonds 103 (kuten yllä)
nudehuulipuna (e.l.f. Natural nymph, eyeslipsface.co.uk HUOMHUOM elfillä on 14. päivä (aamu) asti -50 prossaa kaikesta, jättäkää mullekin jotain ;)) + Barry M Glossy Tubes Passion Pink (loveit.fi)
Too Faced, Pink Leopard Bronzer (esim. beautybay.com, esittelemääni palettia ei kuitenkaan liene enää myynnissä, mutta yksittäisenä löytyy)
Wet n Wild MegaMix aurinkopuuteri, Sun Touched (Seppälä, pretty.fi)
MNY poskipuna, 301 (esim. Sokos, Tokmanni)
MAC, Wedge (Helsingin keskustan tai Turun Stockmann)
Garnier Ambre Solaire intense natural bronzer (esim. Anttila)
Revlon Colorstay -meikkivoide
Shiseido Perfect Mascara Full Definition (Sokos, Emotion)
Barry M Lash Modelling Mascara (loveit.fi)
Barry M Nail Paint Peach Melba (loveit.fi)

Unohdin mainita videolla, että videolla mainitut Barry M:n huulikiilto ja ripsiväri lähetettiin minulle kokeiltavaksi.Coastal Scents Beijing-meikki


Tää tutohan on filmattu about helmikuussa ja näin jälkeen päin toivoisin, että olisin jättänyt keikistelyn vähän vähemmälle. Awkward to look at. Oh well.

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä olis mukava että käyttäisit sitä taustaa, koska se valo levittyy niin laajalle alueelle, että se ei kykene tarkentamaan sua ja tuotteitakaan parhaalla mahdollisella tavalla, ja muutenkin se nayttää kivalta :D

  VastaaPoista
 2. Hei! tämä ei liity nyt mitenkään aiheeseen, mutta onko siitä mitään haittaa siveltimille jos sitä saippuaa jää pesun jälkeen sinne siveltimeen? pesin vähän aikaa sitten siveltimeni enkä millään tahdo saada sitä kaikkea saippuaa sieltä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa oikein sanoa, mutta kuvittelisin, että eipä siitä mitään kovin vakavia seuraamuksia ole, jos sen kuitenkin yrittää mahdollisimman huolellisesti pestä.

   Poista
 3. Hööh, yritin laittää tätä youtuben puolelta mutta eipä se suostunu ottaa sitä :/

  Mutta tässä mun tekemä versio: :)
  http://pieceofbeauty-kiidu.blogspot.fi/2012/07/kukkia.html

  Siellä ihan lopussa :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...