keskiviikko 1. elokuuta 2012

Heinäkuun obsessiot 2012Tuottehet + mistä itse ostin:
Sally Hansen Gem Crush, Big Money (Anttila)
Miyo Nailed It, Kiwi (Seppälä)
Wet n Wild MegaLast, Sugarcoat (Seppälä)
Sally Hansen Diamond Strength Diamond Shine (esim. CM)
Seche Vite pikakuivattaja (Kicks)
Ziaja, Orange Butter Lip Balm (Ziaja jälleenmyyjät)
Ef Studio, meikkikynäteroitin (BeautyByAwanda)
Wet N Wild H2O Proof Liquid Eyeliner, Smoky (Seppälä)
Bourjois Bronzing Powder (Fragrance Direct)
Too Faced, Pink Leopard Bronzer (BeautyBay)
Too Faced, Natural Eye Palet (BeautyBay)
Inglot, AMC Shine 31 (vaalein kulta), AMC Shine 28 (keskivaalea kulta), AMC Shine 31 (ei niin vaalea), Pearl 431 (vaaleanpunainen) (lista liikkeistä löytyy täältä tai voi tilata netistä (Inglot)
Sedona Lace FB 01 (Sedona Lace)
Pirkka, Vauvanpuhdistuspyyhkeet (Cittari)

5 kommenttia:

 1. Mistä, tai paremminkin miten sie saat aina noita tuotteita testattavaksi? Ja sitten toinen tyhmä kysymys, kun meikkaat niin kuin vaikka tuo edellinen meikkaus höpötteöy asu, kaunis vieoletti sävy silmii mut sit lopuks vedit siihe päälle ruskeeta? miks??

  VastaaPoista
 2. Maahantuojat / myyjät ottaa muhun yhteyttä ja kysyy että kiinnostaako testata.
  Todennäköisesti halusin lämmittää sitä violetin sävyä. Lämpimät ruskeat korostaa mun silmien sinisyyttä, mitä violetti ei tee, joten saatan muokata sitä väriä korostamaan silmiäni enemmän.
  Toinen mahdollisuus on, että halusin häivyttää sitä violettia luonnollisemmin ihon sävyyn.

  VastaaPoista
 3. Ziajaa voi varmaan muuten tilata suoraan Face Helsingiltäkin, näin ne ainakin mulle sanoivat. Pitänee testata toi huulivoide, ihan järkyttävät ongelmat huulten kanssa, kun en suojannut niitä helteillä. Argh! Hunajanaamio on onneksi auttanut edes hiukan...

  VastaaPoista
 4. Näytätpä tosi nätiltä, olisko toi turkoosi sun väri! ;-)

  Vauvojen pyllypyyhkeet on olleet mun mielestä jotenkin aina tosi vastenmielisiä koska ne haisee mun nenääni ihan karsealle. Sitten kuulin joskus, että joku oli kokeillut johonkin tosi vaikeaan tahraan jotain vauvojen pyllynpuhdistusliinaa ja se tahra oli hävinnyt vähän niin kuin samoin tein. Ja se tyyppi oli siis kaiketi koittanut puhdistaa sitä tahraa jo ties millä aineilla. Siskoni taisi joskus testata niitä johonkin tahraan ja kyllä vaan lähti puhtaaksi. Toisin sanoen mulla on ongelma niiden pyllypyyhkeiden suhteen, koska mulle tulee aina niistä sellainen fiilis, että niissä on kauheasti kaikkia inhottavia kemikaaleja. Kai se on se kamala haju, mikä sen fiiliksen saa aikaan...

  Hui mitä höpöttelyä! Minulla siis. ;-) Tuota W'nW:n vedenpitävää lineria voisi testata joskus, ei ole hinnalla pilattu ja kestävyys on nykyään valttikortti, kun mietin mitä luomille lykkäisin. Just joku harmaa voisi olla kiva, koska se ei ole niin kova kuin musta...

  Sedonan viuhkasivellin näyttää todella muhkealta! Jostain syystä tykkään viuhkasiveltimistä ihan hulluna, vaikka en niitä erityisen paljon edes käytä. Lähinnä korostusvärin levitykseen olen käyttänyt.

  Mullakin on muuten tuollainen saman tyyppinen teroitin, on todella näppärä pitää reissussakin mukana. Harmikseni minun terottimesta on se kansiluukku vähän löystynyt ja se saattaa meikkipussissa itsekseen aueta. ;( Noh, onhan se jo useamman vuoden ollut käytössä, että siihen nähden ei ihmekään, jos ei enää ihan pelitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :)

   Jännä silleensä, koska mä en oo haistanu käyttämiäni pyyhkeitä juuri ollenkaan. Pitää kyllä ehkä katsella vielä ainesosaluottelo suuremmalla mielenkiinnolla, että millä mä naamaani pyyhin.

   Kiva että höpöttelet!! :)

   Mä oon ihan innostunut tästä viuhkasiveltimestä, vaikka se haiseekin vähän eläimelliselle. :D

   Ero tämän terottimen ja edellisen välillä on aika huomattava, vaikka ostin uuden terottimen tuossa syksyllä. Ihan halpismallin tosin. Kyllä huomaa että terävyydellä ja terävyydelläon eroa.

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...