keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Suklaata, tulevaa, tyrniä

Kello on 20:24 ja minulla on noin 35 minuuttia aikaa ennen crossaria. Tarkoitus olisi ollut, että tässä katseltaisiin nyt elokuun suosikkeja (vihdoin), mutta yksi pätkä sitä videota on jonkun muistikortin kätköissä ja muistikortitkin ovat jossain kätkössä. Minulla oli viime viikolla loma ja kävin kotikotona, eli vanhempien luona, ja videokamera sekä muistikortit olivat siellä mukana. Mitään en filmannut. En jaksanut. Tarvitsisin ainakin toisen viikon toipuakseni lomastani, joka oli tohinan täyteinen. Nautin kyllä lomastani, mutta varsinaiseen "jalat kattoon ja hömppää toosaan" tyyppiseen ajanviettoon aikaa ei jäänyt.

Nyt arvostellaan sitten suklaata, kun kerran videon teko ei onnistunut. Sen lisäksi käydään vähän läpi tulevia suunnitelmia.

Tämä on toinen kerta, kun postin mukana on tupsahtanut jotain täydellisen odottamatonta. En tiedä, mille listalle osoitteeni on päässyt, mutta keväällä tuli lahjakortteja jotain jäätelöjuttuja varten (en ole vieläkään käynyt syömässä) ja tänään tipahti postipussista suklaata.

Brunberg laktoositon maitosuklaa


Tämä sulkaa on täysin laktoositonta ja gluteenitonta maitosuklaata ja kyseessä on 150 gramman levy. Itse en laktoosi-intoleranssista kärsi, mutta lienee mukavia uutisia niille joilla kyseinen ongelma on.

Bongaa tassu. Hania kiinnostaa suklaata enemmän kivasti rapiseva paperi.
Makutestin tulokset:
Mizz Annie: "Rikas kaakaon maku. Tuo mieleen jonkin pääsiäismunan. Ohut levy, josta saa pieniä paloja. Aika makea. Söisin toistekin. Makeanhimon saa häädettyä ihan muutamalla palalla."
Vili (the poikaystävä): "5/5 mut ei maistu salami"

Minä ja Vili vietetään kuudetta vuosipäivää ihan hetsillään kohta. En kyllä silti pysty dekryptaamaan tuota vastausta teille.

Laktoositon suklaa on jo ihan kiva askel kehityksessä eteen päin. Rukoilen silti vielä sitä päivää, kun kaloriton suklaa keksitään. Fun fact Jenkkilästä: Karamellipussiin oli painettu "vähärasvainen karamelli". No voi halleluja vaan. Sokeristahan useimmat karkit pyöräytelläänkin.

Suklaapaloista muihin kuvioihin
Olen pyöritellyt mielessäni jonkinlaisen rinnakkaisblogin perustamista. Minulla oli pitkään sivupalkissa tunnusteleva kysely siitä, mitä blogiltani toivotaan tulevaisuudessa. Kaksi eniten kannatusta saanutta vaihtoehtoa olivat "puhu vain kosmetiikasta" ja "kaikkee muutakin sälää niiku day in the life jne.". Hello Ristiriita.
Haluaisin alkaa blogata mm. painon pudotuksesta ja terveellisestä elämästä (kylläpä sopii hyvin suklaapostauksen kanssa samaan tesktiin LOL), itsetunnosta, sisustamisesta, elämän järjestämisestä, vaatteista ja asusteista (vaik ne nyt voisin vielä tunkea kosmetiikkablogiinkin jossain määrin) ja koulustakin hieman.
Hello Ristiriita nro 2. Minun pitäisi nimittäin vähentää bloggaamiseen käyttämääni aikaa siitäkin noin 3 videota viikossa, minkä tuotin kuluneen vuoden ajan. Tavoitteenani on näet valmistua tänä lukuvuonna. Oli se tavoitteeni viime lukuvuonnakin, mutta se on taas ihan uuden tekstin / videon aihe.

Koska käytin jo 11 minuuttia yliaikaa bloggaamiseen, niin jätän tämän ajatuksen nyt vähän roikkumaan ilmaan

Ja lopettelen päivän toisella kivalla postitapahtumalla. Noudin paketin, jossa oli orgaanisia ihonhoitotuotteita loveit.fi:ltä. Minulle lähetettiin testattavaksi turnikuorintavoide ja ravitseva tyrnivoide. Toistaiseksi olen ehtinyt todeta vasta, että erityisesti kasvovoide (pumppupullo) huurrelasipintoineen olisi oiva ylellisen näköinen sisustuselementti kylppäriin. Niiku varsinaisen käyttöfunktionsa lisäksi.Nyt sinne crossarille. + YouTube-videoita. Yksi päivän parhaista hetkistä. Sen lisäksi, että työkaverin kanssa oli hirmu kiva höpötellä tänään töissä.

8 kommenttia:

 1. tosi kiva olisi jos tekisit jonkun blogin jossa kerrotas sun elämästä, sisutuksesta, koulusta ja laihdutuksesta! lukisin sitä oikein miellelläni! just yksi päivä mietin et oisi kiva jos tekisit sellaisen ja meinasin ehdottaakkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluan, että perustat tämmöisen blogin! Syyt kerroinkin viime viikon junastelun lomassa. Toisaalta mitäs minä täältä huutelen, blogi palvelisi ehkä paremmin niitä, jotka eivät asu kahden korttelin päässä.

   Poista
 2. voin dekryptata sulle sen Vilin vastauksen: se on typerä meemi ylilauta -sivustolta. :D ei mitään sen jännempää. tommosia ne nörtit viskoo sillon ku niillä ei oikeesti oo mitään järkevää sanottavaa, niin sanovat sitten edes jotain.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa saada vihdoin tietää et voin syödä tommosta hyvää suklaata koska yleensä laktoosittomat on pahoja(kävin ostaa ja nam)

  Kärsin isosta laktoosi intorelnasista ei mitään laktoosia!

  VastaaPoista
 4. Mua itseäni ei ainakaan yhtään haittaa, vaikka yhdessä ja samassa blogissa kirjoiteltaisiin vähän kaikista asioista, jos pääpaino on kuitenkin jossain tietyssä (kosmetiikka?). Joillain tapaa se kyllä helpottaisi, että olisi vain yksi aihepiiri per blogi, sillä niin voisi helposti karsia lukulistalta ne aihealueet, jotka eivät itseä kiinnosta. Esim. laihis ja terveellinen elämäntapa-postaukset jättäisin suosiolla pois, koska ne aiheuttaa huonoa omatuntoa :D (Käyn 3-4 kertaa viikossa jumpilla, mutta ruokavaliossa on puutteita, mikä aiheuttaa stessiä :c)

  Loppujen lopuksi kannatan sitä, että kirjoittele/filmaa tänne vaan kaikista sua kiinnostavista asioista, sillä toisen blogin pitäminen vaatii aina ylimääräistä aikaa, ja yhdenkin aktiivisen blogin pitäminen on työlästä! :)

  VastaaPoista
 5. Tee ihmeessä semmoinen blogi, sun juttuja on kiva kuulla ja lukea! :) Toisaalta, muakaan ei haittaa jos kaikkea juttuja tulee postattua sekaisinkin. ^__^

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...