tiistai 23. lokakuuta 2012

Vinkkaus & video

Meikkikilpailuista kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti vilkaista tätä:
thebos.fi:n kilpailu
Huomasin juuri, että sieltä saa Essien kynsilakkoja noin kympillä. Olen pitkään himoinnut ja hypistellyt muutamaa kaupoissa, mutta 15 euron hinta kynsilakasta vaan menee mun kipurajan yli. Kymppi ei. :) Myh myh. Ballet Slippers, you're so mine.
Edit: Ai, et olekaan. Olet ilmeisesti loppu varastosta. :'( But some day.


Tämän latailin eilen tubelle:

Päivän meikki, Miyon lineri <3 + pikavlog

2 kommenttia:

  1. Katsoin tuossa äsken jotain vanhaa videotasi, nimi taisi olla meikkitarinani tai jotain siihen suuntaavaa... ja olin aivan ''kauhuissani'' että missä ihmeessä se iloinen, pirteä ja päiväni pelastava blondi oikein on? Olen oikeasti moneen kertaan ihan ääneen nauranut jutuillesi esim. videosi nimeltä ''Iiii Iiii Iii'' tai jotain vastaavaa, sai minut niiiiin hyvälle tuulelle! Olet oikeasti niin herttainen ja suloinen ja voi apua. Iiiii ja silleen. :DD Kiitos kun olet olemassa ja vihdoin en tunne olevani ainoa, joka saattaa höpöttää yhdestä uudesta meikkivoiteesta tai vartalovoiteesta monia tunteja poikaystävälle. Naisena olo on vain niin parasta! Ja säkin olet paras. Iiii!

    VastaaPoista
  2. tiedätkö saako tuohon kilpailuun osallistua useammalla meikillä?

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...