torstai 22. marraskuuta 2012

Geelilinerin voittaja & teidän kootut suosikit

Tätä varten on oikeasti videokin tehtynä, mutta Vili on pelannut jo useamman tunnin, eikä videon lataaminen ja Vilin peli mahdu samaan nettiin. No siis samaa piuhaa pitkin.
Huomiseksi meinasin sit latailla oman vastaukseni useammassa blogissa kiertäneeseen Naked Truth -haasteeseen. Olettaen, että Vili jossain vaiheessa lopettaa pelaamiseen. Se kyl menee aamukuuteen töihin, et pakkohan sen on.

Random.org arpoi minulle jälleen voittajan syötettyäni kaikki osallistuneet käyttäjänimet sinne. Se randomisoi mun listan ja listan ykkönen on voittaja: LollipopLoveri.

Yleensä en käytä aikaa vastauksiin reagoimiseen kilpailujen yhteydessä, vaikka minusta onkin hirmuisen mielenkiintoista kuulla ihan mitä tahansa, mitä tapahtuu ruudun sillä puolen. Se mm. auttaa mua puhumaan kameralle luonnollisemmin. Nykyään edes hädin tuskin muistan sitä kameran kylmää lasista silmää ja mietin vaan kaikkia kivoja nimimerkkejä, jotka jättää kommentteja.
Nämä vastaustilastot voi kumminkin olla muidenkin mielestä kiinnostavia.

Ottaen huomioon, että pyysin kaikkia valitsemaan ihan satunnaisesti lempparituotteensa ja kertomaan sen kommentissa, niin jotenkin yllätyin siitä, jos jokin tuote mainittiin useammin kuin kerran. Näin ollen pidin ihan hirmu suurena suosiona, jos joku sai 9 ääntä.
Kaksi 9 äänen haravaa olivat Wet n Wildin Cover All -paletti sekä Garnierin BB-voide. Muitakin BB-voiteita mainittiin (Maybelline, Clinique & Skin 79).

Minun BB-voiteeni: Lioele eBaystä, Garnierit putelit lahjoitettiin testaustarkoitukseen. Olen testannut ahkerasti. :)

Varmaankin BB-voide innostuksen vuoksi meikkivoiteita mainittiin vähemmän. Useimman äänen kuitenkin sai Maybellinen Fit Me. Itse olen kuullut Fit Me:stä arvosteluja puolesta sekä vastaan. Olen päätellyt niiden perustella, että se tuskin olisi minun makuuni. Toisaalta olin arvostelujen perusteella päättänyt jättää Fit Me poskipunat kauppaan, mutta thebos:ilta ostamani on ollut tämän kuun lemppari poskipunani. Että silleen sit.

Pääsisin varmaan suoraan Amatöörit valokuvaajat -kerhon kunniajäseneksi. Hyvä ihme, että häikäiseekin.

Fit Me:n poskipuna Sweet Melon ja sille seuraa pitämässä toinen omistamani Fit Me -tuote: peitevoide. Makeup Geek Marlenan markettisuosikki.

Vähän pettynyt olin, kun Maybellinen Falsies ei pessyt muita ripsivärejä mennen tullen. Se on siis minun ultimate ripsivärilempparini. Maybellinen ripsarit kuitenkin pesivät aika lailla muut. Illegal Length onkin nyt ostoslistallani seuraavaksi ripsariksi kun oikeasti TARVITSEN uuden joskus vuonna 2018... Heh. Minut pelastaa tarvitsemaan uutta ripsaria ennen vuotta 2018 se, että vaikka mulla on tällä hetkellä laatikollinen ripsareita, niin siellä on vain yksi vedenkestävä. Päivittäisessä käytössä mulla on pakko olla vedenkestävä.

Siis mistä niitä oikein lisääntyy. Pitääkö ne orgioita laatikossa sillä aikaa kun mä nukun.

Yhtenä suosittuna merkkinä voisi nostaa esiin Rimmelin. Siltä merkiltä mainittiin ainakin ripsiväri, meikkivoide, peitepuikko, eyeliner, aurinkopuuteri sekä puuteri. Tarkemmin sanoen Stay Matte puuteri, joka oli saanut 4 sydäntä. (Kirjanpidossani käytin sydämiä laskuapuna.) Siinä on puuteri, josta kuulen kehuja tasaisin väliajoin. Itse olen myös pari Stay Mattea elämäni aikana kulutellut, mutta nykyään olen puuterisnobi, eikä Rimmel enää kelpaa mulle irtona tai painettuna. Voipi kyllä johtua osittain siitäkin, että kuiva naamani tarvitsee hienojakoisen puuterin, jotta en näytä leivitetyltä.

Luomiväripuolelta Wet n Wildia mainittiin useampaan otteeseen. Samoin Urban Decayn Naked paletit pärjäsivät hyvin.

Pärjäisinköhän näiden kanssa autiolla saarella, vai raahaisinko mukanani muutaman MUGin ja Too Facedin luomivärin myös? Ai, ja Sugarpillin Poison Plumin.

6 kommenttia:

 1. Mulla oli toi Maybellinen Falsies vedenkestavana mutta meni hermot siihen etta, kun pyorailin aamulla toihin niin se ripsari naytti viela ihan hyvalta vaikka ois tihkuttanutkin vetta... muttaaaaa, sitten kun puuhailin siela toissa kaikkea niin ruokatunnilla aina huomasin etta mun kulmaluulla tai tos silmien alapuolel oli kauheet mustat lantit. Kiva kun aina unohtelin tarkistaa ripsarit ni saatoin kuljeskella vaikka kuinka kauan mustat lantit silmis. x(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts. Voi harmi. Tosi inhottavaa jos noin käy ripsarin kanssa. :P

   Poista
 2. mietin tässä vaan, että mikä mahtoi olla sen wet n wildin parhaan maanläheisten sävyjen paletin nimi (: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä niiden paras semmonen ois Vanity, mutta sitä ei oikeastaan enää saa mistään (paitsi nonpareilboutique.comista). Mutta Comfot Zone, jossa on siis nuo 8 sävyä, on kyllä myös aivan superloistava. :)

   Poista
 3. Hei Annie - aiotko joskus tehdä arvostelun (tai edes pikaisesti mainita kokemuksiasi) tuosta Lioelen bb-voiteesta? :)

  VastaaPoista
 4. hei olen katsonut kaikki videosi ja oot aivan mahtava toivoisin, että tapaisin sinut joskus ja voisitko tehdä vähän semmosen mun laisen meikin eli olen semmone vähän scene tyylinen ja rakastan kirkkaita värejä viel kerran mahtava<3

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...