sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kynsilakkakokoelma + muuta

Harmi, etten kerennyt mitään joulunpunaista postausta tekemään. Tunnin päästä lähdemme Wilin kanssa wanhempieni luokse maalle.

Toiwotan kaikille mieluisaa joulua! Rauhallista, iloista, railakasta... - juuri sellaista joulua kuin kukin kaipaa. Minulle kelpaisi nyt rauhallinen, mutta hauska joulu. Toiwottawasti pukin kontista paljastuu toiwottuja lahjoja. (Jos saatte kosmetiikkaa, niin minulle saa raportoida! :D)

ps. Kaksoisweet wilisewät tekstissä jälleen, koska waihdoin järjestystä, ja lainanäppikseni on wielä pakattuna johonkin talteen.Kunnon jouluwideon puutteessa wiime wuotinen joulu-special:
Ja jos tarwii tappaa aikaa pukin tuloon asti, niin tässä wielä toinen mammuttipitkä wideo. Suosittelen erityisesti ihastelemaan Hania sieltä lopusta, sillä sitä woisin itse tölläillä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.


13 kommenttia:

 1. Milloin laitoitte nää 2 vikaa videoo k oon mun mielestä nähnyt ainakin ton vikan videon joskus ennenkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luitko tota tekstii ollenkaan? Kannattais lukee ennenku kysyy mitään

   Poista
  2. Ei tarvii rageta!
   Mä en vaan nähny sitä vaikka luin!

   Poista
 2. Siis milloin laitoit ei milloin laitoitte.

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Sain ystävältä joululahjaksi Tigeristä ostetun luomiväripaletin jossa on yhdeksän väriä, eli mustaa, valkoista, pinkkiä, keltaista ja vihreän ja sinisen sävyjä eli kaikkia mitä tarvitsen. Voisitko tehdä siitä pienen arvostelun kun en itse ole ehtinyt oikein opiskella asiaa...
  Kiitos kaikista jutuistasi täällä ja youtubessa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mistä tiedät että anniella on juuri tuo paletti :DD ??

   Poista
  2. Moikka.
   Mulla ei walitettawasti ole kyseistä palettia, eikä myöskään Tigeria, jotta woisin sellaista ostaa. Innolla waan käyttelemään, niin paletti warmasti aukeaa sinullekin. :)

   Poista
 4. Laulat aivan ihanasti <3

  VastaaPoista
 5. Moi ! Oli pakko tulla kommentoimaan kun oon katsellut kaikkia meikkivideoitasi youtbesta ja niin.. meikkaat todella hyvin ja sulta saa aina parhaat vinkit ja olet muutenkin tosi nätti ^^

  Olen ollut aika hiljainen sivusta seuraaja koska en jaksa koskaan kommentoida tänne tai youtubeen mitään, mutta siis nyt oli pakko kommentoida ja kertoa, että olet tosi ihana ^^

  Terveisin. Meikkauksesta myös kiinnostunut poika ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Woi kiitos! Ihana kommentti. Kuulostat tosi mukawalta tyypiltä! :)

   Poista
 6. Vilpittömänä vinkkinä kaikille kosmetiikkaa rakastavilla (ja verkkokaupoista tilaileville9, että tämä cashback -kulttuuri on näköjään rantautunut myös Suomeen. Ideana on, että kun ostat jotain verkkokaupasta, saat sitä tietyn euro- tai prosenttimäärän rahaa takaisin. Yleensä tarjolla on myös ns. ilmaista rahaa, esimerkiksi kirjoittamalla arvosteluja/osallistumalla kyselyihin. Moni on tuntunut etsivän tällaistä palvelua Suomesta, ja sehän on siis ostohyvitys.fi.

  Niin skeptinen, kuin tämä neiti asiaan aluksi oli (ihan rehellisesti; minä en todellakaan harrasta normaalisti mitään tällaista, koska en yksinkertaisesti usko niihin) toimii tämä todella! Ei mitään koiria haudattuna, super helppo, ilmainen ja suomenkielinen palvelu.

  Kuukaudessa saa ihan hyvät taskurahat (vaikkei nyt rikastumaankaan pääse), ja esimerkiksi arvosteluja kirjoittamalla (50 snt/kpl), tienaa mukavasti, jos pari arvostelua jaksaa päivässä kirjoittaa.
  Mukana on sekä suomalaisia, että ulkomaalaisia verkkokauppoja, mm. juurikin kosmetiikan alalta :)

  Tässä on jokin kampanjalinkki joka tuonne sähköpostiin tuli, liittyämällä tämän kautta liittyjä (eli Sinä!) saa valmiiksi 5 € ilmaista rahaa.

  http://www.ostohyvitys.fi/suosittelu/1288372

  Ihanaa uutta vuotta kosmetiikkaobsessiolle! ♥

  VastaaPoista
 7. mistä oot ton leopardiviltin / peiton ostanut ? (::

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...