sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Miten ostat sopivan meikkivoiteen?

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä meikkivoiteen valinnassa ihmiset menee kaikista eniten mettään. Ihan liian usein näkee niitä liian vaaleita/tummia naamareita ja sekin on mun mielestä jotenkin tyhmää jos hyvä ihoinen (=ei peitettävää) valitsee sen kaikista tuhdimman pakkelin (tyyliin Joe Plasco)ja naama näyttää sitte semmoselta pakkeloidulta.

  Mie oon testaillu meikkivoidetta kasvojen sivuun, esim. leukaperään. Se toki vaatii sen että meikkiostoksille menee ilman pakkelia.

  Onko sulla muuten kokemuksia mineraalimeikiestä? (En ainakaan muista että sinä aikana kun olen sinua seurannut, että olisit niistä puhunut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Meikkivoide on helppo valita väärin. Itse ostin tosi pitkään aina pikkusen vääriä sävyjä, mikä voi johtua kyl siitäkin, että olen niin keltainen ja tarjolla on niin paljon punaista. Lisäks en osannut nuorempana ollenkaan miettiä, että mikä meikkivoide mulle sopisi. Ostin vaan semmosta mitä mainostetttiin. :P
   En ole suuremmin mineraalimeikkeihin tutustunut. Olen saanut sen kuvan, että ne ei ole paras vaihtoehto mun iholle eikä se peittävyyskään ole sitä mitä haen.

   Poista
 2. Hei! Voisitko antaa vinkkejä miten tulla hyväksi englanninkielessä tai ainakin parantaa sitä rutkasti. Kun välillä tuntuu ettei oppikirjojen pänttääminen auta juuri mitään.. Kiitos jo etukäteen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi syy siihen, että pääsin lukemaan englantia yliopistoon on epäilemättä se, että vietin teininä paljon aikaa lukien Seventeen-lehtiä kirjastossa. Siitä siirryin kokonaisiin kirjoihin. Piti vaan löytää niin mielenkiintoiset kirjat, että niiden parissa viihtyi, vaikka lukunopeus oli alkuun hiiiiidaaaaaaaaaas. Ei haittaa, vaikkei ymmärräkään joka sanaa. Osan selvittää päättelemällä ja jos se on tarinan kannalta tärkeä sana ja vilahtaa usein, niin sitten voi tarkastaa sanakirjasta.
   Lauserakenteet ja prepositiot jää kuulomuistiin sitä kautta (tai siis niin minulle kävi) ja sanasto laajenee asiayhteyksien kautta.

   Poista
 3. KIITOOOOSSS!!! tästä ihanasta videosta opin paljon uutta ja juoksin heti kauppaan
  ostamaan oikean meikkivoiteen ja on kyllä tosi kiva olo kun naama ei näytä semmoselta
  liian tummalta pakkelilta.

  No joo sitte itse asiaan piti vaan sellasta kysyä,että onko meikkivoide hyvä levittää käsin?
  tottakai oon aina pessyt kädet enneku oon sen levittänny,mutta ny tuli vaan mieleen,että
  pitäskö hankkia sivellin.Oon siveltimiä yrittänny kaupasta jo kattella,muttajoko ne oon liian
  pieniä tai liian paksuja haluisin suht ison,mutta tietty hyvällä maulla eikä myöskään hirveen paksua.KIITOS JO ETUKÄTEEN JOS VASTAAT

  VastaaPoista
 4. Mietin että ostaisin Clinique Anti-Blemish Solutionin (jos vaan löytyy hyvä sävy), oletko kokeillut sitä/ muita cliniquen meikkivoiteita? Millainen pysyvyys Cliniquen tuotteissa on? Entäs halpiskosmetiikan puolelta, mikä olisi mielestäsi paras meikkivoide hieman epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle? Oletko kokeillut Ecotoolsin siveltimiä? Millaisia ne olivat laadultaan? Entä IsaDoran luomivärit/meikkivoiteet, ovatko hyviä/huonoja/keskivertoja? Mikä on mielestäsi paras vedenkestävä eyeliner? Entä osaatko suositella hyvää ja halpaa irtopuuteria?
  Anteeksi kysymystulvasta^^ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Hengästyin ehkä vähän lukiessa. :D
   Clinique on jäänyt minulle aika vieraaksi. Myyjät osaa vastata näihin.
   Halvemmalta puolelta voisin ehdottaa L'Orealin True Matchia. VIelä pitkäkestoisempi ja peittävämpi olis Maybellinen 24 h.
   Ecotoolsia en oo kokeillut.
   IsaDoran luomiväreissä olen törmännyt sekä loistaviin että keskivertoihin. Itse en ole tykästynyt niihin, jotka on semmosia puolipallon näkösiä paletissa, mutta esim. Matte Chocolates paletti (tasapintasia paletissa) on loisto. Muuten en oo hirveesti isadoraan tutustunut.
   Vedenkestävää eyelineria en myöskään ole löytänyt sellaista, joka olisi mielestäni nappiostos, mutta L'Orealin nesterajaus on mun mielestä kestänyt tosi hyvin, vaikkei varsinaisesti vedenkestäv ä olekaan.
   Monet tykkää Rimmelin irtopuuterista. Itse olen sen verran puuterisnobi, etten ole vielä kelpuuttanut edullisista mitään lempparilistalle.

   Poista
 5. Mikä on englanniks poskipuna??:D

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Video oli tosi hyvä ja mieleeni tulikin kysymys (johon et videon mukaan osaa vastata :D). Olen käyttänyt nyt Max Factorin Lasting Performance meikkivoidetta sävyssä 100 Fair. Se on sisällä katsottuna hyvän värinen, mutta luonnonvalossa katsottuna hieman liian punertava. Osaisitko sanoa mikä sävy olisi yhtä vaalea mutta hieman kellertävämpi? :) Muutoin olen siis (mielestäni) punapohjainen(siniset verisuonet, hopeiset korut). Tiedän että kysymys on varmasti vaikea, mutta jos sinulla on kokemusta Max Factorin meikeistä, niin olisi kiva jos edes yrittäisit vastata. :D

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...