keskiviikko 28. elokuuta 2013

Silmämeikin pohjustaminen / Top 5 meikkiwoidetta

Jälleen kaksi wideota kerralla, ja kuten w-kirjaimesta pidempään lukijoina olleet warmaan aawistaa, niin wanha läppäri on taas kaiwettu käyttöön. Kissa siis söi tästä osan yksöis-w:n kohdalta ja jokaisen tarwittawan yksöis-ween liittäminen erikseen tekstiin on tiiättekö Työlästä.

Silmämeikin pohjustaminen: mitä, miksi, primer / base, wertailua


Urban Decay Primer Potion, beautybay.com (itselläni siis käytössä Eden-sävy)
Too Faced Shadow Insurance, beautybay.com
Sedona Lace Stick It To 'Em, sedonalace.com
Gosh waterproof puikot, Sokos ja Emotion
MAC Paint Pot, MACin myyntipisteet Helsingin keskustan ja Turun Stockalla (itselläni päivittäisessä käytössä sävy Painterly)
Fyrinnae Pixie Epoxy, fyrinnae.com
Nars Pro Prime blogipostaus: http://sinistapintaa.blogspot.fi/2013/01/nars-pro-prime-smudge-proof-eyeshadow.html
NYX jumbokynät cherryculture.com (valkoinen sävy on nimeltään Milk, NYXin tuotteita myydään myös pretty.fi:ssä ja yksittäistä tuotetta tilatessa käyttäisin helppoutensa puoleen sitä, mutta useamman NYX-tuotteen tilauksessa säästää ulkomailta tilatessa tod näk useita kymmeniä euroja)


Top 5 meikkiwoidetta (just nyt)


Mac Studio Fix Fluid (Helsingin keskustan tai Turun Stockmann)
Dior Diorskin Nude
Max Factor Liquid Illusion
Lumene CC-voide
Rimmel Stay Matte
(bonus-maininta: L'Oreal True Match)


7 kommenttia:

 1. Tota diorskin nudea saa 36eurolla laivalta :) ei tunnu niin suolaiselta. Aika suuri ero kun stockmannilla maksaa 50e.

  VastaaPoista
 2. Moi! Sori! Tää ei kuulu ollenkaan tänne tää kommentti! Mutta.. Katoin sun vlogia meikkikokoelma vol2 ja ihmettelen, miten sä oot saanu kulumaan noin paljon meikkejä? Esimerkiksi noissa luomiväri-kohdissa kun esittelet luomivärejä niin niitä on sulla äääälyttömän paljon ja silti tosi useat oli kulutettu tosi paljon, mua siis ihmetyttää, että kuinka ihmeessä oot ehtiny käyttää niitä niin paljon että noin moni luomiväri on noin kulunut?! Onko sun siskos tai joku käyttäny noita myös tai ootko meikannu niillä muita ihmisiä?

  Plus eikös esim huulikiillot pilaannu aika nopsaan kun niitä alkaa käyttää? Miten pysyt kärryillä siitä, et mikä huulikiilto on jo liian vanha käytettäväksi vai onko noi kaikki sellasia, mitä voi huoletta yhä käyttää?

  Ihaillen! t. S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulutus on niihin tullut wuosien saatossa. Tuolla wideolla olewat Lumenen duot on siirtyneet roskiksen puolelle, koska ne lopulta kowettuiwat aika lailla käyttökelwottomiksi.
   Nykyäänkin luomiwärit kuluu enimmäkseen itseä meikatessa, mutta kyllä niitä swatchaillaankin jonkin werran ja tietysti silloin tällöin meikkaan muita.
   Minä kun tykkään meikata melkein ihan joka päiwä, niin näköjään ne kuluu. :)

   Kaikkien meikkien kohdalla määrittelen pilaantumisen hajun/maun/koostumuksen perusteella, eli meikkituote on wanha sitten kun siinä on pilaantumisen merkkejä. Paitsi ripsareita heitän pois muutaman kuukauden wälein enkä jää odottamaan muutoksia koostumuksessa.

   Jotkut kiillot kestää muuttumattomina useamman wuoden, muutama puolestaan on pilaantunut puolen wuoden sisään.

   Nykyään mulla on kyl sen werran paljon kaikkea alkanut kasaantua, että useammin joutuu jakamaan tawaraa pois, jotta ei tarwi roskikseen wiskoa.

   Poista
  2. Siis esim. blogin kautta tulleita tuotteita.

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta pohdintoihini :)

  Mulla tulee joskus vanhentuneista huulituotteista ihottumaa huuliin :(, välttämättä eivät edes haise pahalta tai vaikuta pilaantuneilta ja ihmettelen, mistä tää ihottuma tulee ja pakko vaan uskoa, et se huulikiilto tms on jo pilalla.

  Luomivärit vissiin säilyy aika hyvin, mutta nestemäiset eyelinerit ja just ripsarit, niinkuin sanoit, on syytä vaihtaa 3 kk välein, ettei saa tulehdusta. Ite vaihan kyl luomiväritkin viimestään 2 vuoden välein, ettei tuu tulehduksia, vaikka ei kai niistä vielä silloin tuliskaan.

  Mielestäni mäkin meikkaan aika paljon ja melkein joka päivä laitan luomiväriä, mutta ei ne mulla vaan kulu sitten millään!

  t. S

  ps. pitää etsii, ootko laittanu hajuvesistä vlogeja :) Mulla on niittenki kanssa niin, että ne ehtii pilaantua pahanhajusiksi ennen ku ehin käyttää loppuun vaikka aina vain 1 tai 2 hajuvettä käytössä kerralla.

  pps. Onko sulla kokemuksia Make up storen reflex cover- peitepuikosta? Itse ostin sen tänään light sävynä ja ei lupauksista huolimatta peitä tummia silmänalusia. Ennemmin on melkeen vaan niinku valokynä koostumukseltaan...

  VastaaPoista
 4. Ootko kokeillu Maybellinen Fit me -meikkivoiteita? Ne on ainakin mukavan hintasia ja niistä löytyy vaaleita värivaihtoehtoja!

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...