keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Synde COUNTDOWN pv 8: Syyskuun Livboxwww.livbox.fi

Blondinelle

3 kommenttia:

 1. Mulle tuli tuo sama kun sun kakkos boxi. Itse tykkäsin kovin. Luomiväri oli musta, mutta muuten ilmeisesti täysin sama. Tai väri siinä saippuan paketissa jäi hitusen epäselväksi, että oliko se oranssi vai pinkki sulla? Mulla oli pinkki.

  VastaaPoista
 2. Clarinsin pikakaunistaja oli mielestäni paras tuote boksissa, omaa ihoani ainakin heleyttää mukavasti ja on todellakin loistava meikin alle :)

  VastaaPoista
 3. Peppy Galore Diva Toner for Sensitive Skin toimii ihanaisesti mineraalimeikin päällä. Ehkäpä juurikin keveyden vuoksi.
  Sain paketista itselleni tuon valkoisen helmiäisluomivärin. Olen ihan onneton valitsemaan luomivärejä, mutta mitä suosittelit kaveriksi vihertävän-ruskeille silmille iltameikkiin. Vaalea helmiäinen toimisi siinä kivasti :)

  Olen kanssasi samaa mieltä tuosta LivBoxin konseptista. Itse olen löytänyt paketista sellaisia onnistumia, joita ei olisi tullut itsellä kyllä testattua. Tosin myös epäonnistummia, mutta se hiuspaketille kesällä olin vain siksi heikko kohderyhmä, koska itselläni on lyhyet hiukset. Hiuspuuteri toimi hienosti silti ja pitkähiuksinen mies tykkäsi hoitsikasta ;)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...