tiistai 24. joulukuuta 2013

Hyvää joulua!

Editointiohjelmani julisti joulurauhan hieman aikaisessa, joten tällä päivälle suunniteltu JouluSPECIAL jää tekemättä ja näkemättä. (Elleivät tähdet satu järjestymään siihen järjestykseen, jonka avulla Internet toimii vanhempieni luona maalla metsän siimeksessä, josta voisin sitten latailla videon myöhemmin viikolla.)

Viettäkää ihana, rauhallinen ja tunnelmallinen joulu läheisten seurassa, jos vaan mahdollista.

Minä aion pelata lautapelejä, ja olla erityisen kilpailuhenkinen Aliaksessa, ja soittaa pianoa ja laulaa silmät, suut ja korvat täyteen joululauluja. Aion syödä tarpeeksi kinkkua ja ehkä muutaman suklaapalan liikaa, ja nauttia äidin kanssa punaviinistä, jota makeampaa saa hakemalla hakea - muutkin juo sitä samaa, mutta äitin kanssa me vaan vissiin siitä oikeasti tykätään. :) Jonkun kirjankin mä varmaan luen.

Mitä kivaa sinun jouluusi kuuluu? Mikä on lemppari joululaulusi? Aiotko katsoa jotain tiettyjä elokuvia jouluna? Mikä on lempparisi jouluruokapöydässä? Kerro mulle sun joulusta. :)2 kommenttia:

  1. Hih, voin niin kuvitella sut urku auki veivaamassa joululauluja - oi olisinpa paikalla. :) Mä näin aamukuudelta teen aamun lyhyttä blogikierrosta muun talon nukkuessa ja suuntaan kohta hetkeksi vielä töihin. Töiden jälkeen on luvassa kolme päivää sukulointia ja vaikka se onkin omalla tavallaan vähän uuvuttavaa, on ihan kiva nähdä niitä vanhoja homekorviakin joskus. :)

    Ihanaa, nautintojentäyteistä joulua! Pus!

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...