tiistai 21. tammikuuta 2014

Naked 3 Unboxing & Swatches



Mistä? beautybay.com
Mitä maksaa? 48.20 € / £40.02 Maksuun käyvät useat luottokortit. (VISA electronkin on muistaakseni mahdollinen.)
http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette3/
Tällä hetkellä se on heiltä varastosta loppu.

14 kommenttia:

  1. OoooOOOhh!! Haaaa, kuulen täällä myös enkelten laulun. Kuin upee tuo on! Pimpulat! Mie tahon kans! Just vasta ostin ykkösen, joten menee vielä hetki, ennen kuin tuon ostan. Pitäähän se kakkonen ostaa ensin ;P Nyt sit oottelen sun upeita meikkiluomuksia tuosta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niin, Visa Electron käy maksuun. Mä ostan aina sillä :)

      Poista
    2. Niih!
      Joo järjestyksessä pitää tietty ostaa. :D

      Poista
  2. Voi että se on ihana! Kyllä munkin varmaan pitää tehdä pikku pikku tilaus. Muuten en muista kysyinkö kun nähtiin, mutta mitä mieltä olet Real Techniquesin siveltimistä? Varsinkin nuo meikkipohjan tekoon sopivat kiinnostavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin blogisi uusi ulkoasu on mielestäni tosi hyvän näköinen ja raikas.

      Poista
    2. Kiitos :)
      Mulla on sitä sarjaa vain se Expert Face Brush, ja listaan sen kyllä itse paremmuusjärjestyksessä vasta Sigman F80-F84 siveltimien jälkeen. Hyvähän se kyllä on. Ei sovellu tuputteluun yhtä hyvin kuin Sigmat, mutta kevyempään pyörittelyyn tosi hyvä.

      Poista
  3. Eieieieiei miks menin kattoon tän?! Oon tähän asti pystyny kuvia kattoessa uskotteleen itelle etten tarvi tätä enkä halua mutta nyt... MUN ON PAKKO SAADA! :D Niin ihana, varsinki sävyt Buzz ja Trick :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoiden katselun vaarat :P Törmään niihin itsekin jakuvasti. :D

      Poista
  4. Heii mistä tuon naked 3 paletin saa? :o Tuolta beautybayn sivuilta, mutta siinä on tämmöinen teksti; "Sorry, this product isn't available to customers outside the UK due to shipping restrictions. If you're within the UK, please amend your location (next to MY BAG)"

    Ja ootko ikinä tilannut urban decayn omilta sivuilta? Sielä lukee että maailmanlaajuinen kuljetus, mutta sitten valikossa ei kuitenkaan oo ollenkaan Suomea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja oho, siis piti sanoa että koitin tuolta beautybayn sivuilta* :D

      Poista
    2. Näköjään on beautybayllä hommat menneet uusiksi sen jälkeen kun itse tilasin. Voipi kyllä olla, että tuo rajoitus on väliaikainen niin kauan kun ton paletin kysyntä on villiä.
      Urban Decay toimitti aiemmin vain about Pohjois-Amerikan sisällä, mutta näköjään nykyään siellä on tuo international shipping vaihtoehto. Se on kuitenkin järjestetty sellaisen palvelun kautta, että ne luo sulle ikään kuin oman osoitteen Yhdysvalloissa, johon tilaat pakettisi, ja sitten ne toimittaa sen sieltä edelleen sulle. En tiedä kuinka paljon se palvelu tulee maksamaan, joskin kyllä se sieltä sivulta tarpeeksi selailemalla ja laskemalla varmaan selviää.
      Voit kuitenkin katsella seuraavista nettikaupoista Naked 3:a hqhair.com ja lookfantastic.com. En muista itse tilanneeni kummastakaan koskaan mitään, mutta tiedän kyllä useita bloggaajia, jotka on, joten sivustojen pitäisi olla ihan luotettavia ja toimivia.

      Poista
    3. Oon itekkin ettiny tuota naku3 mutta se on lopussa aina kaikista nettikaupoista,mutta löysin Kanadan sephora sivuilta sen. Ne onneks lähettää ympäri maailmaa,tosin kun jenkkilä ei. Suosittelen :)

      Poista
    4. Korjaus tuohon kommentiin. Eivät he lähetä muualle maailmaa :)

      Poista
  5. Mä niiiiin rakastan tota palettia ja tällaisena "tylsänä" meikkaajana on ihanaa, että tarjolla on tuollainen paletti, joka sisältää vähän muitakin neutraaleja kuin ruskeita (vaikka ne ruskeatkin onkin se mun tosirakkaus). Yleensä mulla jää tummat sävyt paleteista melkein koskematta, mutta tästä palestista oon kyllä saanut ahkerasti niitäkin käyteltyä :)

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...