torstai 6. helmikuuta 2014

GRWM #1 - Full Glam (Get Ready with Me)

8 kommenttia:

 1. Moi Annie!
  Olen hankkimassa uutta meikkivoidetta ja haluaisin sen olevan punoituksen ja punastelun peittävä ja silti luonnollinen. Olen käyttänyt vähän liian tummaa meikkivoidetta peittääkseni punastelua ja vaalentanut jälkeä puuterilla, mutta mietin, peittäisikö vaaleampi meikkivoide paremmin punaisuutta kuin tummempi? Osaatko neuvoa? :)

  VastaaPoista
 2. Mihin valmistauduit?;-),kun käytit tuota lumene natural code juttua niin oliko se aurinko puuteri vai liian tumma puuteri,jota vain käytit varjostukseen?ja saako make up storea muualtakuin Kickseistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli lumenen natural code aurinkopuuteri. make up storea saa myös sokoselta sekä heidän omista myymälöistään:)

   Poista
 3. minulle on tulossa elämäni ensimmäinen urban decay primer. Voiko sitä laittaa myös alaluomelle (olin näkevinäni että laitoit)? voiko primeriä käyttää peitevoiteen kanssa, yläluomeni ovat tummat. Pelkään ettei pelkkä luomiväri peitä tummuutta....

  VastaaPoista
 4. Ihan pakko kommentoida, että oot älyttömän kaunis ilman meikkiä. Ymmärrän toki, että tykkäät meikkailla(tykkää voi olla lievä ilmaisu:D), ja oot toki myös sädehtivä meikillä ja ne on aina tosi taitavia. Mutta kun vilahdat toisinaan ilman meikkiä näissä videoissa, näytät jotenkin tosi kauniilta, sulla on niin kauniit malliset silmät ja kasvot.. Näyttäisipä itse ilman meikkiä tuolta..:D Noh oli pakko kommentoida. Kiitos ihanasta blogista! :)

  VastaaPoista
 5. Tiedoksi vain että olet todella kaunis meikittä ja meikin kanssa! Upea juhlameikki!!

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva vaihteeks tämmöne, jossa ei puhuttu :D Onks toi Natural coden aurinkopuuteri joku uutuus? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on poistunu mallistosta, nykyään on semmonen jossa on puoliksi poskipunaa ja puoliksi aurinkipuuteria:)

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...