sunnuntai 25. toukokuuta 2014

MAC-meikkien kokoelmaniMACiä saa Helsingin keskustan sekä Turun Stockmannilta. Lisäksi tuotteita voi tilata Stockmann Beauty -liikkeisiin.

MAC-kosmetiikka on hintavaa, mutta laadukasta. Se ei taida olla yhtä kallista kuin useat selektiiviset merkit kuten Dior ja Lancome, mutta mielestäni lyö todella monessa kategoriassa kilpailijat laudalta. Luonnollisesti jokaiselta merkiltä löytyy "onnistuneita" ja "epäonnistuneita" tuotteita - tai meiltä kuluttajilta erilaisia mieltymyksiä.

Hintoja (viime hinäkuulta 2013):
Luomivärit 18,50€
Mineraaliluomivärit 24€
Mineraaliposkipuna 24,50€
Huulikiilto 18,50€
Muita en ole valitettavasti kirjaillut muistiin. Vastaavissa summissa kuitenkin pyöritään. Voi olla, että yritän kiinnittää mahdollisimman vähän huomiota rahamäärään, jonka olen MACin tuotteisiin kuluttanut...

14 kommenttia:

 1. onks sulla dildo tuolla hyllyssä :OOOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ole, hyvänen aika. Jos omistaisin dildon niin en mä sitä videon taustalle jättäisi!

   Poista
  2. mikä toi pinkki juttu tuolla hyllyssä sit on : D

   Poista
  3. Siinä on sellainen käden muotoinen kännyteline, jossa säilytin sormuksia ja sen takana roikkuu seinällä pinkki huivi. :)

   Poista
  4. Hahah, ei hemmetti! :DD Nyt jos tekisin tuubivideoita, niin jättäisin tahallani oikein jonkin seksilelun sinne taustalle. Nyt vois harkita videoiden aloittamista, ihan vaan että sais aiheuttaa pahennusta ja kiusata anonyymejä! ^_^

   Oli mulla asiaakin, Stockmann Beautyihin tuotteiden tilaaminen on hankaloitunut ja (ainakin väliaikaisesti) poissa käytöstä :( Asiamiespostin avulla tilaaminen on toki vielä mahdollista, jolloin tuote saapuu ihan kotiovelle asti :) Näin olen asian ymmärtänyt.

   Poista
 2. Aaa mikä video, tykkäsin! <3 Oon niin hulluna maciin että jo otsikon nähdessäni olin ihan intoa täynnä, heh. Kiitti uusista vinkeistä, ostoslista piteni "hieman" :)

  VastaaPoista
 3. Hihi, nousi heti typerä hymy kasvoille kun näin videon otsikon. :D

  Yllättävän suppea kokoelma! Olin jotenkin odottanut jotain megalomaanisempaa. U got it under control, girl. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww. :D
   Onhan se toistaiseksi pysynyt hallinnassa, kun välimatkaa ostospaikkoihin on niin paljon, eikä edes Stockmann Beautya ollut Joensuussa. Voin vaan arvata, mihin mun ruokarahat ensi talvena menee. :D

   Poista
 4. voitko tehä noilla MAC:in meikeillä jonkun tutoriaain?:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos videosta :)
  Haaveena on ostaa MACin huulipuna Lontoon reissulta.

  VastaaPoista
 6. pitäis ite säästää rahaa studio fix fluidiin! ehkä konffisrahoista sitten.... :D

  VastaaPoista
 7. Pitäiskö sun vähän muuttaa tota profiilitekstiä ja kuvaa?:)
  Kadehdittavan upea kokoelma.

  VastaaPoista
 8. Munkin 239 on huonosti liimattu ja kolisee. Ollut sellainen ihan alusta saakka. Ovatkohan ne kaikki vähän klenkkoja. Muut MAC-siveltimet ovat mulla olleet tukevia, mutta 239 on ehdoton lemppari!

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...