keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Jouluvideo - joulu tagUsea videolla mainittu kosmetiikkatuote on saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Hyvää vähän myöhäistä joulua!

  Huomasin pari päivää sitten, että minulle oli myyty lokakuussa vanhentunut Biozellin hoitava hiussävyte. Tuote on mennyt syyskuussa vanhaksi enkä ole käyttänyt sitä siis vielä. Mietin, uskaltaako sitä silti käyttää, vaikka se onkin mennyt vanhaksi? En ole koskaan värjännyt hiuksiani, jonka vuoksi hieman pelkään hiusvärien tuottamia mahdollisia allergisia reaktioita. Tiedätkö, voiko tuo hiussävyte aiheuttaa hiusvärien kaltaisia allergisia reaktioita tai onko tuon vanhentuneen sävytteen käyttäminen turvallista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin jo alla olevan vastauksen, mutta bongasin vasta jälkeen päin, että tuote oli jo ostettaessa ollut vanha. Pystyisitkö käymään vaihtamassa sen uuteen? :)

   Jos et niin tässä alkuperäinen vastaus:

   Kiitos. :)

   Jos kyseessä olisi minä itse, niin käyttäisin huoletta. Periaatteessa kuitenkin onhan ne parasta ennen päivämäärät käytännössä sinne jostain syystä painettu, joten päätös jää sinulle. Voithan kokeilla tehdä hiustenvärjäyspaketeistakin tutun allergiatestin. Googlaamalla löytyy siihen varmasti ohjeita.
   Itse olen aika huoleton parasta ennen päiväyksien kanssa. Erityisesti, jos kyseessä on avaamaton tuote. Useinhan pilaantuminen on yhteydessä siihen, että tuote pääsee kosketuksiin ilman kanssa. Jos et kuitenkaan ole aiemmin altistunut kovin monille kemikaaleille, niin onhan se hyvä aloittaa varovasti ja pienille alueille testaten.

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta! :)
   Muille kemikaaleille olen altistunut suht reilustikin, mutta hiusväreille en ole :) Ja koska minulla on herkkä iho, hieman pelkään kokeilla tuota hiussävytettä. Palauttaminen ei valitettavasti onnistu enää näin pari kuukautta jälkeenpäin.

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...