sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kevätsiivous: primerit (declutter)

On tullut aika siivota laatikoita.Nykyään on paljon muodikkaampaa olla minimalisti kuin materialisti. Mä kuitenkin synnyin 80-luvulla Madonnan Material Girliä kuuntelemaan, ja katselin Disneyn Pientä Merenneitoa laulaen mukana "Look at this stuff. Isn't it neat? Wouldn't you think my collection's complete?...But who cares? No big deal, I want more."
Jospa mä kuitenkin ottaisin askeleen kohti hieman kevyempää meikkipussia / -pakkia / -kokoelmaa.

Osa tuotteista on ostettu itse, osa saatu pr-näytteinä ja osa saatu töistä tai kavereilta.
Jos kauneus- ja kosmetiikkablogit kiinnostavat, niin kannattaa käydä tykkäämässä Facebookissa Kauneusblogit -sivusta, jolle linkkaillaan uusia kosmepostauksia päivittäin.1 kommentti:

  1. Hei! Olisiko sinulla videota/vinkkejä miten saan punakan naaman parhaiten peitettyä? Tällä hetkellä käytän vain ripsaria ja rutkasti meikkivoidetta, mutta haluaisin oppia tekemään kevyemmän meikin. Laitan meikkivoidetta sellaisella sienellä ja vähän niinkuin monta kerrosta, kun en saa punaisia kohtia kunnolla muuten peittoon. Puuteria en välittäisi käyttää, kun siitä tulee jotenkin "raskas" olo. Pahinta on kesällä, kun on kuuma!
    Lisäksi iso määrä meikkivoidetta näyttää ylähuulella siltä kuin olisi viikset, kun on sitä hyvin vaaleaa karvaa ylähulen päällä..harmittaa, kun ei voi käyttää huulipunaa -> näyttää irvokkaalta :/ Minulla on erittäin vaalea iho myös ja punaisia läiskiä naamassa, finnejä ei juurikaan enää..olen 24 ja en osaa kunnolla meikata

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...