torstai 16. helmikuuta 2012

500 YouTube-tilaajaa juhlakilpailu
Säännöt:
1. Tee meikki, jonka aiheena on Ameriikan Yhrysvallat
2. Lähetä mulle siitä kuva/kuvia osoitteeseen kosmetiikkaobsessio@gmail.com. Mukaan ainakin yksi kokokasvokuva. Jos et halua sitä julkaistavaksi videolla, mainitse siitä viestissä ja lisää myös rajattuja kuvia - varaudu henkisesti siihen, että rajattuja kuvia julkaistaan. Pitele kuvissa lappua, jossa lukee Kosmetiikkaobsessio.
3. Kerro viestissä, mikä tarkalleen ottaen oli inspiraatiosi lähde.
4. Sinun pitää olla tilaaja tai lukija. Liitä viestiin linkki bloggerprofiili- tai YouTube-kanava-sivullesi. Jos minä en voi tarkistaa tätä, en anna sinulle palkintoa.
5. Kilpailuaika päättyy 16.3.2012 klo 23:59.
6. Osallistua voi mistä maasta hyvänsä, mutta palkinnon postitusta varten pitää olla osoite Suomessa, koska multa loppuu rahat kesken, jos joudun maksamaan näin suuren ja painavan paketin postituksen ulkomaille.
7. Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajan suostumus osallistumiseen.

3 kommenttia:

 1. Palkinnot vaikuttavat huippukivoilta, pitääkin hakea mietintämyssy kaapista ja laittaa ideat hautumaan. :) Kovasti onnea sadoista seuraajista, olet varmasti ansainnut jokaisen.

  Pieni P.S. Onko kilpailuaika-kohtaan jäänyt väärät päivämäärät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   D'oh. :D On. Tuo oli mun mielestä ihan looginen kilpailuaika viime yönä kahdelta.

   Poista
 2. Hei taas. :) Blogissani on sinulle haaste.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...