maanantai 23. syyskuuta 2013

Livbox: kuukauden bloggaaja + arvonta



Livbox.fi

Arvonnan säännöt:
Vastaa kysymykseen: Mihin kivaan uuteen tuotteeseen olet tutustunut viime aikoina? (Koska Livboxin tarkoitus on auttaa tutustumaan uusiin lemppareihin ja karsimaan itselle sopimattomia tuotteita valikoiman paljoudesta.)
Aikaa: 1.10. 2013 klo 21.00 saakka.
Yksi kommentti per osallistuja riittää, kiitos.
Anonyymeihin kommentteihin sähköpostiosoite mukaan.

Musa: danosongs.com

143 kommenttia:

  1. Livboxista saatu Clarinsin Beauty Flash Balm.

    h.k.m@netti.fi

    VastaaPoista
  2. Kävin kesällä Ranskassa ja siellä oli sellainen kosmetiikkamerkki kun marionnaud. Ostin siltä huulipunan. Taisi olla sävyssä 01. Aivan ihana♥

    ada.palovaara@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Tilasin netistä kokeiluun Misshan Perfect Cover BB-voiteen. Tää on mun eka aasialainen bb-voide ja tän perusteella tilaan varmasti lisää kokeiluun :)

    emmi.tolonen (at) netti.fi

    VastaaPoista
  4. Lumenen CC-voide jyonnee2@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Natural Coden two volume,jossa on sekä luonnollisen tuloksen tekevä mascara ja vahvan tuloksen tekevä osio.VIHDOIN mascara,joka ei varise silmän alle päivän mittaan. Käytän lähinnä maksimaalista voluumia tuottavaa puolta,koska se sopii enemmän tyyliini. :)

    VastaaPoista
  6. Maybelline New Yorkin huulikiilto colorsensational luscious peach sorbet on ehdottomasti ollut ainakin muun syyskuuni ihana paras löytö tuote, kiiltoa ja hempeää nudeoranssi väriä löytyy just hillittyihin ja arkisiin meikkiruutiineihin. Ja mikä parasta niin se maistuu ihan persikalle! nams! Suosittelen (:

    VastaaPoista
  7. The body shopin extra virgin minerals loose powder foundation.

    kritsuu@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Lumenen cc-voide! Minä en koskaan oikeen bb-voiteiden ilmestyessä löytänyt omaa suosikkiani bb-voiteista, joten en päässyt siihen hypetykseen mukaan, mutta Lumenen cc-voide sopii normaalille/sekaiholleni loistavasti! :)

    VastaaPoista
  9. IsaDoran Sugar Crush kynsilakat! Ensin ostin yhden ja heti kun kokeilin niin piti käydä ostamassa lisää värejä!

    VastaaPoista
  10. Syyskuun LivBoxista tullu Bossin hajuvesii

    VastaaPoista
  11. Lumenen CC-voide oli positiivinen yllätys! :)

    VastaaPoista
  12. Vichyn kasvojenpesuaine, sellaisessa vihreässä purkissa, älyhyvää!

    VastaaPoista
  13. Dr. Haushka Voidenaamio, ihana kuivalle iholle!

    VastaaPoista
  14. L'Oréal Nude Magique CC-voide Anti-dullness eli se LILA! Aivan mahtava tuote minusta. :))

    VastaaPoista
  15. Oot ihana! Niin oot menny kasaan. (Laihtunut) :) mä ostaisin tolla lahjakortilla jotain ihanaa Diorilta tai Macilta. Toisin pitäis myös omaakin rahaa käyttää. Oot ihana!!!

    VastaaPoista
  16. IsaDoran syysmalliston trendimeikeistä Lip Chock Glossy Lip Stainit :) Testailin juuri tänään Anttilassa ja vaikutti ihanalta. :)

    VastaaPoista
  17. Mun on pakko sanoa tähän, että tutustuminen MACiin on kyllä ollut yksi parhaista jutuista. Nyt sit vaan himottaa ostaa niitä lisää :D

    VastaaPoista
  18. MAC Studio Fix Powder Plus Foundation. Ostin tämän jonkin aikaa sitten ja en pysty enää luopumaan! Toinen suosikkini on L'oréal Paris Volume Million Lashes Excess Mascara. :)

    VastaaPoista
  19. L'Oréal Parisin Color Riche huulipuna ihanan neutraalissa ja vaaleassa sävyssä Rose Tendre on piristänyt mukavasti syyskuun hämäriä ja viileitä päiviä :)

    melina.piirila@suomi24.fi < Tuosta osoitteesta minut parhaiten tavoittaa

    VastaaPoista
  20. Rimmelin stay matte puuteri on ollut todella mahtava, ja jopa yksi markkinoiden halvimmista! Itse omistan sävyn 001 transparent, jota voin todellakin suositella :) Toinen ihan huipputuote on ollut lumenen Raspberry miracle mascara :)

    VastaaPoista
  21. Hyvä sinä !
    Arvonta: Max Factor Facefinity Compact Foundation, ei voi muuta sanoa kuin täydellinen :)

    milla.lehtimaki@wippies.fi

    VastaaPoista
  22. Garnier BB eye roll-on on ollut mieluisa tuttavuus!

    ennimaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
  23. Karkkipäivän Sannin joskus muinoin suosittelema Lavera Mango Milk Shampoo, sain vasta nyt ostettua ja loistava luonnonkosmetiikkashampoo on, vaikkei sillä tosin olekaan sertifikaattia.

    VastaaPoista
  24. Lumenen Natural Coden huulipuna nro 3 (Nude beige) on ollut aivan mahtava arkisävy, etenkin näin syksyllä kosteuttavan ominaisuutensa puolesta :)

    VastaaPoista
  25. Se oli se joku Maybelinen uus lipstainhässäkkä,upee luumunvärinen,uuh! :D

    VastaaPoista
  26. Oon huomannu Maybellinen 24h Super Stayn toimivan mulla tosi hyvin. Ostin sen siis kokeiltavaksi ja hetihän siitä tuli mun lemppari. Vaikka ei toi mikän uutuus ole, mut mulle sen on uus lemppari. :D

    VastaaPoista
  27. Tuote, mitä ilman en voisi enään tulla toimeen on ehdottomasti Urban Decayn eyeshadow primer potion! Jossain videossasi sen näin ja oli heti pakko selvittää, että mitä ihmettä tuo tuote on! Ei karkaa kyllä enään luomivärit luomivakoon!

    VastaaPoista
  28. Lumenen Touch of Radiance -poskipuna on paras poskipunalöytö pitkään aikaan!

    seep_ra@luukku.com

    VastaaPoista
  29. Oon tykästyny tohon YSL:n rouge volupté huulipunaan väriin 29. Se on ihanan värinen, tosi kiva koostumus ja pysyy kauan huulilla. Myös lumenen cc-voide on uus lemppari. :)
    emsaliini@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Lumene Natural Code BB-voide on varmaan uusin kokeiluni ja olen tykännyt. :)

    marianne.salonen(a)hotmail.fi

    VastaaPoista
  31. Luomu Argan -öljy 100%, tais olla Born to Bion.

    VastaaPoista
  32. Lumenen meikkipuuteri, paras ikinä! Ostin sen kesän lopulla ja pohja alkaa kohta näkyä, kovassa käytössä kun on. Mulla on suht hyvä iho, enkä tykkää peittää sitä paksun pakkelikerroksen alle, niin meikkipuuteri on mulle sopiva kuin nyrkkisilmään!
    sonjatervonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Viimeisin meikki-ihastukseni on Yves Rocherin sexy pulp ripsiväri ja sen kaa Lash Card :)

    VastaaPoista
  34. Tresemmen hiusöly. En oo tätä ennen oikeestaan ikinä käyttänyt hiusöljyä, ja oli ihan ehdottoman hyvä ostos! Hiuksista tulee paljon pehmeämmät ja paremman näköiset :)

    VastaaPoista
  35. Livboxista tullut clarinsin beauty flash balm on ollut ihanaa :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  36. Max factorin false lash effect maskara.
    mevid@outlook.com

    VastaaPoista
  37. Jippii! Hyvä Annie! Onnea vielä ja kiitos postauksestasi! Me aina hymyillään täällä toimistolla sun videoille. Oot niin hauska! JA ollaan suuria faneja! -Nelli / LivBox-tiimi

    VastaaPoista
  38. Lumenen TIme freeze instant lift seerum- mitä oon käyttänyt meikin alle. Upee tuote! Lumenen maine mun silmissä oli just laskenut pohjamutiin, mutta tää nosti sen takaisin maan pinnalle.
    Myös Lumenen meikkipuuteri on yllättävän kiva tuote! :D

    VastaaPoista
  39. Ehdottomasti Tangle Teezer! Sitä voi käyttää sekä kuiviin että märkiin hiuksiin, mikä on aivan loistava ominaisuus mun hennoille kutreille! :)

    VastaaPoista
  40. Maybelline Color Tattoo 24h sävyssä On and on Bronze ja Miyon Gold dust -luomiväri <3 ehdottomat lemppari uutuustuotteet!! :)))

    jampopa_97@luukku.com

    VastaaPoista
  41. ostin elokuussa ensimmäiset macin tuoteita ja olin ihan myyty!

    VastaaPoista
  42. Olen loppukesän aikana tilannut sellaisen tuotteen kuin: Yves Rocher peau parfaite 6in1 BB creme sävyssä light.Ja täytyy sanoa että se on toiminut hyvin näin loppukesän/syksyn eikä ollut kallis.Talveksi täytyy hankkia sitten vähän kestävämpi meikkivoide :)

    satu@koltta.com

    VastaaPoista
  43. Olen seurannut youtubessa meikkiguruja jo monta vuotta ja viimeisin löytöni oli semmoisen kuin Lauren Curtis nimisen tytön käyttämä Barry M huulipuna sävyssä 147<3 Se on täydellinen persikkainen sävy jokapäiväiseen meikkiini:)

    meri.hakkinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Lorealin true match peiteaine! Toimii vain täydellisesti :)
    sanna-yh@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Eliten puuterimeikkivoide! Ei maksa kun jotain 11e Anttilassa ja se peittää hyvin ja pitää ihon mattapintaisena kokopäivän melkeimpä ja on hyvä laiskempinakin päivinä(: pikkupiffi@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. maybellinen the falsies ripsiväri, täydellistä! :)

    VastaaPoista
  47. Garnierin BB-voide seka-ja rasvaiselle iholle! aivan loistava--> peittää tosi hyvin mutta on silti kevyt :)
    evoeveliina@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Lumene Natural Code BB-voide on ollut viime aikoina todella ahkerassa käytössä. On mielestäni parempi kuin esim. Garnierin tai Lorealin BB-voiteet.

    pip@netti.fi

    VastaaPoista
  49. Etsiskelin kauan kaikenlaisia Urban decayn Naked -paletin tyyppisiä paletteja, kun en raaskinut ostaa Naked palettia. Mistään paletista ei vain tullut sellaista "tämä se on!" -oloa. Syntymäpäiväni lähestyivät ja annoin itselleni vihdoinkin luvan tilata Naked- paletti ja nyt voin kyllä sanoa, että muuta en tarvitsekaan (vaikka tietysti kohta haluan taas jonkun uuden paletin ;) ) Mutta tämä paletti on aivan huippu arkimeikkiin ja matkapaletiksi.. Tuntuu jo siltä, etten kohta osaakaan muita luomivärejä käyttää, kun aina valitsen tämän paletin. :)

    isk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  50. Chanelin huulikiilto! En tiennyt, että on olemassa huulikiilto, joka ei tahmaa ja mähmää :D Ja se on niin luksus, ah!

    misspiggyspearls(at)gmail.com

    VastaaPoista
  51. Löysin noin kuukausi sitten parhaimman kasvosaippuan mitä olen käyttänyt. Kyseessä on Madaran valkosavi-kasvosaippua (palasaippua). Naama on pysynyt parempana kuin koskaan ennen. 75g pala maksaa noin 8 euroa ja vakkuttaisi kestävän pitkään, joten ei paha hinta. Olen päättänyt että jatkossa käytän tätä tai vastaavia tuotteita näiden perusmarkkettituotteiden sijaan.
    Kyseistä palasaippuaa (ja monia muitakin) saa ainakin Ruohonjuuri-kaupoista, sekä varmaan muista vastaavista liikkeistä.

    oijoih@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Essien kynsilakat ovat itselleni melko uusi ja sitäkin ihanampi tuttavuus :) ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Olen löytänyt Doven Purely Pampering Shea & Warm Vanilla kropparasvan :) niin täydellisen ihanan tuoksuinen, tänä syksynä olenkin ollut erityisen ihastunut shean ja vaniljan tuoksuun, viime syksynä himoitsin violetteja tuoksuja :)

    ruokokoski.anu (at) gmail.com

    VastaaPoista
  54. Voi apua niin hankala valita yhtä.... ehkä Maybelline Fit Me Anti Shine Stick. En oo vielä niin vanha että tää olis näiden puikkomeikkivoiteiden "toinen tuleminen", vaan tutustuin niihin nyt ensi kertaa. Ja se on menoa nyt. NIIN helppo, NIIIN peittävä ja nopea käyttää kouluaamusiin.

    suvi.tanhuanp@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Ykkös uutuus ihanuus on ehdottomasti Tangle Teaser harja! Se näyttää semmoiselta hevosen sualta. Loving it! Sillä pystyn harjaamaan hiukseni pesun jälkeen. Kuivina harjaus ei onnistu, koska hiukseni ovat pitkät, paksut ja niitä pn paljon, mutta silloin käytän toisenlaista harjaa.

    Jos tämän kilpailutuotteen pitää olla kosmetiikkaa ykkönen on No7 Beautiful Skin, Melting Gel Cleanser. Pesun jälkeen naamani on sellainen vauvan peppumainen :)

    lehminen(at)netti.fi

    VastaaPoista
  56. Estee Lauderin idealist seerumeista Even skin illuminatorseerumi on kyllä ihanin hehkutuote jota olen kokeillut. Myös se Pore minimizing skin refinisher on aivan must tuhlaus kohde <3

    heiniputkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Sain ystävältä testerin Louis Widmerin Skin Appeal-sarjan Peeling-kuorintavoiteesta (rasvaiselle iholle), ja tykästyin siihen niin paljon, että taidan ostaa sitä ihan oikeasti!

    jonnaka(at)student.uef.fi

    VastaaPoista
  58. Meikkivoiteeseen! Olen ollut mukavuudenhaluinen BB- ja meikkipuuterityttö, mutta nyt on löytynyt ihan uusi maailma.

    VastaaPoista
  59. Oriflamen MAXI lash kamparipsiväri. Aivan huippu. Erottelee, tuuheuttaa ja pidentää. Tykkään. :) -Nina-

    nmjaasd@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Ehdottomasti OPIn top coat. Vihdoin löyty päällyslakka joka pitääkin ne lakat kynsissä sen muutaman päivän! Tais olla oma piheyteni syynä siihen miksen löytänyt aikasemmin tätä :D
    minnawww@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Rimmelin apocalips huulilakat!

    maya87(a)netti.fi

    VastaaPoista
  62. Ehdottomasti Lumenen cc-meikkivoide <3

    VastaaPoista
  63. Estee Lauder Advanced Night Repair uusi silmänympärysvoide. Vähän geelimäinen koostumus on paljon, paljon parempi, kuin vanha voidemainen. I <3 !

    VastaaPoista
  64. Liv Boxista saatu Peppi galore kasvovesi se ruusuinen

    VastaaPoista
  65. Ehdoton lemppari ja Livboxin kautta löydetty Clarins BB-voide. On paras, en tarvitse muita värivoiteita.

    Mahtava toi sun video, repesin ihan totaalisesti kiitospuheesta. :) Mahtavaa.

    Aurinkoa päivään. tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  66. LivBoxissa saapunut Bernard Cassieren Anti-stress suklaakuorinta on kyllä ehdottomasti uusi lemppari hemmotteluhetkiin. Myös Greenlandin omenan tuoksuinen vartaloöljy on täydellinen esimerkiksi rentouttavaan hartiahierontaan!

    VastaaPoista
  67. Avonin Sensuelle hajuvesi. Sain lahjaksi ja heti tuntui omalta. Ihana.

    VastaaPoista
  68. Uusi maailmani mullistava löytö oli Schwarzkopf Professional Fibre Force - hiusten tehonaamio ja hei sinun blogi ^_^ krista.arffman@hotmail.com

    VastaaPoista
  69. Estee Lauder:n revitalizing supreme, global anti-aging eye balm :)

    VastaaPoista
  70. Onnea Kuukauden bloggaaja-tittelistä, oot sen ansainnut! Viimeisin hankinta on Inglotin Under Makeup Base, eli meikinpohjustusvoide, jota käytän BB-voiteen alla pitämässä ihon mattapintaisena, suosittelen!

    VastaaPoista
  71. L'Oréal Paris Nude Magique CC Cream Anti-Dullnes :)

    VastaaPoista
  72. Useammistakin tuotteista olen löytänyt itselleni nyt luottotuotteeksi tulleet eli ihan alkaen puhdistusaineesta meikkivoiteeseen, ja toivottavasti tulee vielä paljon uusia tuttavuuksia.
    -päivi-
    p.helmet.l@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Georgio Armanin Si-tuoksu on ihana.

    anu.leinonen@pp2.inet.fi

    VastaaPoista
  74. Balmainin suolasuihke + kiiltospray!

    kissaamma@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Denova Pro tuotteet ovat olleet minulle uusi mukava tuttavuus :)
    anuroininen at hotmail dot com

    VastaaPoista
  76. Oon hurmaantunut luomu-tuotteisiin, siitä täysi kiitos Livboxille, jossa tuotteita on sadellut mukana! :) ajatarr@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Oon oppinut oikiastaan vasta Livbox-tilauksen myötä hoitamaan ihoani päivittäin mikä on nyt tässä jo hyvinkin suositeltavaa.. :D Suurimmaksi hitiksi sieltä on löytynyt Ziajan vuohenmaito kasvovoide, se on hinnaltaan sekä laadultaan mulle just SE OIKEA <3

    VastaaPoista
  78. En millään muista nyt nimeä, mutta muutama kuukausi sitten Livboxista saatu naamarasva! Ihan täydellinen mulle, pakko saada lisää.
    anu.lehto1@luukku.com

    VastaaPoista
  79. Essien Trophy Wife kynsilakka. Petroolin värinen.

    VastaaPoista
  80. Macin studio fix powder plus foundation!! Ja syyskuun livboxista tullut clarinsin pikakaunistaja! :)

    eevi-r@hotmail.com

    VastaaPoista
  81. Bionin tuotteet - mulle uus juttu. Iho-ongelmiin, 100% luonnollista, eikä eläintestausta, mikä on aina plussaa.
    ira.nurminen@luukku.com

    VastaaPoista
  82. Madaran puhdistusmaito ja kasvovesi. Muutenkin kaikki luonnonkosmetiikkatuotteet kiinnostavat tällä hetkellä eniten :)

    marika.mikola@hotmail.com

    VastaaPoista
  83. Livboxin kautta olen löytänyt monia ihania uutuuksia, joita en olisi muuten ehkä löytänyt. Viimeisimpänä mm. Hugo Bossin Boss Jour Pour Femme-tuoksu joka on aivan huumaava! Edellisissä boxeissa ihastuin mm. Bernard Cassieren Anti Stress-suklaakuorintaan ja Schwarzkopf Bonacure Fibre Force hiusten tehohoitoon. On ihanaa päästä testaamaan tuotteita, joita ei muuten raaskisi kokeilla opiskelijakukkarolle sopimattomien hintojen takia, mutta joihin uskaltaa nyt myöhemmin panostaa vähäisetkin euronsa kun tietää saavansa laadukkaan tuotteen joka sopii itselle täydellisesti.

    Audrey
    audreyhorne79@gmail.com

    VastaaPoista
  84. Uusin löytö on Dolce&Gabbanan Desire-tuoksu. Siitä tulee minun luottotuoksu talvelle!
    Farahkadanati@msn.com

    VastaaPoista
  85. Lentokoneesta ostin vuosi sitten meikkejä, joiden olemassaolon muistin vasta nyt :)
    Ihastuin Too Faced:n Absolutely Flawless peitevoiteeseen. Peittää niiiin hyvin tummat silmänaluset! Se oli rakkautta ensi käyttökerralla <3
    Ikävä vaan että pakkauksen koko on 8ml, tulee kohta paniikki mistä saa lisää :/

    Riikka
    riikka.kehusmaa@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Uusin löytöni on Lorealin Sublime glow puhdistusöljy. Putsaa ihon eikä kuivata ihoa yhtään :)

    bambooh@luukku.com

    VastaaPoista
  87. En tiedä onko tuote niinkään uusi, mutta elokuun Livboxissa ollut Clarinsin Gentle Foaming Cleanser on mahtava. Siitä tuli suosikkini hetkessä.

    VastaaPoista
  88. Urban Decayn eyeshadow primer potion ja Livboxista tullut Bernard Cassieren anti-stress suklaakuorinta on aivan ihana! :)

    sanna_katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  89. Yves Rocherin Lash Plumping ripsari pääse mun uudeksi edulliseksi yllättäjäksi. Ei paras kaikista, mutta hinta-laatu suhde on lyömätön.
    RipRap
    r_laitala@hotmail.com

    VastaaPoista
  90. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector on ihana tuote, myös Clarinsin Gentle Foaming Cleanseriin olen tykästynyt.

    VastaaPoista
  91. Ääää millään en meinannut keksiä mitään kivaa mutta sitten muistin. Got2b.n 2 sexy big volume hiuslakka on ollut aivan mainio uusi löytöni! :)

    VastaaPoista
  92. Rimmelin stay matte meikkivoide! :-)
    viivinaumanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  93. Lancôme Hypnôse Star, Ihan paras!

    VastaaPoista
  94. Maybellinen Diamond Glow 05 Forest Drama luomiväripaletti.

    VastaaPoista
  95. Ehdoton uusi lemppari kesältä Bath & Body Works Pure Paradise bodylotion! <3
    hanna8201@luukku.com

    VastaaPoista
  96. olen vasta vähän aikaa sitten päässyt käsiksi batisten kuivashampooseen (itsellä se original), ja se on kyllä ollut kaiken hypetyksen arvoinen ja todella kiva tuote! :)

    jenna.itkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  97. Otin muutama viikko sitten käyttööni Redkenin Body Full Volume Amplifierin, joka on notkunut kaapissa jo muutaman vuoden. Nyt totesin että se on aivan mahtava hiusten "karheuttaja" ja tuuheuttaja, mutta näköjään valmistus jo lopetettu. Pitääkin hamstrata joistain ulkomaisista nettikaupoista kaappi täyteen kun vielä saa!

    VastaaPoista
  98. Lumenen natural code puuteri. minulla sävyssä 12 fudge.
    säpö: lpsnemo@gmail.com

    VastaaPoista
  99. Mun lemppari ois oriflamen suihkugeeli ihanan tuoksuista!
    sähköpostini on tohveli5@gmail.com

    VastaaPoista
  100. L'Oréal Nude Magique CC-voide! x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  101. Maybelline Fit Me Anti Shine Stick. mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Benecosin multi-effect ripsiväri yllätti erittäin positiivisesti jokin aika sitten :) (nuuppis(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  103. Uusia lempparituotteitani ovat LivBoxistakin löytynyt Burt´s Beesin huulikiilto ja We Care Iconin Magnetic lips cool shine-huulikiilto. sähköposti: katjamako(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  104. Lumenen CC-voiteesta on tullut ihan ehdoton suosikkini sen jälkeen kun siihen olen tutustunut :)
    millal@luukku.com

    VastaaPoista
  105. Kiko ja Essence.-merkin tuotteet. Essencellä on laajasti valikoimia, kokoelmia tulee tiuhaan ja hinnat ei päätä huimaa, laatu on ihan parasta. Kiko on vaikeammin saatavilla ja niistäkin kokemusta vain kynsilakkojen osalta.

    Merkeistä Soap & Gloryn vartalonkuorinta, ihan parasta :3

    minna_kurki@suomi24.fi

    VastaaPoista
  106. Lumene CC -voiteeseen, joka on kerta kaikkiaan erinomainen suojakertoimineen ja kaikkineen. Ihana suomalainen tuote! :)

    VastaaPoista
  107. Olen tutustunut ihaniin tummiin huulipuniin miä rakastan käyttää varsinkin nyt kun on syksy. farkut, villapaita, eyeliner ja tumma ripsari= täydellisyys <3

    VastaaPoista
  108. clarinsin puhdistusaine. tekee ihosta tasaisen ja puhdistaa hyvin. (:

    elisa_lallukka@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. Uusi ihana tuttavuuteni on heräteostokseni Sleek MakeUP Creme to Powder Foundation meikkivoide<3

    mirjuska01@hotmail.com

    VastaaPoista
  110. olen ihastunut Bernard Cassieren suklaa kuorinta-aineeseen, sain sen livboxista. Onneksi olen tilannut livboxin, sillä ilman sitä en olisi tutustunut tähän tuotteeseen <3

    Lauraattori_@hotmail.com

    VastaaPoista
  111. Bernard Cassierin suklaakuorintaan minäkin ihastuin, kun sen edellisestä tilaamastani livboxista sain :)

    midrerella(at)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  112. avonin mega effect ripsiväri. pitkästä aikaa jotain oikeasti uutta ripsiväririntamalla ja sopii minulle ainakin enemmän kuin hyvin! susanne.laine(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  113. maybellinen fit me- meikkivoide puikko :) ostin kun näin arvostelusi ja totesin sen kiireisten aamujen pelastukseksi :)

    VastaaPoista
  114. YR:n Pure Light - Light & Luminous Foundation - Second Skin Effect - meikkivoide ; ihastuin ensikosketuksella ja siitä lähtien ollut päivittäin käytössä, todellakin kuin toinen iho.

    pea(at)wippies.fi

    VastaaPoista
  115. maybellinen illegal length ripsiväri :) todella ihana ripsiväri antaa pituutta ja hiukan tuuheutta toimii itselläni tosi hyvin ! man.mirja@elisanet.fi

    VastaaPoista
  116. Fit me -meikkivoide! Täydellinen iholleni eikä hintakaan ole paha. Sävyjä löytyy laidasta laitaan :) aino.haavisto@netti.fi

    VastaaPoista
  117. Olen ihastunut Wet n wildin rusehtavan ruusuiseen poskipunaan. Antaa ihanan hehkuvan ilmeen ja piristää huomattavasti kasvoja! Ihana tuote!

    ada99@hotmail.fi

    VastaaPoista
  118. Minä olen innostunut lorealin kasvoöljystä, jonka sain eräästä testiryhmästä. Ihanaa iholle tekevä tuote ainakin minun mielestäni <3

    enkulii7@suomi24.fi

    VastaaPoista
  119. Acon huulivoide on uusi lempparini :)
    anumari(at)netti.fi

    VastaaPoista
  120. Tykkään LV:n huuli- ja hoitovoiteesta! Samassa voide kynsinauhoille ja näyttää huulilla kiillolta! ena.kasma@hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Helena Rubinsteinin Lash Queen Sexy Blacks -ripsarista on tullut uus lemppari ! (-: Pitää ripset taivutettuina, ei varise ja tuuheuttaa (:

    minjapower@luukku.com

    VastaaPoista
  122. Dior addict huulikiilto, sävy 216, ihana!

    Yqga@hotmail.fi

    VastaaPoista
  123. Rouge Dior huulipuna sävyssä 874 fantastic plum, syksyn must huulipunasävy, olen umpirakastunut! <3

    ida.eramaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  124. Lumenen raspberry miracle lip sorbet (kirkkaanpunaiseen) huulikynään:)
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  125. Essien kynsilakoista on tullut viime aikoina lemppareitani :)
    lumikkinen2@gmail.com

    VastaaPoista
  126. Uusimmassa paketissa saapunut Bossin hajuvesinäyte oli tosi kiva.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  127. Onnea kuukauden bloggaajan tittelistä!
    Uusin meikki-ihastukseni on Maybellinen Master Smoky -kynä sävyssä Smoky Violet. Kynä päätyi minulle Cosmopolitanin kuvausten kautta ja se onkin noussut nopeasti meikkipussini tähtituotteeksi. Arkena käytän kynää rajausten tekoon rajausta ulkonurkkaa kohti paksuntauen&häivytellen. Tällöin käytän usein liikkuvalla luomella toista ihastustani, Lancômen Ombre in Love -luomiväriä sävyssä 10 Sugar Rose. Hennon vaaleanpunaisen ja violetin yhdistelmä kolahtaa tällä hetkellä kovaa ja korostaa kivasti suklaanruskeita silmiäni. Luonnollisten lookien ystävänä smoky-meikkien teko on jäänyt vähemmälle, vaikka se onkin superhelppoa Maybellinen kynän avulla. Superison plussan tuote saa kynän toisessa päässä olevasta smudge toolista!
    iina.roinila(at)gmail.com

    VastaaPoista
  128. Lumenen cc-voide on melko uusi tuttavuus ja siihen olen kyllä jäänyt ihan koukkuun!
    snow_angel85@jippii.fi

    VastaaPoista
  129. Rimmelin uusi voidemainen poskipuna oli ihan huippu kun pääsin sitä kokeilemaan.

    Kultsibeibi@hotmail.com

    VastaaPoista
  130. Lumenen CC-voide :) jenny-94@hotmail.com

    VastaaPoista
  131. meybelinin fit me stic meikkivoidepuikko on tosi hyvä! kuluuvaa aika nopee :( helppo ja nopea levittää ja juuri hyvä tän´lläsen teinin iholle :)

    VastaaPoista
  132. Goshin Quattro eye shadow paletti sävyssä Q 52 Violet night. Tykkään tosi paljo näistä aika syksyisistä sävyistä, ihana!

    nallepuhi13@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Kuiville ja luonnonkiharille hiuksille Wellan SP Luxeoil- tuotteet ovat osoittautuneet tosi hyviksi. Toinen uusi tuttavuus on Maybellinen kulmakarvageeli Browdrama.

    tirpunen@outlook.com

    VastaaPoista
  134. Kuivashampoo on uusin lempituttavuuteni :) kulta89@luukku.com

    VastaaPoista
  135. Kuivashampoo pääsi minullakin ensimmäistä kertaa viime kuussa kokeiluun ja yllätti iloisesti.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  136. Lancomen uusi Gloss In Love huulikiilto, ihan täydellinen koostumus! :)

    quadmire.1@gmail.com

    VastaaPoista
  137. Lumenen cc-voide on uusi suosikki täälläkin.
    M-M mmaria@luukku.com

    VastaaPoista
  138. Syyskuun livboxsissa tullut Hugo Boss vartalovoide !

    VastaaPoista
  139. Viime tipassa vielä mukaan! Essien kynsilakkoihin olen hurahtanut viimeisimmäksi :D
    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  140. Lumenen cc-voide on ainoana uutena tuotteena piiitkään aikaan päässyt kokeiluun ja tykkäsin kyllä..
    teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

    VastaaPoista
  141. Ostin Paul Mitchellin Super skinny serumin. Täydellinen tuote hiuksille. Tekee sileät ja hyväkuntoisen näköiset hetkessä. Tuoksuu hyvälle ja purkki on kivan näköinen. Suosittelen! sini.minkkila@gmail.com

    VastaaPoista
  142. Loreal True Match meikkivoide, ihan täydellinen mun iholle!!
    krista.maria@hotmail.fi

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...