lauantai 28. syyskuuta 2013

Tekoripsihaalinta



www.loveyelashes.com
jossa postikulut $10.95
Merkittömän pakkauksen ripset olivat LOV Lashes
Kaikki ripset noin $2 per pakkaus, paitsi Ardellit pari dollaria enemmän.

www.madamemadeline.com
jossa postikulut $14.00
mainitsemani tubettaja: pbbunny97

Ripsiä Suomesta edullisesti: esim. thebos.fi jossa erityisesti Magic Girlin aitoa karvaa olevat ripset ovat loistavia. Kävin sivulla tarkastaakseni ripsien merkin ja totta kai siellä on nyt meneillään muuttoale, kun tein sinne tilauksen tyyliin kaksi päivää sitten. En joko huomannut koko alea tai sitten se on vasta alkanut. MUUTTOALEEN.

Edulliset ripset kaupasta? Suosittelen Seppälän BodyTalk-ripsiä.


Kuvan ripset: Ardell Double Up 203

Minua muuten haastateltiin Livboxin blogiin.

9 kommenttia:

  1. Kivoja ripsiä olet tilaillut. Itseäkin himottaa tilailla noita ardell ripsiä, kun ovat jonkin verran halvemipiakin :) Tässä mietiskelin vain että mitäpä jos paketti jää tulliin.. minkä verran lisäkustannuksia teettää? Make up geek pigmenttejä aattelin myös lähteä kokeilemaan. Millaiset kokemukset sinulla mug tuotteiden tilailusta ja lisäkustannuksista? postaus ehdotus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tullirajahan taitaa tällä hetkellä olla noin 20 eurossa. En ihan tarkkaan tiedä, koska lakkasin kiinnittämästä tilaussummiini huomiota ja päätin et jos jää tulliin ni sit jää. :P Sillonhan joutuu maksamaan meidän arvonlisäveron verran lisämaksua, eli 24% (? en oo tainnut pysyä tuonkaan tarkassa määrässä perässä). Se on sit maksettu tilauksen + postikulujen yhteissummasta.

      Mug-tuotteita oon yleensä tilannut vähemmän kerralla, koska niiden postikulut jää mukavasti pieniksi, jos paketti ei paina paljoa. Ei oo painetta kompensoida suuria postikuluja isolla tilauksella. :) Näinpä kaikki MUG-jutut on tulleet ilman lisäkustannuksia tai hössötyksiä suoraan kotiin. :)

      Noin yleisesti jotkut paketit jotka on ollu vähän yli tullirajan mun laskujen mukaan on tullu kotiin ilman että ois joutunut veroja maksamaan.
      Joihinkin paketteihin, erityisesti ebay-tilauksiin, on kirjoitettu päälle jotain ihan puuta heinää sisällöstä ja sen arvosta. :D Ja ne on sit sen takia päässeet läpi ilman tulliin jäämistä.

      Poista
  2. Milloin tulee studio kierros sanoit tekeväsi sen n.3 viikon päästä ja on kulunut yli kuukausi?:-P ja mitä mieltä olet rimmelin stay matte meikkivoiteesta,onko se peittävää?Ja oletko kokeillut body collection luomivärejä tai merkkiä yli päätään itse olen aivan täysin rakastunut niihin:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani. Olet oikeassa, että on mennyt pidempään kuin piti. Yritän saada sen postattua heti seuraavana.
      Mielikuvani siitä meikkivoiteesta on, että peittää ihan hyvin. Ei ole kaikkein peittävintä pakkelia, mutta ei kyllä mikään kevytkään meikkivoide.
      Body collectionia en muista kokeilleeni.

      Poista
  3. Eli siis mug tuotteet on tulleet kotiin vaivattomasti vaikka tulliraja olisi ylittyny? ei niin jaksais sähläillä noitten tullimaksujen kanssa, mutta kun ei viittis miljoonaa pikkupakettiakaan tilata :D oletko ollut tyytyväinen tilaamiisi mug tuotteisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi tyytyväinen olen ollut! :)
      Mugia en muista tilanneeni tullirajan ylittävällä summalla. Siinä lukee kyllä päällä aina tarkkaan ihan oikeat tiedot, että jos se menee yli enemmän kuin parilla dollarilla, niin kuvittelisin, että tulliin jää. Riippuu kyllä tuo pari dollariakin varmaan tullivirkailijasta.
      Se sähläys on oikeasti ihan todella yksinkertaista, joten sen puoleen ei kannata alkaa montaa pakettia tilaamaan. Kotiin tulee ilmoitus, että tämmönen paketti ois tullissa. Netissä täytellään muutama rivi tietoja, joista suurin osa lukee siinä ilmoituksessa valmiiksi, maksetaan tilisiirrolla ja paketti jatkaa kotiin.

      Poista
  4. Voi miten upeat silmät sulle onkaan <3 Ja tuon loppuosan tekoripset näytti hurjan ihanilta! Voi kun itsekin osaisin laittaa, että välillä voisi saada enemmän näyttävyyttä. Olen joku miljoona kertaa yrittänyt laittaa ripsiä, mutta ei, en vaan onnistu. En todellakaan käsitä missä vika. Sittemmin olen jo luovuttanut, kun en vaan osaa. Vaikka kuinka yritän tehdä ohjeiden perusteella, niin joko ripset ei osu kohdilleen tai sitten pongahtaa molemmista nurkista pystyyn. Bläääh.

    Ihan asiasta kukkaruukkuun, oletko tulossa Kauneus&Terveys-messuille nyt lokakuussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskin kiitos taitaa kuulua niille double upeille. (Hehee, miksi kuulostaa mun korviin joltain kaksikerros-sukkahousuilta. :D :D)
      Kohdilleen osumiseen en oikein taida osata neuvoa, mutta tuo ponnahdusongelma voi johtua kolmesta eri syystä.
      1. et anna liiman kuivahtaa tarpeeksi ennen laittoa, jolloin se ei tartu kiinni
      2. annat liiman kuivaa liikaa, jolloin se ei tartu kiinni
      3. käyttämiesi ripsien ripsiranka on paksu ja jäykkä, jolloin se itsepäisesti ei halua taipua silmän kaaren mukaan. En muista editoinko tuosta pois sen kun selittelin, että jouduin laittamaan nuo double upit siten, että annoin ulkoreunan kuivahtaa kokonaan kiinni ja liimasn sitten sisäreunan erikseen, kun ne eivät halunneet pysyä paikoillaan.

      Lauantaina meinasin tulla messuille. Tarkoitus olis ensin vähän kierrellä kaupungilla ja suunnata sitten messuille. :) Oletko sinä tulossa?

      Poista
    2. Hih, niin muuten kuulostaa ihan sukkiksille ;D Ja ihan vaan tiedoksi, että kyllä ne on ne sun omat simmut, kaunokainen <3
      Jotain mä teen laitossa kyllä väärin, mutta kun vielä tietäisi että mitä. Harjoitus voisi varmasti auttaa asiaan, mutta ei edes huvita aloittaa yritystä, kun olen varma uusista epäonnistumisista. Pelkät rispitupsutkin on mission impossible :D

      Juu, lauantaina heti aamusta olisi tarkoitus messuille suunnata ja varmaan iltaan asti menee. Viime vuonnakin loppui aika kesken :D Olisi ollut todella kiva törmätä. <3

      Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...