lauantai 26. maaliskuuta 2011

Suomalaiset suosikit

Jos nyt sitten viimein niitä suomalaisia suosikkeja. Valitettavasti tähän ei ole ihmeemmin videopostaajia listattavana, koska kuten todettu, niitä ei suuremmin ole. Sen sijaan luen blogeja. Voisin kuvitella jälleen, että jos olette jostain minun blogiini päätyneet, niin nämä muutkin ovat ehkä tuttuja. Hälläpä väliä, listaan ne silti.

1. ostolakossa.blogspot.com
Maailmani avartui noin vuosi sitten kun törmäsin tähän blogiin. Aiemmin en lukenut blogeja oikeastaan ollenkaan. Olenhan YouTube-tyttö. Tämän blogin seurauksena älysin etsiä muitakin. Ai suomalaisetkin kirjoittaa meikeistä.?! Blogista löytyy arvosteluja laidasta laitaan. Välillä bongaan jonkun Virven suosikeista omaksi uudeksi suosikikseni - joskus taas huomaan, ettei kyseinen tuote olekaan mun juttu.


2. karkkipäivä.indiedays.com
Täällä on enempi meikkikuvia kuin edellisessä, vaikka arvostelujakin köytyy. Lisäksi Sannin tilastoinnostus on tarttuvaa, vaikka en pidäkään kirjaa siitä, mitä luomivärejä kulloinkin käytän. Tosin ois se ehkä jännä tarkkailla, mitä oikeasti tulee käytettyä tuosta omasta varastosta. Hmm... Brändimielikuvia myös ihmetellään. Ihanaa luettavaa kaikin puolin.


3. charmingnails.blogspot.com
Kynsiblogeja en oikeastaan seuraa, mikä johtuu varmaan kahdesta asiasta. Ensinnäkin olen liian meikkikeskeinen, jotta ehtisin laitella kynsiäni ja pitää ne kauniina. Toiseksi mun kynnet on aina vaihtoaikaani lukuunottamatta olleet hirmuisen liuskottuvat, joten ne ei oikein tahdo kasvaa mihinkään. Anyway.
Tässä blogissa on miljoonatsiljoona kuvaa erilaisista kynsistä ja lakkauksista ja lakoista - tosin meikkikuviakin mahtuu mukaan.
(Täällä juuri esiteltiin videopostauksena meikki- ja kynsilakkakokoelmia. Varoitan kuitenkin, että aiheuttaa kuolaamista ja kannattaa ehkä suojata läppärin näppäimistö etukäteen jollain vedenkestävällä. :) Itse rakastan meikkikokoelmien näkemistä. Pari kertaa olen katsonut niitä niin monta putkeen YouTubelta, että sain pahan olon, koska niissä kuva yleensä tärisee ja heiluu koko ajan. :D)


Siinä oikeastaan olikin mun ehdottomat "näitä en vaihda ja Turun sinappia"-suosikkini, mutta kirjanmerkeistäni löytyy pari muutakin.
Lisää suomea YouTubella: Maano,  83mamalicious
Ja pari blogia: Meikkileikkejä, Just Blushing
hmm... kuvittelin tuon blogilistan olevan paljon pidempi, mutta ei siellä kirjanmerkeissä sitten ollutkaan muita.

Jos haluaa katsella lisää suomalaisia meikkivideoita YouTubella, niin kannatta pistää hakusanaksi meikki. Yllättävän yksinkertaista, eikö. :) Tube ei välttämättä tarjoa kaikkia meikkivideoita siinä hakutuloksiensa etusivulla, mutta kun klikkaa yhtä, niin sinne oikealle tulee lista muita videoita, joissa on sana meikki ja niitä voi klikata, ja kohta saatat huomata, että istuit aamukahvin kanssa alas, mutta onkin jo päivällisaika.

3 kommenttia:

 1. Oli kyllä yleensäkkin yllättävää joskus, että löytyi suomalaisia meikkivideoita :D Toistaiseksi ei kuitenkaan vielä sinun ja maanon videoiden lisäksi mitään mihin olisin niin koukussa :P

  VastaaPoista
 2. Hei, löysin sun blogin linkkauksesi kautta :) kivan näköisiä videoita, pitää rueta katselemaan ihan ajan kanssa :D

  VastaaPoista
 3. Layrä: Iso maailma edellä, me suomalaiset vähän perässä :)

  Charming Nails: Kiitos :) Itse oon ihan koukussa sun blogiin :D

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...