perjantai 6. huhtikuuta 2012

Wettiksen I'm Getting Sunburned - Päivän lätty / FOTD

Seuraan Wet n Wild Suomea Facebookissa ja he järjestivät arvonnan, johon pystyi osallistumaan postaamalla kuvan meikistä. Osallistujamäärä jäi laskelmieni mukaan neljään tällä kertaa, joten arpaonni osui kohdalleni. Mulla on noin yleensä tosi huono tuuri arvonnoissa, mutta 25% mahdollisuus niin jopa minä voin voittaa. :)
Yleensä arvonnoissa on vain kysymyksiä, eikä tarvitse meikata, joten kannattaa tykätä Wettiksestä Facebookissa, jos haluaa päästä osallistumaan.
Olin juuri aiemmin nähnyt Lazy Dynamite -blogissa .Nekun. esittelevän omaa Wettiksen tuotepakettiaan, ja iskin silmäni I'm Getting Sunburned -trioon, mutta Project 10 Pan ei tietenkään salli, että sellaista ostaisin, vaikka rahaa tähän edulliseen palettiin löytyisikin. Niinpä kun se tipahti palkintopussistani, niin oikeasti pomppasin ilmaan ja esittelin sitä luennolle lähtöä tekevälle Vilille*, jolla oli kiire ja jota kiinnostui kuin kilo kakkaa siinä vaiheessa, että "kato kato kato kato, ku ihana kulta ja tämmönen vaaleanpunainen ja kato nyt, kato!" :D
Muut tuotteet pääsen toivottavasti esittelemään videolla tässä lähiaikoina.

E334 I'm Getting Sunburned



Kokeilin sitten tällä kertaa vähän villimpää siipirajausta. Mulla on läppäri tässä meikkipöydällä ja peili oli näppäimistöllä. (Hani** suostui siirtämään pyllyä sen verran, että peilikin mahtui. No ei. Hani lämmittää takapuoltaan läppärin päällä vain silloin, kun silmä välttää. Tai sit se on oikeesti ihmistä mieleltään kehittyneempi ja sillä on joku syy etsiä sellaisia yhdistelmiä tiedostohaussa kuten: ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''4444444444444). Taustalla oli shaanxo:n YouTube-video pyörimässä ja luonnollisesti mietin, että mitenkähän hän tuon rajauksen tekee. On se ainakin pidempi kuin minun rajaukseni, ja suiiiit. Oho. No nyt on pitkä. :D
Shaanxo on Uusi-Seelantilainen tyttö, mikä tekee hänen aksentistaan kertakaikkisen viehättävän kuunnella.












Vaaleanpunaista sisänurkkaan ala- sekä yläpuolelle ja kultaista luomelle ulkoreunaan asti. Nappasin ruskeaa siveltimeen ja levitin luomivakoon ja säikähdin. Sitä tuli runsain määrin ja jostain syystä se pääsi yllättämään tummuudellaan. Käytin häivytykseen ja värin lämmittämiseen vaaleita ja punertavia mattalaatuisia MUG-luomivärejä.

Huulilla on Technic-merkkinen huulipuna, jonka ostin Prismasta aikoja sitten. Todella vaalea vaaleanpunainen. Oikein hirmuisen vaalea. Maku on aikasta hanurista ja jos levittää kevyesti, niin ei näytä tasaiselta ja jos taas levittää paksulti, niin näyttää pelottavalta. Onneksi oli tosi halpa, koska maun vuoksi ei varmasti tule suuremmin käytettyä.

Rajaukseen käytin Maybellinen Lasting Drama geelilineria ja tämä kokemus iski kyllä viimeisen naulan sen arkkuun. Alkuun pidin siitä tosi paljon, koska ehdin ihastua geelilinereihin hommattuani USAsta L'Orealin HIP sellaisen. Kun se loppui, ostin MSCHICin geelilinerin, jonka plussana on vedenkestävyys, mutta valtavana miinuksena haalea väri. Erityisesti tällaisessa rajauksessa se olisi tosi huono, koska se on lähes läpinäkyvä.
Maybellinen linerissa on paljon enemmän pigmenttiä ja se pysyy silmällä sisärajassakin pidempään kuin monet kynät. Mua kuitenkin aina ärsytti se, että se jäi ripsentaivuttimiin kiinni. Teen aina silmämeikin ensin, sitten kasvomeikin ja vasta viimeisenä ripset, eikä se lineri vaan suostunut kuivumaan siinäkään ajassa. Lisäksi huomasin, että se välillä varisee päivän mittaan ja silmänaluselle tulee ohuen ohuita mustia viivoja yksi tai kaksi kappaletta. Tänään sitten tein tuon oikein pitkän rajauksen ja totesin, että vielä vartinkin jälkeen se lähti heti tuhraantumaan, jos vedin sen päältä sormella. Kyllä tuo pysyi päivän mittaan päällä, kun en meikkiä kosketellut, mutta katsottiin tuossa juuri leffa ja olen jo aika väsynyt sitten piti päästä hierasemaan silmää ja se levisi ihan mahdottomasti.
Onko kukaan kokeillut L'Orealin tai Wet n Wildin geelilineria? Kokemuksia? Maybelline on nimittäin tästä lähtien mulla pois laskuista.

I'm Getting Sunburned jäi kuitenkin erittäin kivana kokemuksena mieleen. Jotakin aurinkoista tähän päivään Erityisesti koska tänä iltana ulkona tuli lunta silmät ja korvat täyteen niin ettei meinannut eteensä nähdä. Jee...

Päivän lätty: eli nyt kaivataan hyviä ehdotuksia otsikolle, jolla voisin viestiä, että postauksessa esitellään FOTD = face of the day = päivän kasvot = päivän meikki. :)

Kirjoitusprosessin taustalla inspiroivat biitit tänään: Nicki Minaj, Pink Friday
 
* poikaystävä
** kissa

12 kommenttia:

  1. Jee, sait sen, jee! :) Tosi kaunis meikki taas, eivät näytä yhtään hassummilta tuollaiset pidemmätkään siivet.

    VastaaPoista
  2. Mää oon joskus kaupassa ihaillut tuota I'm getting sunburned -palettia ja nyt haluan sen vielä enemmän :D Ihme homma ton sun MSCHIC -rajausvärin kanssa..mulla nimittäin sen väri ei ollu mikään ongelma, ihan peittävän mustaa jälkeä sain. Mulla se vaan ei pysynyt aina paikoillaan ja kuivui tosi nopeesti purkkiinsa. Mulla tosin mikään rajausväri ei pysy varmasti paikoillaan..ei edes Inglotin, vaikka se tähän mennessä paras onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MSCHIC:in taikageelilineri: käyttäytyy jokaisen käytössä eri lailla. Mohnin kokemus tuossa alempana kommenteissa on näemmä lähes päinvastainen kuin sun. Pysyy ja säilyy.

      Poista
  3. wau, hieno meikki "päivän lätty" haha :)
    minäkin katson aina shaanxon videot koska rakastan sitä aksenttia! :DD
    Ja suosittelen wet n wildin liquid lineria! Siis en tiedä mikä toi gel liner on, kun kysyit tossa, onko se sama ku liquid liner... hmm.. mutta mielestäni siis wet n wildin liquid liner on paras tuote ever :D
    minä omistan maybellinen gel linerin ja huhhuh se sivellin on huono. ihan liian paksu :/ pitäis löytää joku ohuempi sivellin niin sitäkin vois käyttää lol

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun käteen kanssa se Maybellinen sivellin oli hölmön mallinen. H&M:llä on ollut ehkä kolmella eurolla semmonen kaksipäinen sivellin, jossa on vinoonleikattu ja ohut pää toisessa päässä. Se on aika leveä, mutta kapea. :D Siis ohut, mutta pitkä. Ei. Anyway. Oon tykännyt siitä rajauksen teossa.
      Toinen pää on pyöreä töpö.
      Wet n Wild näemmä tuottaa paljon oikein onnistuneita tuotteita. Pistää ihmettelemään, miksi sitä edes vaivautuu maksamaan meikeistä niin paljon, kun niin hyvää saa niin edullisesti. :)

      Poista
    2. Mulla on myös toi hooämmän sivellin rajausten tekemiseen. Bueno! :)

      Poista
  4. Todella kaunis meikki ja sopii sulle älyttömän hyvin! Mä niin tykkään lukea sun postauksia =)

    VastaaPoista
  5. Minulla on Wet'n Wildin geeliliner sävyissä munakoiso ja musta mutta jälkimmäistä en ole vielä korkannut. Tuo munakoiso on mitä ihanin!! Tykkään to-del-la paljon! Mielestäni sen pysyvyys on hyvä, en tosin ole koskaan tullut testanneeksi ihan oikein sormella kokeilemalla, että sotkeutuisiko se.

    Oatin joskus Seppälästä MSCHICIN mustan geelilinerin, sellainen ihan pikkuruinen purkki joka maksoi niinkin hirveästi kuin 1.50€. Se on todella intensiivisen musta ja pysyy hirmu hyvin. Minulla on ollut se varmaan ehkä vuoden verran eikä kuivumisesta ole tietoakaan.

    Hirmu nätti meikki! Henk.koht. tykkään siipirajauksista todella paljon, näyttää hyvältä! Kulta ei periaatteessa ole ollenkaan mun väri mutta olen siihen tällä hetkellä ihan lääpälläni. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää munkin MSCHIC oli just 1,50 Seppälästä. Ohuuden lisäksi se tahtoo rullata siveltimen alta karkuun niin että siveltimen painekohtaan ei jää väriä ollenkaan. Kuten totesin tuossa Johiksen kommenttiin - MSCHIC:in taikageelilineri, toimii jokaisella eri tavalla. Jännä.

      Kiitos. Mä olen oikeastaan aina tykännyt kullasta. Se saa mun siniharmaat silmät oikein loistamaan sinisenä. :)

      Poista
  6. Oih, mä rakastan sun blogia! Oot niin kaunis ja hyvä meikkaamaan! Samaa en vois sanoa itsestäni, en ole meikannut paljoa, ainakaan värien suhteen. Voitkos sanoa mitään vinkkejä yläkouluikäiselle,siniset, pienet silmät maavalle nuorelle? Haaveena olisi suuret silmät ja tuuheet ripset, ei taida mun taidoilla onnistua. :D

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...