keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Korjaussarja meikkipussiin
LoveIt:in kilpailuun

14 kommenttia:

 1. tärkein on ehdottomasti puuteri! =)

  haluisitko joskus tehä videon englanniksi? opiskelet kuitenkin englantia ja se näyttää välillä puskevan muutenkin läpi, olisi kiva kuulla kun puhut sitä kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeep. Alempi anonyymi on jotakuinkin oikeassa. Tein videoita englanniksi paljon ennen kuin tein niitä suomeksi. Poistin sen kanavan kumminkin jokin aika sitten. Nykyään mulla on uusi enkun kielinen kanava, mutta siellä on vain surulliset 5 videota, koska suomen kanava vie kaiken mun ajan. Sinne on linkki tuossa oikealla Blogin kuvauksessa (YouTube-Annie (EN)).

   Poista
 2. Mizz Anniehan tapasi tehdä videonsa ennen pelkästään englanniksi, kunnes pyydettiin suomen kielisiä videoita (eikös se niin mennyt?). Siitä en ole varma, onko nämä videot vielä katsottavissa youtubessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tein alkuun niitä vain enkuksi. En kylläkään muista pyysikö kukaan videoita suomeksi. Vanhat enkkuvideot olen poistanut, mutta yritän tehdä niitä silloin tällöin lisää uudelle kanavalle.

   Poista
 3. Mä meikkaan tosi harvoin, yleensä vain vapaapäivisin, eli viikonloppuna. Tämän vuoksi en myöskään kanna meikkejä koskaan mukana, mutta ehdoton ykkönen on huulirasva :) Se täytyy olla mukana mihin ikinä meneekään. Bebanthen on paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä yksi huulirasva, jota en ole koskaan eksynyt kokeilemaan. Tämä on korjattava ensi tilassa! :)

   Poista
 4. Kiitos kaikista sinun videoistasi itse olen katsonut varmaan kaikki sinun videosi ja niitä on mukava seurata :) Olet muuten ihanan kaunis ja sinulla on ihana kissa :DD Minusta sinulla ei ole liikaa meikkejä jos kerran käytät niitä kaikki. :D

  T.MizzAnnie-fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ihan hirmu iso kiitos. :)

   Poista
  2. :) Minulle valokyvä tai peitepuikko on tärkein. Kiitos muuten, että olet kehunut Lorealin valokynää.Itse huomasin kun olin ostanut sen , että se on tosi hyvä ja siinä on sellanen hehkeä väri. Kysyn sinulta nyt yhtä juttua, että kun mä olen nuori ja mun iho on herkkä mutta mulla on kauhee akne niin mikä voide siihen olisi hyvä (Mielellään sellainen jonka saa ihan normaalista kaupasta esim: K-Citymarketista )? kiitos jos vastaat :)
   T.MizzAnnie-fani

   Poista
  3. Kiva. :)
   Mä en valitettavasti tiedä ihonhoidosta tarpeeksi, jotta osaisin tai uskaltaisin tähän vastata. Suosittelen että googlailet "tuotteita akneiholle" tai vastaavaa, koska on paljon muitakin suomalaisia blogeja ja jollakulla kirjoittajalla todennäköisesti on samankaltaisempi iho kuin sinulla ja hän pystyy siten neuvomaan sinua paremmin kuin minä.

   Poista
 5. Tärkein on puuteri ja huulirasva! Ja sinulla on maailman ihanimpia videoita jotka piristävät aina ja varsinkin kun olen nyt kipeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo. kiitti!!! :)
   Parane pian! Tai toivottavasti olet jo parantunut. :)

   Poista
 6. Vähillä varusteilla mennään, sillä käsilaukusta löytyy vakiona ainoastaan MNY:n MyBalm. Joskus sinne saattaa eksyä joku huulikiiltokin.. Myönnän toki, että ei mun meikki pysy koko päivää siistinä (varsinkin silmänalusien meikki kerääntyy juoviksi), mutta olen laiska :) Baariin lähtiessä otan kyllä ylimäärisenä puuterin ja huultenpohjustajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen melkein yhtä laiska korjailemaan, mutta kannan kyllä kaikkea varmuuden vuoksi mukana. :D Mun laukku on muutekin semmonen "varmuuden vuoksi" -tavaroiden tyyssija...

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...