sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Näillä vaalennan hiukseniSchwarzkoph Blonde L1+
Franck Provost permanent haircolor 10.23 ("violetti vaalea", taittaa keltaisuutta)

3 kommenttia:

 1. Munmielest sulle sopii juurikasvu, koska toi blondi on nii ihon kanssa saman värinen, että nii.. Ja sit se sopii sun kulmien kanssa yhtee xD

  VastaaPoista
 2. No tää oli pakko katsella vielä tänä yönä. ;-) Minä olin pitkään omalta väriltäni vaalea, lapsena suorastaan valkohiuksinen, mutta sitten parinkympin korvilla alkoi hiusväri tummua ja muuttui perusmaantienharmaaksi. Oikeastaan mun oma väri on sellainen hassu väritön läpinäkyvä mutta kun tuota karvaa on päähän siunaantunut runsain määrin niin se näyttää samassa kasassa maantienharmaalta.

  Yritin sitä sitten vaalentaa jos millä ja aina kun itse yritin kaupan väreillä, niin vähintäänkin pissan värinenhän siitä joka kerta tuli. ;-( Sitten siirryin pitkäksi aikaa vain kampaajan värjättäväksi ja hiusväri vaihteli tummasta vaaleaan ja jotain kamalaa punaistakin on ollut.

  Yllätys oli suuren suuri kun ryhdyin rahapulan takia taas vaalentamaan hiuksiani itse ja lopputulos ei ollutkaan se ihanaakin ihanampi pissankeltainen tai keltaoranssi, vaan ihan nätti tuhkahkon vaalea. Värjäsin Garnierin Luonnolliset Sävyt, Erittäin Kirkas Tuhkanvaalea 111 sävyllä. Lopputulos ei ollut ihan vaalea vaalea mutta oikein kiva mielestäni. Sitten teinittäreni alkoi blondaamaan päällihiuksiaan Schwarzkopf Live Color XXL sävyllä ja häneltä jää aina noin puolet väristä käyttämättä ja Sulo Vileninä en voi heittää loppuväriä roskiin, vaan olen vetäissyt sitten sen lopun omaan kuontalooni tuohon päälliosaan.

  Alkuun lopputulos oli aika keltainen mutta käytän hopeista suoravärinaamiota säännöllisesti ja lisäksi hankin Four Reasonsin hopeashampoon, joka on aivan tautisen tehokas! Sen kanssa saa oikeasti olla varovainen ettei tule sinisiä tai violetteja hiuksia. Tai ainakin minulla se toimii todella tehokkaasti. Olen tykännyt myös Four Reasonsin hoitavasta hopeasuihkeesta. Saatan ehkä kenties tehdä joskus oikein postauksenkin tästä omasta blondikuontalostani mutta ajattelin nyt täällä sun kommenttiboksissakin aiheesta avautua. Näköjään aika runsasanaisesti vieläpä. ;-)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...