lauantai 11. elokuuta 2012

JT Beauty Outlet -haalinta & Back to School -meikki 2012



jtbeautyoutlet.fi
Mainitut:
Soap & Glory, Righteous Butter Soap & Glory -tuotteet
Revlon, Colorstay-meikkivoide
Soap & Glory, Bronzo-aurinkopuuteri
Soap & Glory, suihkumyssy




13 kommenttia:

  1. Moi! Ihanat videot :) oliko tossa haalinnassa sun kissa joka mauku vai mikä se ääni oli? vai oonko mä vainoharhainen xD? Ihana myssy :D sopii sulle oikeesti.nättit meikit molemmissa .Sulla on nätit hiukset pidä niitä joskus auki kun ne on niin nätit :]oot muutenkin tosi nätti :) otan susta mallia.
    T.MizzAnnie-fani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kiitos kiitos! :) Oli siellä kissa. :)
      Heh, mä filmasin sun kommentin perusteella pari videota hiukset auki. Olipa outo fiilis. :D

      Poista
    2. kiitos xD

      t.MizzAnnie-fani

      Poista
  2. Myssy <3 <3 <3 :D :D :D XD XD Mahtava! Mä nauroin täällä sun mukana ihan kybällä! Jos olis tarvetta tollaiselle, pitäs saada tuo sama ehdottomasti. Vähänkö oot söpis siinä ;)

    VastaaPoista
  3. Oot tosi nätti ja ihana :) Nauroin tolle myssylle, sopi sulle tosi hyvin :DD Laitan muuten ton meikin kouluun ekana päivänä tai ainakin yritän väsätä jotain saman tyylistä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit mun meikki-ideasta!! :)
      Myssy <3

      Poista
  4. onko toi revlonin meikkivoide hyvä? tai siis onko niinku pigmenttistä tai peittävyyttä? :) ku minäki pidän enemmän peittävimmistä, mulla oli yks maybellinin joka oli hyvä, mutta ei löytyny sopivaa sävyä -.- , et oon nyt tässä parisen viikkoa metsästäny sitä oikeaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä. Mä oon joskus aikoja sitten tehnyt siitä arvostelun, jos haluat katsella: http://www.youtube.com/watch?v=kdCeEoYTUwk.
      Levitin tämän ennen niin, että yhdellä kerroksella tuli peittävyyttä runsaasti, mutta tää näyttää siistimmältä, jos levittää ohuemman kerroksen ja sitten kerrostaa niiihin kohtiin, mihin tarvii enemmän peittävyyttä.

      Poista
  5. Tuli mieleen ihanista pakkauksista. Olen yhden merkin kohdalla sortunut shoppailemaan ihan puhtaasti ja rehellisesti pelkästään ihanien pakkausten takia. Ostin huulipunan ja luomivärin ja molemmista oli jäljellä rajoitetusti värejä ja olin "pakotettu" ottamaan värit, joita en todennäköisesti olisi ottanut, jos niitä muitakin värejä olisi vielä ollut. No, onneksi ne oli kuitenkin livenä ihan käytettävät värit molemmat. ;-D Kysymyksessä on siis the Balm Cosmetics. En ole vielä ehtinyt tehdä postausta noista mutta ne pakkaukset on niiiiiiiiin ihanat!! ;)

    https://www.thebalm.com/secure.htm

    Sori vaan, jos et ennestään jo ollut tutustunut tähän merkkiin... ;-D

    Toi suihkumyssy+sinä on ihan parasta! <3 ;-) Minäkin käytän suihkumyssyä mutta käytän sitä mm. mun hopeisen suoravärihoitonaamion muhitteluun ja tuollainen ihana vaaleanpunainen satiiniunelma olisi kyllä siihen tarkoitukseen aivan liian hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Oon kuullut the Balmista ja vieraillut nettisivullakin ennenkin. NudeTude paletti ja yks poskipuna ois mun must have some day -listalla.

      Kiitos. Minä <3 miun uusi suihkumyssy. :)

      Poista
  6. Käytäksää tällästä sivellintä tuon meikki voiteen levityksessä? http://www.sigmabeauty.com/Sigma_Flat_Top_Synthetic_Kabuki_F_80_p/f80.htm

    VastaaPoista
  7. tää blogi on aivan ihana ja sun vedoita on aina nautinto seurailla! :)

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...