maanantai 24. syyskuuta 2012

"Nukuin pommiin" -meikki



11 kommenttia:

  1. mikä ton peitevoiteen nimi on ja mistä sitä saa ? :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin Cliniquen line smoothing concealeria, jonka ostin Kicksistä, mutta en oikeastaan suosittelisi laittamaan rahoja siihen, koska esim. Maybellinen pure cover mineral peittää ihan yhtä hyvin. En tosin oo ostanut sitä nyt pariin vuoteen, joten en tiedä vieläkö sitä myydään.

      Poista
    2. missä sitten tota maybellinen pure coveria myytiin ? :D

      Poista
    3. Kaikkialla missä Maybellineä myydään. Anttilat, Citymarket, Sokos, Emotion, Kicks... vähän siis kaikkialta mistä nyt kosmetiikkaosasto löytyy.

      Poista
  2. jeee löysin uuden hyvän blogin mitä alan lukemaan :)

    VastaaPoista
  3. Oi tästä oli todellakin apua! :D muuten tosi kiva blogi,ja olet aina niin ihanan pirtsakan oloinen (:

    VastaaPoista
  4. Älyttömän kiva blogi! Ja oot tosi nätti ja pirteä! :) semmonen kysymys vielä että: mikä on peittävin (ja melko halpa) meikkivoide jonka tiedät? ootko kokeillut max factorin lasting performancea? jos olet niin mitä tykkäät? :) kun pitäisi uusi meikkivoide hommata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Jos Maybellinen 24 h meikkivoidetta vielä myydään, niin se peittää kunnolla näyttämättä ihan pakkelilta. Ei kylläkään paras kuivaihoiselle.
      Joskus mulla on tuota max factoria ollut ja ihan positiivinen mielikuva siitä jäi. Peittävyys oli muistaakseni ihan jees. Uudestaan en ole ostanut, koska max factorin sävyt on vähän turhan punapohjaisia itselleni.
      Jos muuten max factorin pan stick-meikkivoidetta vielä löytyy kaupoista, niin siinä on toinen mikä peittää hyvin. Nopea levittääkin. Muutama viiva naamalle ja pyöritellään tasaiseksi. Hassu haju kylläkin, mutta yks mun lemppareista.

      Poista
  5. Ooksää muuten koskaan käyttänyt niitä Elite juttuja joita myydään ainaki Anttiloissa ja Cittareissa? Itteeni ainaki ärsyttää kun niissä huulipunissa ei oo mitään testereitä joita vois kokeilla. :I

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...