keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Meikki + vlog



Öhöm, jahka minä tällä kertaa oikeasti muistaisin, niin päivittäisin tämän listan loppuun kun oon tullut töistä.

Käytetyt:
MAC Painterly Paintpot pohjustukseen (Helsingin keskustan tai Turun Stocka, kaikki MACit samasta paikasta... d'oh)
MAC All That Glitters liikkuvalle luomelle
MAC Wedge luomivaon varjostamiseen
Esprit paletin vaalea kulmaluulle (thebos.fi )
MAC Satin Taupe ulkonurkkaan
Make Up Store Cover All Mix (Kicks)
Dior peitevoide (Sokos)
jep, ja tähän asti pääsin eilen illalla


Facebook: https://www.facebook.com/pages/Annie/199338663410536

Englannin kielisiä videoita: http://www.youtube.com/user/AnnieFinlandBeauty

Sigman siveltimiä täältä:
http://www.sigmabeauty.com/?Click=137813

13 kommenttia:

  1. Kannatan matkameikki-videon tekemistä koska sun viime matkameikit-video oli niiin fantastic että huhhuh!!! <3<3

    VastaaPoista
  2. Moi! Ihana blogi. Semmosta vaa ilmottelisin että seppälöissä on tarjous osta 3 wet n wild tuotetta maksa vain 2:desta. Ainaki Lahdessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, täälläkin on. Jos tervehdyn ajoissa niin on ehkä pakko käydä hommamassa pari pitkään listalla ollutta tuotetta. :)

      Poista
  3. hei mikä toi sun videokamera on ja miten paljon makso ja tota onko siinä suomenkielellä ne asetukset vai :) ? KIITTI JOS VASTAAT<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon Legria HF R16. Nuo kirjaimet ja numerot perässä on muistaakseni lukuja. Tätä mallia ei ainakaan Anttilassa, josta siis omani ostin, ole enää myynnissä, koska sehän on jo yli vuoden vanha. :P
      Asetukset taitaa olla englanniksi.

      Poista
  4. Hii, mä ehkä osaankin jo arvata, mistä tuo rajauskynä on peräisin! Mä olin niiiiin iloinen siitä uutisesta ja menin ja tilasin jo, jos siis samasta asiasta puhutaan. Mä meinasinkin kysyä, että olethan sinäkin kuullut siitä, mutta tietystihän sä olet :) Mä en malta odottaa, että saan omani.

    Ja joo, matkameikkijuttua saa pistää tulemaan :)
    Muksaa laivamatkaa!

    VastaaPoista
  5. Voi hieno blogi seuraa muo nii seuraan takas♥ (:

    VastaaPoista
  6. Joo tee vaan se matkameikit video. Muuten voitko tehä aina sun ostoksista videon jos ostat enemmän ku esim yhen tuotteen. Tykkään nimittäin kauheesti sun haalinta videoista(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän postata haalintoja sitä mukaa kun ostoksia on esiteltävänä. :)

      Poista
  7. Moi! Tahtosin heittää sulle ikäänkuin haasteen tai ainakin kysyä neuvoa. Mä en pysty käyttämään minkäänlaista luomiväriä terveydellisestä syystä. Nestemäisiä ja semmosia kynä eyelinereitä voin kuitenki käyttää. Suunnittelen kuitenkin tekeväni itse meikin vanhojentansseihin. Omistan luonnostaan pitkät ripset ja muutenkin tahtoisin panostaa silmiin juhlameikissä, mutta se on melko vaikeaa ilman luomivärejä. Olisko sulla mitään vinkkejä, mitä kannattaisi tehdä? Nyt olen suunnitellut, että laittaisin jotain värillistä (esim. kultaista ja ehdottomasti jotain kimaltavaa :D) eyelineriä ja irtoripset (tai ripsitupsuja), joissa olisi muutama kiva timantti. Tahtoisin kuitenkin kuulla jos sulla olis jotain muita ideoita :) Kiitos jo etukäteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pystytkö käyttämään voidemaisia luomivärejä? Noi Maybellinen Color Tattoothan kävis siinä tapauksessa ja niillä on tosi kaunis kulta ja varjostustarkotuksiin matta ruskeakin. :) Ne toimii vähän eri tavalla kuin normiluomivärit, mutta varmaan ainakin varjostukset onnistuu helpommin kuin pelkästään kynällä väsäten.

      Tosin kyllähän kynilläkin voi tehdä silmämeikin siinä missä puuterimaisillakin luomiväreillä. Varjostuksineen kaikkineen. Ei sillä että olisin kokeillut, mutta ihan loogiselta se kuulostaa. :D Voisin yrittää ensi vuoden puolella ehtiä postata pelkästään kynillä tehdyn silmämeikin.

      Poista
    2. Ongelma on siinä, että mun silmäluomien iho on jotenki superherkkää ja jos käytän siinä jotain meikkiä, niin ne ihon huokoset menee jotenkin tukkoon ja tulehtuu. Joten en usko, että nuo colortattootkaan toimii. Kynät toimii sen vuoksi, että teen niillä vaan rajauksen, joka tulee suht pienelle alalle, eikä siten ärsytä ihoa niin paljon. Mut innolla odotan, että mitä saat pelkästään niillä aikaseksi, vaikka se ei tarjoaiskaan täydellistä ratkaisua tähän mun ongelmaan :D

      Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...