torstai 16. toukokuuta 2013

Päivän uutiskatsaus

2000+500 -kilpailun osallistumisaika on päättynyt. Kiitos aivan mahtavista osallistumiskuvista. Siis wau. Siis... wau. Upeita meikkejä. Alan setviä niitä sekä arvontaosallistumisia huomenna ja sunnuntaiksi filmailen Voittajat-videonkin.
Huomenna latailen varmaan Wet n Wild Fergie-videon. Meinasin tänään, mutta taidan sit kuitenkin mennä heppatallille illalla, niin en ehdi editoida sitä loppuun asti. Heppaset > kosmetiikka?

Toisessa kilpailussa ei sitten lykästänyt, enkä pääse New Yorkiin. :'''''( 
Kiitos kuitenkin kaikille, jotka jaksoivat äänestää. Olette ihqlutusia. (Heheh, siirapin maku tuli kielelle tuosta ihqlutunen sanasta. :D)
Harkitsen et kun bloggaajat on nyt Niiin IN ja ihan kaikkialla ja blogien kauttaa saa kaikenlaisia mahdollisuuksia, niin osallistuisinko Cosmopolitanin Tähtibloggaaja -kilpailuun, mut toisaalta sain niin tarpeekseni itseni mainostamisesta viime viikolla, että riks raks ja poks vaan.

Päivitin Blondinellea. Joo'o. Niinpä. No oho. 

Olen yrittänyt laittaa Facebook-statuksiin edes jonkin verran informatiivista sisältöä, mutta jos jotakuta kiinnostaa esim. "moi heräsin just ja juon aamukahvia ja syön kaurapuuroa jossa on mangon paloja mut ei suolaa ja on ihan sikajännää eikö vaan"-päivitykset, niin mulla ois ny Twitter. https://twitter.com/MizzAnnie1


Postauksiin kannattaa kuulemma laittaa isoja kuvia: kas, Hani. (Pitikö niiden olla hyviäkin? Ai. No eikö riitä jos se on iso.)Rivien välistä lukijat huomasivat jo, mutta pääni on tällä hetkellä täynnä pöpperöä. Oikeastaan on ollut koko alkuviikon. Tänään on näköjään torstai, mutta tuntuu tiistailta. Maanantai-keskiviikko tuntu vaan pitkältä maanantailta. Oikeastaan taidan olla kipeästi hevosten rapsuttelun tarpeessa. Siis kissan rapsuttelu auttaa myös, mutta hevosessa on paljon enemmän rapsuteltavaa. :D

Pikaisiin näkemisiin,
<3 Mizz Annie

Ps. Yhdessä lukemistani blogeista on arvonta meneillään: nails1820/200-lukijan-arvonta

7 kommenttia:

 1. Siis harrastaksä ratsastusta? Ootko jo kauankin?(: ite oon entinen heppa tyttö xd

  VastaaPoista
 2. En (valitettavasti). Minä vaan rapsutan. :D Työkaverini vaan omistaa hevosen. Jonka selkäänkään en ole vielä lupautunut uskaltaa. :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Itse omistan helposti rasvoittuvan ihon ja olen ajatellut ostaa maybellinen 24h superstay meikkivoiteen. Mitä mieltä olet kyseisestä meikkivoiteesta? (ihan kun se olisi joskus vilahtanut videollasi) onko se peittävä, pitkäkestoinen? Onko sävy light beige mielestäsi sopiva todella vaalea ihollesi?

  VastaaPoista
 4. Luulisin sen sopivan rasvoittuvalle iholle hyvin, sillä omalla kuivalla ihollani se ei ollut paras mahdollinen ja korosti hieman kuivia kohtia. Tykkäsin kuitenkin sen peittävyydestä sekä pitkäkestoisuudesta, eli kyllä molempia.
  Omistamaani sävyä en enää muista nimeltä, mutta se oli kyllä tarpeeksi vaalea - ainoastaan aivan liian vaaleanpuaiseen taittava omalle keltapohjaiselle iholleni.
  Eli suosittelen, vaikka itselläni se ei toiminutkaan.

  VastaaPoista
 5. Ok, pitää huonenna käydä ostamassa. (:Kannattaako kyseinen meikkivoide levittää sormin vai sienellä?

  VastaaPoista
 6. sopiiko macin paint pot öljyisillä luomilla? :) muistelen nähneeni jonkun paint potin jossain videossasi :D

  VastaaPoista
 7. julistatko tänään meikkikilpailun voittajat?

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...